Autumn is here ??

Hallo herfst, een seizoen wat mij met mijn neus op de feiten drukt als het op lichamelijke ongemakken komt. Want met het vallen van de bladeren, en de herfstachtige buien en stormen voel ik mijn energie opnieuw door een putje stromen, en komen de kwaaltjes keihard terug. Het is dan ook om die reden dat ik een soort van haat-liefde verhouding heb met dit prachtige seizoen. Want het is de keerzijde van de medaille die ervoor zorgt dat ik deze dagen ook vrees. Maar alle knusse herfstachtige momenten, de gezellige avonden binnen, de gekleurde bossen en natuurparken en de najaarsmode maken dat de herfstkriebels op komen borrelen.

 

OOTD Fall is here autumn outfit lifestyle by lindaOOTD Fall is here autumn outfit lifestyle by lindaOOTD Fall is here autumn outfit lifestyle by lindaOOTD Fall is here autumn outfit lifestyle by linda Spijker jas – Mango (Preloved) | Top – H&M | Jeans – H&M Conscious | Riem – Gucci | Tas – H&M (gemaakt van gerecycled leer) | Enkellaarsjes – ted & Muffy | Zonnebril – Versace.

 

Hallo herfst…

En ik laat het toe. Ik ga oprecht proberen te genieten van dit mooie seizoen. Van de heerlijke Indian Summer en de zonnige dagen. Ga ik het knusse inzien van de regendruppels die zachtjes op de dakramen tikken. Terwijl ik het binnen gezellig maak met accessoires, geurkaarsen en Netflix avondjes. En houd ik stiekem in mijn achterhoofd dat er geopperd is dat wij langzaam aan richting een Noord-Frans klimaat gaan, en de winters dus steeds zachter en milder zullen worden. En daarmee, lieve mensen, kan ik goed leven. Kan ik mijn wanderlust en drang om mijn spullen in te pakken en parttime te emigreren weer even bedwingen. Omdat Nederland en Europa, het hele jaar door prachtig en fijn zijn.

 

 

Hallo herfst. Wat fijn dat je er bent.

 

 

8 Reacties

 1. 29 september 2017 / 23:33

  Wat een prachtige fotos zeg! En love your hair! X

 2. 28 september 2017 / 22:07

  Door jouw prachtige foto’s zie ik de herfst met iets meer liefde tegemoet. Want dit mooie artikel laat maar weer zien dat de herfst inderdaad ook prachtige kanten heeft. Hoewel ik eerlijk gezegd ook moet toegeven dat zomer mijn lievelings is. Iets met “het altijd koud hebben”.

  • Linda
   Auteur
   30 september 2017 / 17:43

   Aah dat probleem heb ik dus ook, ik heb het altijd koud! En ik hoop op vele zonnige en droge dagen (de rest mogen we van mij wel overslaan) zodat we allemaal van deze mooie herfstdagen kunnen genieten <3

 3. 27 september 2017 / 18:43

  Wat prachtig geschreven! En je hebt er (alweer!) zulke onwijs mooie foto’s bij geplaatst. Hiervan krijg ik echt zin in de herfst, ook al ben ik eigenlijk veel meer fan van de zomer. Ik ben de laatste jaren de herfst ook wel meer gaan waarderen en kan echt genieten van de mooie natuur en de de fijne, knusse avonden binnen.

 4. 27 september 2017 / 17:16

  Ik vind herfst wel heel erg mooi en ook wel fijn, totaal niet erg voor mij! Mooie foto’s heb je meis!

 5. 27 september 2017 / 10:08

  Ik heb zoooo geen zin in regen & wind 🙁 Maar ik vind het najaars zonnetje wel echt nog heerlijk!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Marker Wadden Lifestyle by Linda
Groen leven – Nederlandse sojabonen & Marker Wadden

[dropcap]H[/dropcap]i iedereen! Eindelijk is het herfstachtige weer ingeruild voor mooie nazomerse dagen. Dit weer kon ik goed gebruiken, er stond namelijk...

Sluiten