MYOMY My Carry Bag

Nu het steeds vaker mooi weer is in Nederland vind ik het gelijk een stuk uitnodigender om heerlijk naar buiten te gaan. Al weken lang zit ik met mooie shoot locaties in mijn hoofd en met outfits die ik graag nog eens op de foto wil zetten. Mijn outfit van vandaag heeft een Fair en een Sustainable tintje. En tegelijkertijd laat ik je graag mijn nieuwe -en tevens tweede!- MYOMY bag zien.

 

MYOMY My Carry Bag

 

My Carry Bag MYOMYMy Carry Bag MYOMYMy Carry Bag MYOMY

 

Mijn liefde voor eerlijk geproduceerde items en natuurlijke materialen groeit met de dag. Ik vind het dan ook heerlijk dat het zonnetje vaker doorkomt en ik eindelijk weer volop de kleding kan dragen waar ik mij zo fijn in voel. Dat zijn jurkjes, zachte aarde tinten en dromerige shirts en vestjes. Alles met een boho uitstraling. Outfits waar je zo mee het vliegtuig in kunt stappen op weg naar een zonnige bestemming. Of in de auto, road trips zijn net zo leuk, dan al niet leuker.

 

My Carry Bag MYOMYMy Carry Bag MYOMYMy Carry Bag MYOMY

 

Mijn eeuwige liefde voor tassen

Ook mijn liefde voor mooie tassen blijft groeien. Mensen vragen mij weleens of ik nou nooit genoeg tassen heb. Ondertussen heb ik een collectie waar ik aardig trots op ben. Tassen die ik jaren geleden kocht en die van slechte kwaliteit zijn (die stammen uit het tijdperk dat ik iets minder bewust winkelde) heb ik langzaam aan al weggedaan. Wat rest zijn mijn Marc Jacobs tassen, enkele tassen die ik op reis kocht, mijn eerlijke MaiQ Amsterdam tas en mijn MYOMY tassen. Yes tassen, ik voegde er namelijk een tweede exemplaar aan toe.

 

 

Winkelen bij Duifhuizen

Zoals ik jullie laatst al vertelde worden MYOMY tassen onder eerlijke omstandigheden gemaakt. Wordt erop gelet dat de koeien een goed leven hebben gehad en wordt het leer onder de meest duurzame manieren verwerkt en geverfd. Op deze manier is de voetafdruk van de lederen tas zo klein mogelijk en dat maakt mij erg blij. Naast de My Paper Bag (dé iconische tas van MYOMY) voegde ik de My Carry Bag toe aan mijn collectie. Ik had deze tas al langer op het oog en maakte dan ook een grote sprong toen Duifhuizen mij uitnodigde om in één van de twee winkels in Dordrecht een tas uit te komen zoeken.

 

My Carry Bag MYOMYMy Carry Bag MYOMYMy Carry Bag MYOMY

 

Ondanks dat online winkelen fijn is wil ik een tas voelen en uitproberen. Ik vind het namelijk belangrijk dat het model bij mijn lichaam past en dat de kleur matcht met mijn garderobe. Al vanaf jongst af aan heb ik een grote zwak voor bruine tassen dan voor de vaak standaard zwarte tassen. En dat is wat mij betreft ook de kleur waar deze My Carry Bag het beste in uit komt. Het was nog even spannend of ik deze tas aan mijn stash toe kon voegen omdat hij in alle winkels van Duifhuizen was uitverkocht. De tas werd besteld en een paar dagen later kon ik deze tas samen met nog een ander model wat ik op het oog had komen passen.

 

My Carry Bag MYOMY

 

My Carry Bag – Rambler Brandy

Uiteraard was het liefde op het eerste gezicht. De My Carry Bag is in de kleur Rambler Brandy. Dit is een iets donkerdere kleur dan de Hunter Original die ik overigens ook heel erg mooi vind. Maar een ander model vraagt nou eenmaal om een ander kleurtje. Het design van de tas is simpel en daardoor juist zo chique. Boho chique. Aan de binnenkant heeft hij meerdere vakken, twee rits vakken en een afneembaar hengsel zodat hij ook als schoudertas gedragen kan worden.

Wat ook leuk is om even te vertellen is dat de prijzen van de tassen bij Duifhuizen per week kunnen variëren. Deze worden namelijk gebaseerd op de prijzen van concurrenten en die kunnen soms flink verschillen met de aangegeven advies prijzen!

 

My Carry Bag MYOMYMy Carry Bag MYOMYMy Carry Bag MYOMY

 

Outfit Details

Deze outfit heeft een flink conscious tintje. Mijn top is van de nieuwe H&M Conscious collectie en is gemaakt van gerecyclede materialen. Mijn vestje is van ONLY, een fijn vest wat ik al jaren met veel plezier draag. De jeans is van Vero Moda en is ook al een paar jaar in mijn bezit. Een broek die ik vaak even vergeet, en dan met extra liefde weer herontdek. Mij riem is van Gucci. Schoenen zijn van TOMS.

 

 

Hoe ziet jouw droom tas eruit?

Liefs Linda voetnoot

 

 

 

Dit artikel is in samenwerking met Duifhuizen gemaakt. Lees mijn disclaimer.

