Recap februari 2018 & iDeal of Sweden winactie

Februari is alweer op zijn eind en dat betekent dat het tijd is voor een maandelijks overzicht. De afgelopen maand was het tijd om aan te sterken en om aan mijn herstel te werken. Self love. Doen wat ik fijn vind is hier een groot onderdeel van. Ik ontdekte een mooi en fijn nieuw planten adresje, verraste Thomas met een mooi verjaardagscadeau en sluit af met een mooie winactie voor jullie. Ik verloot onder mijn lezers namelijk een mooie case voor je iPhone.

 

Recap februari 2018 ☾

 

Recap februari 2018 Recap februari 2018 Recap februari 2018 Zijderveld Garden and Home

 

Mijn februari

Februari was the month after.. Het voelde alsof ik een enorme kater had waarvan ik niet bij kon slapen. Ik bracht veel tijd thuis door, maakte mijn agenda vrij van afspraken en pr dagen, en besloot vooral in het moment te leven. Luisterde uren naar de nummers van Frank Ocean en ontdekte Sabrina Claudio, really, where have you been all my life? Daarnaast pakte ik ondertussen mijn camera er steeds vaker bij en kreeg hierdoor spontaan weer zin om te gaan bloggen. Wat is het toch onwijs fijn om je na zo’n lange periode van ellende eindelijk weer ergens gepassioneerd over te voelen.

Meer voor mijzelf kiezen heeft hier absoluut mee te maken. Self love is healing. En besloot meer te doen van wat mij blij maakt. Een bezoekje aan een mooi nieuw tuincentrum kon zeker niet ontbreken, wat is het hier een mooie groene oase. Heerlijk. Dit bracht mij op het idee om mijn tips voor makkelijke kamerplanten eens op te schrijven, zo rolde ik van het ene in het andere. En ontdekte ik weer hoe fijn en bevrijdend bloggen kan zijn.

Valentijn en Thomas zijn verjaardag passeerden, en besloot hem te verrassen met kaartjes voor Justin Timberlake. Het heeft wat moeite gekost, maar gelukkig kan ik zeggen dat wij er deze zomer bij zijn. Muziek maakt mij zo onwijs blij, en een mooi concert is zeker een kers op de taart. Daarnaast maakte ik een aantal fijne wandelingen als het weer het toe liet. Verder bracht ik zoveel mogelijk tijd door bij de kachel, want jeetje wat was februari koud!

 

Recap februari 2018  Recap februari 2018

 

Best gelezen artikelen van februari

Louis Widmer – verzorging voor de droge huid
Moderne Netflix kostuum drama’s die je moet zien
Gladskin Rosacea Gel | Mijn persoonlijke verhaal
Rituals Victoire d’Ambre
Miaflora Cacay Olie
Sukin basislijn | Vegan huidverzorging

Het is aan mijn statistieken goed te zien dat het buiten koud is. Netflix aanraders en tips om een droge huid en haren te verzorgen zijn duidelijk onderwerpen die mensen dagelijks bezighouden. En vinden mensen ook zeker hun weg naar mijn gezonde Breakfast Bowls als ze opzoek zijn naar een lekker ontbijt.

 

Instagram Best 9 | February

Instagram Best 9

@lindaswholesomelife.nl

 

Doelen voor maart

De vele uurtjes die ik de afgelopen maand in Lifestyle by Linda stopte zijn zeker niet onopgemerkt gebleven. Ik word onwijs blij van alle leuke reacties én de leuke samenwerkingen die hieruit voort komen. Zo kreeg ik onwijs mooie pakketjes binnen via de post, en kan ik vertellen dat er veel leuke en mooie artikelen omtrent eerlijke mode online gaan komen. Deze lijn hoop ik in maart door te kunnen trekken. Inmiddels heb ik al aardig wat vooruit kunnen werken (ik heb even goed gebruik gemaakt van de zonnige dagen die de laatste week van februari had) waardoor er weer ruimte is voor leuke blog gerelateerde uitjes en afspraken. Daarnaast ben ik achter de schermen ook volop bezig om zoveel mogelijk uit mijn blog te halen, maar hierover binnenkort meer.

