Rituals Victoire d’Ambre

 

Rituals Victoire d’Ambre

 

Rituals Victoire d'AmbreRituals Victoire d'AmbreRituals Victoire d'AmbreRituals Victoire d'Ambre

 

De geuren van Rituals hebben iets betoverends. Alsof je jezelf op een markt in een stad van 1001 nachten waant. Het heeft iets Aziatisch en Oosters in zich, zeker omdat dit hedendaagse sprookje iets weg lijkt te hebben van eeuwenoude tradities. Maar dan in een heel nieuw jasje. Toen ik overstapte op dierproefvrije cosmetica was ik bang dat ik geen waardige vervangers zou vinden in parfums. Zeker omdat mijn hartje nou eenmaal sneller gaat kloppen van mooie verpakkingen. Omdat ik het belangrijk vind dat een product als een parfum wat luxe aanvoelt.

De geuren van Rituals doen dat. En dat ook nog eens verrassend goed. Er is goed nagedacht over de vormgeving, alsof ieder product een eigen verhaal vertelt. Daarnaast zijn ze ook nog een verrassend goed geprijsd. En zijn er van alle normale verpakkingen ook mini’s te verkrijgen. Die niet alleen handig zijn om mee in te tas te nemen, of op reis. Maar zeker ook voor wie moet wennen aan een nieuw parfum. En zo haal je toch meer uit een standaard tester, en kan je kijken of een parfum écht bij jou past.

 

Rituals Victoire d'AmbreRituals Victoire d'AmbreRituals Victoire d'Ambre

 

Victoire d’Ambre

Dit parfum is de nieuwste aanwinst van Rituals. En als ik kijk naar de beschikbaarheid in de winkels, zie ik hoe populair deze nieuwe geur is. Wie deze limited edition graag nog in wilt slaan moet de winkels dus zeker in de gaten houden. Het is een verrassende mix van mysterieuze amber, zachte musk, verleidelijke jasmijn en rustgevend cederhout. Ik ben gek op cederhout. Dit warme, licht kruidige parfum neemt je mee op een sensuele ontdekkingsreis naar Perzië. En neem je mee op een oosters sprookje.

Het Limited Edition Parfum Victoire d’Ambre is verkrijgbaar voor €39,00 (50 ml) en het reisformaat voor €9,50 (10 ml). 

 

Rituals Victoire d'AmbreRituals Victoire d'AmbreRituals Victoire d'Ambre

 

Your Body. Your Soul.

Met de parfums van Rituals is mijn drang om een luxe parfum wat niet dierproefvrij is te kopen compleet verdwenen. De Eau de Parfums zijn goed geparfumeerd en de geur blijft ook uren hangen. Daarnaast past de uitstraling ook heel erg goed bij mij. Wat dat betreft ben ik geen standaard meisje wat van roze en glimmende flesjes houdt. De stijlvolle en strakke vormgeving past goed bij mij, zeker omdat het een fijn oosters tintje heeft.

Daarnaast zijn de houten dop en het kartonnen doosje gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. En zijn naar mijn idee ook alle parfums vegan. Ik hoop dat er in de toekomst veel merken dit voorbeeld zullen volgen. Maar tot die tijd kan iedereen die het belangrijk vind dat cosmetica niet op dieren wordt getest hier met een gerust hart winkelen.

 

 

Wat is jouw favoriete parfum?

 

Delen:

3 Reacties

  1. 2 februari 2018 / 10:07

    Wat heb je een prachtige foto’s gemaakt! Ik heb Palace d’Ambre van m’n stiefbroer gekregen. Een mannenparfum, maar ik hou niet van die typische, bloemige vrouwengeurtjes – al klinkt deze wel ontzettend lekker! Ik ben ook gek op cederhout. 🙂

  2. 2 februari 2018 / 06:46

    Wat ziet dat flesje er alleen al mooi (en stevig) uit! Ik ben ook zo blij dat je bij Rituals terecht kunt voor dierproefvrije parfum, want dat is inderdaad soms nog best een uitdaging om te vinden. Zelf gebruik ik op dit moment de body mist van Ritual of Sakura, ook van Rituals. Die vind ik héérlijk! Ik hoop stiekem dat er daar ook nog eens een parfum van wordt uitgebracht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Recap Januar 2018 Lifestyle by Linda
Recap January ’18 | Belangrijke lessen

[dropcap]J[/dropcap]anuari kende weinig hoogtepunten. Maar was op zijn beurt wel een maand die mij persoonlijk onwijs veel heeft geleerd. Ondanks...

Sluiten