29 Reacties

 1. 22 april 2018 / 11:31

  Prachtige foto’s heb je weer gemaakt en die tas…Ik ben verliefd

 2. 21 april 2018 / 16:46

  Wat een mooie tas! En superleuk hoe je die foto’s hebt gemaakt bij het strand 🙂

 3. 21 april 2018 / 13:12

  Wauw, wat een onwijs mooie tas! Je hele outfit is trouwens echt top 🙂 Hele leuke foto’s heb je gemaakt.

  Liefs!

 4. 20 april 2018 / 11:24

  Mooie tas. Die lijkt mij inderdaad erg fijn. Leuke shoot heb je ervan gemaakt zeg!

 5. 20 april 2018 / 10:20

  Ik vind deze paperbag echt wauwie! Sowieso ben ik erg gek op deze leer kleursoort. Ik zou er alleen wel graag een hengsel aan hebben gehad. Handig voor wanneer je je handen vol hebt… hihi

  • Linda
   Auteur
   20 april 2018 / 10:43

   Ja wauwie hè? Ben ik helemaal met je eens! En een hengsel zit erbij hoor, je kan hem zo over je schouder heen gooien ☺️

 6. 19 april 2018 / 21:16

  Wat een geweldige foto’s Linda! Je tas ziet er prachtig uit en ook kwalitatief hoogwaardig. De visie spreekt me ook erg aan. Mooi om te lezen hoe blij je er mee bent!

 7. 19 april 2018 / 20:49

  Ooh de tassen van Myomy staan al zó lang op m’n verlanglijst! En dan met name de Paper bag <3 al vind ik deze ook wel echt prachtig!

  En een tas met een goed verhaal en een goede boodschap/gedachte erachter, maakt hem het dubbel en dwars waard natuurlijk!

  • Linda
   Auteur
   19 april 2018 / 23:10

   De My Paper Bag is ook een onwijs fijne tas, ik ben ook dol op dit model! <3

 8. 19 april 2018 / 15:52

  Wauw wat een prachtige tas. Lijkt me super fijn in gebruik, zo te zien past er heel wat in. Vind vooral de kleur heel erg mooi en past toch bij elke outfit. Kan me voorstellen dat je er heel erg blij mee bent.

 9. Karlien
  18 april 2018 / 21:58

  Wat een leuke tas! Hij is ook perfect tijdloos en altijd overal bijgaand 😉

  • Linda
   Auteur
   19 april 2018 / 09:32

   Juist het tijdloze in dit model spreekt mij zo aan, dan weet ik dat ik er nog heel erg lang plezier van zal gaan hebben ?

 10. 18 april 2018 / 21:24

  Erg leuke outfit en wat een mooie tas zeg! Kende het merk helemaal niet.

 11. 18 april 2018 / 19:50

  Gezien het leer is het niets voor mij, maar de foto’s zijn prachtig!

 12. 18 april 2018 / 16:49

  Ik vind dit een mooie tas zeker in combiantie met je outfiit. Ik heb zelf een cowboy bag. Maar dan een A-4 model in de kleur grijsblauw.

  p.s. Het valt mij op dat je hele grote foto’s hebt op je blog. Hierdoor duurt het erg lang voordat ik iets te zien krijg of de tekst kan lezen.

  • Linda
   Auteur
   18 april 2018 / 15:37

   Het fijners dat die er los bij zit en je kan hem vastmaken als je het wilt gebruiken ☺️

 13. 18 april 2018 / 13:08

  Wat een prachtige foto’s weer en ik vind je tas ook onwijs leuk!

  • Linda
   Auteur
   18 april 2018 / 15:38

   Dank je wel voor het mooie compliment! ♥️

 14. 18 april 2018 / 12:35

  Wat een mooie foto’s heb je hiervoor gemaakt. Vind de tas en zeker de kleur heel mooi

  • Linda
   Auteur
   18 april 2018 / 12:46

   Dank je wel voor je lieve woorden Tania!

 15. Lodi
  18 april 2018 / 12:13

  Ik ben dol op de tassen van duifhuizen! Deze is heel mooi en wat een prachtige foto’s heb je erbij! Dat van de prijs is me nooit opgevallen, goed dat je het zegt.

 16. 18 april 2018 / 12:03

  wat een enorm mooie foto’s weer! de tas is niet helemaal mijn smaak maar hé ieder zijn ding! ik zou heel graag een rebecca minkoff tas willen

  • Linda
   Auteur
   18 april 2018 / 12:32

   De tassen van Rebecca Minkoff zijn ook plaatjes! ♥️✨

 17. 18 april 2018 / 07:10

  Wat een onwijs gave en mooie tas! Ik kan me voorstellen dat je daar direct verliefd op werd. Ook je outfit vind ik heel tof trouwens. Mooi dat er een klein conscious tintje aan zit 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
bloesem achtergrond, iPhone wallpapers blossom
Blossom Wallpapers & IG Stories Templates

[dropcap]H[/dropcap]et was vorige week iets rustiger op mijn blog, maar dit had gelukkig een goede reden. Het bloesem seizoen is...

Sluiten