 

Neinties jewelryiDeal of SwedenRecap februari 2018 iDeal of Sweden

 

Win een Dearingkinga x iDeal of Sweden hoesje

Dol ben ik op de fleurige en veelzijdige hoesjes van iDeal of Sweden. Het is dan ook niet voor niets dat deze hoesjes steeds terug komen. De designs zijn helemaal van deze tijd en kwalitatief zijn de hoesjes ook een van de betere beschermers voor jouw telefoon. iDeal is voor het eerst een samenwerking met een Influencer aangegaan en het hoesje op bovenstaande foto’s is daar één van. En jij kan hem winnen. Het hoesje is geschikt voor een iPhone 8/7/6/6s.

Wat moet je doen? Volg iDeal of Sweden en Lifestylebylinda.nl op Instagram. Good luck!

 

P.s. de winactie loopt t/m 11 maart en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Zorg er dus wel voor dat je een geldig mail adres achterlaat bij je comment. Kan je niet wachten of wil je zelf al een hoesje bestellen? Met de code “KINGAXIDEAL” krijg je 20% korting.

 

Wat maakte jou aan het lachen?

 

Delen:

12 Reacties

 1. 23 maart 2018 / 10:26

  Ik vind dat je zulk mooi lang haar hebt. Draag je het altijd zo los, of doe je er ook van alles mee?

  • Linda
   Auteur
   23 maart 2018 / 11:40

   Aaah wat een lief compliment! Ik doe eerlijk gezegd niets met mijn haar, behalve als ik met de paarden bezig ben of naar bed ga, dan gaat het op een staart of knot. Verder altijd los ☺️

 2. LostBoy
  16 maart 2018 / 21:39

  Thanks ? Loved It

 3. kim
  6 maart 2018 / 15:43

  Jaaaa wat een gaaf hoesje! ik doe graag mee 🙂

 4. Jolijn
  4 maart 2018 / 21:24

  Wat een leuk hoesje! Ik maak graag kans (:

 5. 4 maart 2018 / 11:54

  Wat leuk om te lezen. Je maak altijd zo’n prachtige foto’s, goed bezig!
  Helaas kan ik niet deelnemen aan de winactie met mijn iphone 5s. Maar veel succes aan iedereen die wel deelneemt!
  Liefs,
  Yara

 6. Nancy van der kamp
  3 maart 2018 / 22:01

  Gedaan! nancyx1981x

 7. Anita H.
  3 maart 2018 / 21:37

  Ik ding graag mee!

 8. 2 maart 2018 / 12:51

  Goed om te lezen dat het langzaamaan beter met je gaat. Mooi dat bloggen je zo veel plezier geeft en dat er leuke samenwerkingen uit voortvloeien. Je verdient het, je blog is prachtig! ♥
  Ik vind de hoesjes van iDeal of Sweden ongelooflijk mooi. Ze doen me stiekem toch een beetje wensen dat ik een iPhone had. Veel succes aan alle deelnemers! 🙂

 9. 2 maart 2018 / 09:55

  Wat goed dat je het op de self love boeg hebt gegooid, dat doe ik ook! En wat een lieve cat foto’s <3

 10. 2 maart 2018 / 09:09

  Fijn om te lezen dat je je langzaamaan wat beter gaat voelen. Heerlijk alle tijd nemen voor jezelf! Muziek maakt mij ook altijd blij <3 En bezoekjes aan de kringloop!

 11. 2 maart 2018 / 07:29

  Ik kan me voorstellen dat het verdriet over de gebeurtenissen in januari je niet zomaar loslaat. Juist daarom is het zo goed dat je lief voor jezelf was en jezelf wat ruimte en tijd hebt gegeven ♥ Mooi om te horen dat je uit je blog zo veel plezier haalt en dat het ook tot mooie samenwerkingen en welverdiende complimenten heeft geleid. Ik ben nu al heel benieuwd naar de fair fashion-samenwerkingen in maart 🙂 Pas goed op jezelf en maak er een mooie maand van!
  Wat een prachtig telefoonhoesje trouwens! Toevallig heb ik sinds een paar weken een iPhone en laat roze nu net helemaal mijn kleur zijn. Ik heb op dit moment maar één hoesje en dat ziet er onwijs saai uit. Ik zou dan ook graag kans maken op dit prachtige roze exemplaar om mijn telefoon er net iets vrolijker uit te laten zien 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
essence spring summer 2018 update
essence Spring/Summer ’18 update

[dropcap]M[/dropcap]et de lente in het vooruitzicht is essence alvast druk bezig om de schappen te voorzien van prachtige nieuwe producten....

Sluiten