Camel Winter Coat

 

Camel Winter Coat

 

preloved closed coat jacket OOTD Winter Coatpreloved closed coat jacket OOTD Winter Coatpreloved closed coat jacket OOTD Winter Coatpreloved closed coat jacket OOTD Winter Coat

 

Terwijl de wat oudere soul & R&B nummers voorbij komen op Spotify, maak ik een kleine trip down memory lane. Het is soms niet voor te stellen hoe snel de tijd gaat. En met een paar eerste noten van een nummer kan ik weer helemaal terug zijn op een plek. Een avondje uit, eerdere vriendjes, avonden met vriendinnen, fietsend door weer en wind naar school. Van make-up oefen sessies voor de spiegel, tot zelf agenda’s versieren met plaatjes uit de Hitkrant en de Breakout. Terug naar het dagdromen over later, en mij afvragen hoe het er allemaal zo’n 15 jaar later uit zal zien.

 

Dit was net voor de periode dat ik chronisch ziek werd. De sky letterlijk nog the limit was en ik veel te onzeker was om jongens te daten en de wereld te ontdekken. Ik reed liever rond op brommers, quads en vermeed alles wat het leven ingewikkeld kon maken. Adrenaline en leven. Dat was alles wat er telde.

 

En kijk waar ik nu sta. Een plek waar ik stiekem erg trots op ben. Ik doe wat ik leuk vind, heb de energie om te doen wat ik leuk vind, en zie mijn blog steeds weer een beetje verder groeien. Ik zit goed in mijn vel. Ben blij met wie ik ben. En geniet ervan om opzoek te gaan naar nieuwe suiker vrije, dierproefvrije en preloved fashion vondsten. Trots op mijn vriend die met al deze keuzes vierkant achter mij staat. En met mij meegroeit. In de afgelopen 15 jaar ben ik veel bewuster gaan leven, en heel anders tegen de wereld aan gaan kijken. En ondanks dat ik altijd al bestempeld ben als iemand die weet wat ze wilt, heb ik nu echt het idee dat ik mijn kant op aan het gaan ben. De juiste kant. En de rit was tot hier al onwijs mooi.

 

preloved closed coat jacket OOTD Winter Coatpreloved closed coat jacket OOTD Winter Coat

 

Ik vind het zelf, misschien ook wel omdat ik weet dat het leven ineens compleet anders kan lopen, erg belangrijk om stil te staan bij alles waar je dankbaar voor bent. Zelfs die ene misstap, foute relatie, slechte keuze of domme zet. Ze hebben jou tenslotte gemaakt tot wie je nu bent. En je zat in de luxe positie om immers die keuzes en fouten te kunnen maken. Een vrijheid die lang niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is. Dingen waar ik de laatste tijd veel bij stil sta. Mijn ogen zijn open. Voor al het lief en leed in de wereld. En ik hoop dat ik met al mijn bewustere keuzes, iedere dag een beter mens mag zijn.

 

preloved closed coat jacket OOTD Winter Coatpreloved closed coat jacket OOTD Winter Coatpreloved closed coat jacket OOTD Winter Coat

 

 O U T F I T   D E T A I L S

Coat – CLOSED (Preloved)
Knit – Zara – same here
Jeans – Vila

 

Ook voor bewustere merken en preloved fashion kiezen geeft mij een veel beter gevoel. Zo heb ik deze prachtige leren coat een nieuw leven in geblazen. En draag ik mijn knit en jeans, die ik vorig jaar kocht, vrolijk door. Ik vind het namelijk enorm leuk om te mixen en te matchen. Mijn droom is om later een prachtige inloop kledingkast te hebben met kledingstukken die niet alleen mooi zijn aan de buitenkant. Een kast gevuld met vintage schatten, preloved juweeltjes en merken die de handen die het hebben gemaakt ook eerlijk betalen. Daar zit zoveel meer rijkdom in, dan domweg een kast vullen met designer en high end merken. Rijkdom is blij zijn met wie je bent, waar je bent, gekleed in wat je bent.

 

Welke herinnering maakt jou erg blij?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

16 Reacties

 1. 31 mei 2017 / 11:58

  Wat een ontzettend gave foto’s in een mooie omgeving!

 2. 30 oktober 2016 / 20:38

  Wat een prachtige foto’s en fijne stijl! 🙂

 3. 27 oktober 2016 / 16:00

  Wauw mooie foto’s! Ik vind je jas ook echt tof. Mooi hoe je deze blogpost hebt geschreven en over jezelf praat :).

 4. 26 oktober 2016 / 13:18

  Ik ga zelf helemaal niet meer voor leer, maar een tweede kans geven is ook mooi! Ik vind het er wel super knuffelig uitzien 🙂

 5. 26 oktober 2016 / 12:59

  Wat een buitengewoon mooi artikel toch weer. Je creëert echt zulke prachtige content. Hele sterke teksten, perfect uitgekozen woorden en prachtige foto’s. Je kunt duidelijk merken dat je met jouw hele blog en alle artikelen die op lifestylebylinda verschijnen “een groot verhaal” vertelt. Een verhaal waarin je jou ziet groeien, bewuste keuzes ziet maken en je Linda écht leert kennen. Je bent een topper

  • Linda
   Auteur
   26 oktober 2016 / 15:08

   Ik ben even helemaal stil van jouw lieve comment! Het blijft bijzonder dat mensen mijn krabbels lezen, zeker als ze dat aandachtig doen. Dank je wel daarvoor! En ik hoop dat we snel samen eens wat outfit foto’s kunnen gaan maken 🙂 Liefs!

 6. 26 oktober 2016 / 12:15

  Super goed om een keer stil te staan bij de mooie dingen en ook te kijken wat je bereikt hebt. Je mag echt trots zijn en je zult zien dat het alleen maar nog beter word. De foto’s zijn prachtig en looove je jas!

 7. 26 oktober 2016 / 10:31

  Ik vind je jas zo onwijs mooi Linda! Hij ziet er zo heerlijk fluffy en cosy uit! Een echte herfst/winter musthave. De foto’s zijn zoals altijd ook weer prachtig!

  • Linda
   Auteur
   26 oktober 2016 / 15:08

   Zelfs als ik hem open draag is hij enorm warm. Zo lekker. Ik wil hem het liefst iedere dag knuffelen <3 hihi

 8. 26 oktober 2016 / 10:00

  Hele mooie outfit en fotos! Ook zo mooi hoe je over jezelf praat nu en je mag ook trots zijn op je zelf.

  • Linda
   Auteur
   26 oktober 2016 / 15:10

   Heel erg bedankt Suzanne, erg lief van je! <3

 9. 26 oktober 2016 / 09:40

  Ah wat heb je dit weer mooi geschreven. En inderdaad mixen en matchen met vintage kleding is zo fijn. Ik heb nog wat spulletjes van mijn moeder die ik af en toe draag.XX

  • Linda
   Auteur
   26 oktober 2016 / 15:09

   Dat vind ik ook erg mooi en bijzonder, dat kledingstukken een generatie door gedragen kunnen worden. Ik heb ook wat items van mijn oma die ik ook snel eens hoop te matchen. Dat geeft het persoonlijk nog iets extra’s vind ik 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Spa secrets Miracles of Bali Kruidvat
Spa Secrets Miracles of Bali Hand & Body Cream

Miracles of Bali, afkomstig uit de Spa Secrets lijn van het Kruidvat, is een tropische verrassing in een potje. Wie...

Sluiten