Recap september ☾ – Hoogtepunten & Speciale ontmoetingen

 

Recap september ☾

 

 

 

 

 

Recap September

 

 

Deze video’s maakte ik in september

 

 

How I Style the Little Black Bag

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 29 september 2017 / 12:59

  Wat een drukke maand! Jo-Anne lijkt me een ontzettend lieve vrouw. Jullie stralen allebei op die foto. ♥ Ik ben benieuwd naar de review(s), want ik heb nog geen enkel product van Beauty Kitchen gebruikt. Ze zien er wel allemaal erg tof uit.

 2. 29 september 2017 / 09:16

  Ik wil de herfst niet in, weeeeeh!! Maar ik kijk wel uit naar je artikelen 🙂

 3. 29 september 2017 / 07:34

  Zo te horen heb je een heerlijke maand september achter de rug. Wat fijn dat je zoveel leuke dingen hebt gedaan, inclusief een bijzondere ontmoeting met de eiegenaar van The Beauty Kitchen. Ik ben heel benieuwd naar je review van haar producten 🙂 Ik wens je alvast een heerlijke maand oktober toe.

  • Linda
   Auteur
   30 september 2017 / 17:41

   Dank je wel lieve Romy, jij ook een hele fijne maand! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.