Een bijzondere week vol hoogtepunten

Woorden kunnen niet omschrijven hoe onwijs dankbaar ik ben voor waar ik nu sta en wat ik kan en mag doen. Het was afgelopen week een jaar geleden dat ik alle rechtszaken afrondde en eindelijk iets voor mijzelf op kon gaan bouwen, en ik LifestylebyLinda.nl inschreef als mijn eigen bedrijfje. Mijn passies voor schrijven, fotograferen en mooie dingen komen op mijn blog perfect samen. En ik kon dit eerste jaar niet mooier afsluiten dan met 3 volle persdagen in Amsterdam! (En excuses voor de radiostilte van de laatste dagen, Amsterdam slurpte mij helemaal op.) Ik denk dat ik terecht mag zeggen dat ik voor mijzelf een goede weg in ben geslagen.

 

Een bijzondere week vol hoogtepunten

 

Wat een jaar. Lifestyle by Linda begon iets meer dan een jaar geleden écht vorm te krijgen. Wat begon als een verzamelbak van allerlei probeersels (dat is wat mij betreft nog steeds de juiste manier om te starten, gewoon beginnen) is uitgegroeid tot een fijne online plek waar lifestyle zoveel meer inhoud heeft gekregen. Artikelen over make-up, huid- en haarverzorging, hier en daar een outfit, artikelen en video’s over mijn gemaakte reizen, ze worden allemaal zo leuk en goed ontvangen door jullie. Daar ben ik zo intens gelukkig mee. Want juist jullie reacties en de opmerkingen die ik zo nu en dan ook in real life mag ontvangen vind ik zo onwijs leuk! Dat iemand nog weet dat ik over een bepaald product heb geschreven, nog weet op welk event ik diegene het laatst heb gezien of dat ik iemand met een probleemhuid heb kunnen helpen, dat is een enorme kers op de taart.

 

Zonder er een ellenlang über dankbaar, melodramatisch artikel van te maken lijkt het mij wel leuk om een aantal feitjes op een rij te zetten. Want wist jij dat er vanaf het begin al 780 artikelen online gekomen zijn? Dat mijn blog het afgelopen jaar één op één gekopieerd is geweest door een copy cat? Dat mijn artikelen het meest bezocht worden via zoekmachines en jullie reacties al oplopen naar zo’n 10.000? En wat voelt mijn kleine plekje op het internet dan ineens groot!

 

Lichamelijk had ik het nooit voor mogelijk gehouden om op dit tempo te kunnen bloggen, met als kers op de taart het hebben van afspraken met merken en pr bureaus en het uitgenodigd worden op blogger events, product lanceringen en persdagen. Ik denk dat ik het bloggen met een aantal chronische labeltjes (voor wie het nog niet weten; ik heb o.a. ME en Fibromyalgie) wel kan omschrijven als het runnen van een blog naast een drukke baan of studie. Dat maakt mij extra dankbaar dat ik dit nu überhaupt kan doen.

 

En ik hoop vooral dat dit een basis mag gaan zijn voor zoveel moois. Juist omdat ik zoveel plezier beleef aan het maken van de artikelen, het testen van de producten, het urenlang achter een fotocamera hangen en het kletsen erover. Het is zo leuk dat ik iedereen die een hobby voor zichzelf zoekt of iets zoekt om uit zijn of haar comfort zone te stappen wel aan kan raden om een blog te starten haha! En het voelt dan ook goed om mijn blog nog wat groener en duurzamer te gaan maken, en zelf nog wat bewuster te gaan leven. I’m on my way, en dat voelt goed!

 

Daarnaast heb je zo het perfecte excuus om (alweer) iets nieuws te kopen, if you know what I mean. A blog does come with benefits!

 

En vooral een hele dikke dank je wel aan jullie, mijn volgers en bezoekers! Ook al bezoek je mijn blog voor het eerst of één keer per jaar. Zonder jullie had ik hier niet gestaan! ♡

 

Wat ik achter de schermen uitspook kun je trouwens ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter én op Snapchat: LindaVandel. Zie ik je daar?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

11 Reacties

 1. 24 april 2016 / 20:39

  Je schrijft altijd zó ontzettend dankbaar, zo leuk om te lezen! Dat maakt je blog wel heel krachtig. Hoop dat je mooie dagen in Amsterdam hebt gehad! Ga zo door Linda!

 2. 24 april 2016 / 16:39

  Echt heel knap wat je allemaal doet! Ik vind dat jouw blog echt een eigen stijl heeft, en dat is super leuk om te lezen. Yay, op naar de volgende jaren! x

  • Linda
   Auteur
   25 april 2016 / 01:11

   Dank je wel voor je mooie compliment Esmée! <3

 3. 24 april 2016 / 15:06

  Superfijn om te lezen. Je hebt ook niet zomaar iets neergezet. Je blog is echt ontzettend mooi. Mag je trots op zijn en ik ben trots op jou. Ik hoop dat er nog heel veel van dit soort mooie jaren volgen. Liefs. X

  • Linda
   Auteur
   25 april 2016 / 01:12

   Dat hoop ik ook, het is zo onwijs leuk én mooi om te doen. Dank je wel voor je lieve reactie <3

 4. 24 april 2016 / 14:07

  Wat leuk! Leuk geschreven en je hebt het verdient, je hebt een geweldige blog waar je trots op mag zijn!
  Liefs,
  Yara

 5. 24 april 2016 / 10:25

  Heel mooi geschreven, ik gun het je ook echt! 🙂 Ga vooral zo door 🙂

 6. 24 april 2016 / 08:24

  Ahhh wat fijn dat je zo’n fijn jaar achter de rug hebt. Op nog heel veel mooie (blog)jaren :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OI ALL IN ONE MILK Davines
OI ALL IN ONE MILK van Davines

Ik denk dat wij dames allemaal weleens (meer dan ons lief is) last hebben vaan haar issues. Ik ben zo'n...

Sluiten