OI ALL IN ONE MILK van Davines

Ik denk dat wij dames allemaal weleens (meer dan ons lief is) last hebben vaan haar issues. Ik ben zo’n dame. Mijn haar is óf te droog, wordt óf te snel vet, zit het mooiste op de dag dat het net gewassen is (de avond ervoor) en mijn baby hairs staan letterlijk alle kanten op. Als klap op de vuurpijl krullen deze ook en zijn ze haast ontembaar. Wax is uit den boze, net als haarlak. En hoe ga ik deze haartjes dan in bedwang houden, mijn hoofdhuid vet vrij en gezond houden en mijn lange lokken sierlijk laten vallen? Mijn go to product van dit moment is een hele nieuwe ontdekking op haargebied voor mij, let’s talk hair oil met deze OI ALL IN ONE MILK van Davines. Because there is no such thing as untamable hair. 

 

OI ALL IN ONE MILK van Davines

 

OI ALL IN ONE MILK Davines

 

Het gebeurt weleens dat je kennis maakt met een merk en door je enthousiasme niet kan wachten om het met jullie te delen. Dit is zo’n product. Davine, een Italiaans cosmetica bedrijf en maakt gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Producten worden niet op dieren getest en worden ontwikkeld d.m.v. 100% duurzame energie. Wat inhoud dat de zorgvuldig gecontroleerde producten die door Italiaanse vrouwen zeer geliefd worden duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Ecologisch dus.

 

OI ALL IN ONE MILK Davines

 

Is de verpakking ook niet onwijs tof? Ik hou er persoonlijk erg van als producten niet een doorsnee uiterlijk hebben. En ik ben erg blij dat ze deze vintage stijl door hebben getrokken in al hun producten. De OI lijn bestaat verder uit een OI SHAMPOO, OI CONDITIONER, OI OIL en een OI BODY WASH.

 

OI ALL IN ONE MILK Davines

 

De Davines OI ALL IN ONE MILK is een hair treatment die je in een aantal sprays op handdoekdroog haar (na het wassen met shampoo) of op droog haar wat extra liefde en aandacht kan gebruiken te sprayen. Een zogenaamde leave-in spray. De combinatie van verschillende soorten olie en de hydraterende werking van de Multi Benefit Beauty Treatment (hij is net zo chique als het woord zelf) zorgen voor mooi en natuurlijk glanzend haar, maakt het heerlijk zacht, zorgt voor een betere doorkambaarheid, is een uitzonderlijke conditioner, ontward jouw haar (frizz control), geeft een heat protection en zorgt ervoor dat jij langer van mooi haar kunt genieten. In mijn geval betekent het dat ik het wassen van mijn haar een dag uit kan stellen.

 

De combinatie van ingrediënten die het product zo fijn maken zijn een combinatie van water (extra hydratatie), Roucou olie (herstelt de structuur van jouw haar en beschermt het), Provitamin B5 (diepe hydratatie, voorkomt uitdroging en houdt vocht vast) en zonnebloem olie (wat weer goed helpt tegen pluis haar).

 

Linalool is een natuurlijke geurstof en zorgt voor een bloemige geur. Terwijl de alpha-isomethyl ionone voor de geur van viooltjes zorgt. Wat OI ALL IN ONE MILK een bijzondere, chique, zwaardere, haast kruidige bloemen geur geeft.

 

OI ALL IN ONE MILK DavinesOI ALL IN ONE MILK Davines

OI ALL IN ONE MILK Davines

 

De spray is transparant en slaat hier en daar wat wit uit. Het fijne is dat hij geschikt is voor ieder haartype en het haar voedt en hydrateert zonder het plakkerig of zwaar te maken.

 

OI ALL IN ONE MILK Davines

 

Ik hou mijn haarverzorging graag zo simpel en natuurlijk mogelijk. Omdat mijn hoofdhuid wat onrustig is en mijn haar snel vetter wordt en ik meer volume wil ben ik terug bij mijn all time favoriet BIG shampoo van Lush. Hierbij gebruik ik geen crèmespoeling. Als toevoeging spray ik een aantal sprays (er staan 10-15 sprays voor lang haar, maar ik red het prima met minder) om mijn haar extra te beschermen, voeden en hydrateren. Mijn baby haartjes zitten beter, mijn haar ziet er gezond uit, glanst mooi en voelt zacht en gehydrateerd aan. Fijn! Een bad hairday kan je dag namelijk behoorlijk in de weg zitten en met deze spray ziet mijn haar er in een handomdraai verzorgder uit. En het mooie van alles, het merk is duurzaam en test niet op dieren. Ik ben heel erg benieuwd geworden naar de rest van de producten van Davines.

 

De Davines OI/ ALL IN ONE MILK is verkrijgbaar voor €26,40 (135ml) in verschillende salons en online shops, bekijk op de Nederlandse pagina van Davines.com de verkooppunten.

 

Welke haarproducten gebruik jij graag om jouw wilde lokken te temmen?

 

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

6 Reacties

 1. 5 november 2017 / 16:46

  Yes, ik ben ook enorme fan van deze milk én van de bijhorende conditioner! Ik heb ook de shampoo maar daar merk ik eerlijk gezegd niet veel effect van, het is gewoon een prima shampoo.

 2. 21 april 2016 / 23:01

  Dit klinkt echt als een heel erg fijn product! Ik ben ook wel benieuwd geworden naar de producten van dit merk! 🙂

 3. 21 april 2016 / 18:11

  Nu maak je mij ook nieuwsgierig naar de producten van Davines en deze olie, zeker met het feit dat het merk duurzaam is en niet getest op dieren.

 4. 21 april 2016 / 10:27

  Oeh, dit lijkt me best een fijn verzorgingsproduct voor mijn haren! En wat heb je trouwens ook weer prachtige foto’s gemaakt <3

 5. 21 april 2016 / 08:15

  Nou dat klinkt goed zeg, ik ben echt super benieuwd naar dit merk <3

 6. 21 april 2016 / 06:31

  Ik moet zeggen dat dit erg goed klinkt. Die babyhaartjes word ik af en toe helemaal gestoord van haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Fossil watch, lifestyle by linda
Mijn nieuwe Fossil Jacqueline horloge

Juwelen zijn een manier om jouw persoonlijke stijl naar buiten toe zichtbaar te maken. Juist hierom vind ik het zo...

Sluiten