Blossom Wallpapers & IG Stories Templates

Het was vorige week iets rustiger op mijn blog, maar dit had gelukkig een goede reden. Het bloesem seizoen is met mooi weer van start gegaan en ik rende van hot naar her om met mijn camera de mooiste cherry blossoms vast te leggen. Ik wil de eerste foto’s graag met jullie delen. En aangezien ik al een aantal verzoekjes heb gekregen om ze om te toveren in wallpapers voor je telefoon deel ik vandaag mijn mooiste bloesem foto’s met jullie. Inclusief een aantal Instagram Story Highlight Covers en Instagram Templates.

 

Blossom Wallpapers & IG Stories Templates

 

bloesem achtergrond, iPhone wallpapers blossombloesem achtergrond, iPhone wallpapers blossomBloesem in Dordrecht

 

Bloesem heeft iets magisch. En misschien komt het wel omdat de bloesem tijd ook weer zo snel voorbij gaat. Oh, if only the blossom was here to stay. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog (en moet de meeste bloesem thuis nog in bloei komen, yay!) en daarmee maakte ik al de nodige creaties. Achtergronden, Instagram Story Templates en Phone Wallpapers. Foto’s van mijn tripjes door Nederland, Duitsland en zelfs België.

 

Instagram Stories Templates

 

Instagram Templates

Ondanks de vele Instagram algoritme frustraties vind ik het super leuk dat Instagram een persoonlijk tintje blijft houden. Sommigen zijn alweer zwaar over deze ‘dagboek achtige praktijken’ heen, persoonlijk vind ik het een leuke manier om mijn volgers en lezers (ja jullie!) een stukje beter te leren kennen. Voel je dus vrij om van mijn Instagram Templates op mijn IG profiel een screenshot te maken of om ze op te slaan van mijn Pinterest Bord. Hier zal ik al mijn nieuwe templates aan toevoegen.

P.s. vergeet mij zeker niet in je antwoorden te taggen, ik vind jullie antwoorden onwijs leuk om te lezen!

 

Instagram Highlight Covers

 

Instagram Highlight Covers

Heb je al gezien dat je sinds een poosje ook je hoogtepunten uit kunt lichten in je Instagram biografie? Deze komen in een rondje onderaan je IG bio te staan en hier kun je jouw favoriete Instagram Stories opslaan. Zo kun je jouw vakantie foto’s en video’s, creaties en outfit foto’s dus langer dan 24 uur bewaren. Hoe leuk! Zelf ben ik ook aan de slag gegaan en er staan inmiddels al 100+ Instagram Highlight Covers op mijn Pinterest bord die dagelijks super veel ‘gepind’ worden. Mocht je zelf nog leuke covers zoeken, neem dan zeker even een kijkje. Ik maakte ze namelijk in vele kleuren, maar vooral deze pink marble covers doen het erg goed.

 

bloesem achtergrond, iPhone wallpapers blossom

 

Phone Wallpapers

 

bloesem achtergrond, iPhone wallpapers blossombloesem achtergrond, iPhone wallpapers blossom

 

Zelf geniet ik enorm van het bloesem seizoen. Deze bloemen vereeuwigen op foto’s doe ik dan ook heel erg graag. Mijn favoriete foto’s deelde ik op mijn Instagram Stories en hier heb ik zoveel leuke reacties op gehad dat het de doorslag gaf om dit artikel online te zetten. Ondertussen vind je al zo’n 40 bloemige achtergronden op mijn Pinterest bord. Met foto’s die ik maakte in Bonn in Duitsland, Brussel en het mooie Dordrecht. Wees dus vrij om de foto’s die je mooi vind te pinnen, op te slaan en te gebruiken als achtergrond op je telefoon. Bloesem is namelijk te mooi om maar kort van te genieten vind je niet?

P.s. Wil je graag een foto op je blog, site of social media delen? Tag je mij er dan wel even in, vind ik leuk! 

 

 

Geniet jij ook zo van Sakura Season?

 

See you next time voetnot

Delen:

17 Reacties

 1. 21 juni 2018 / 14:06

  Wauw! Gelijk opgeslagen en ingesteld als achtergrond.

 2. 22 april 2018 / 15:33

  Super leuke set! Ik doe trouwens heel graag die vragenlijstjes via mijn stories!

 3. 17 april 2018 / 13:28

  wow wat prachtig! Ik hou zo van bloesem! Ik heb ze zelfs als tattoo op mijn rug…

 4. amylia
  17 april 2018 / 09:46

  Die templates voor instagram zijn echt superleuk, bedankt!

 5. 17 april 2018 / 07:09

  Schitterend allemaal zeg. Ik kan ook echt zo genieten van alle pracht buiten nu het echt lente is.

 6. 16 april 2018 / 16:14

  Wauw i loveeee it!???Zo prachtig, geniet er nog maar van voordat het voorbij is, ga ik ook doen!

 7. 16 april 2018 / 16:14

  Prachtig! Van mij mogen die bloesems het hele jaar door bloeien haha. Ik wil ook zo graag foto’s maken van die mooie bloemetjes maar het is steeds bewolkt 🙁 Hopelijk lukt het deze week!

 8. 16 april 2018 / 14:50

  Mooie foto’s heb je weer gemaakt linda. Ik blijf versteld staan keer op keer. En die templates voor IG super handig en leuk natuurlijk! Thanks 😉 en wellicht dat ik ze wel ga gebruiken…

 9. 16 april 2018 / 12:59

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Ik vind bloemens zo waanzinnig mooi. Ik heb zelf gister ook een foto gemaakt met de boom 🙂

 10. 16 april 2018 / 10:40

  oh wauw wat een prachtige foto’s!
  bloesems zijn zo mooi en een dankbare achtergrond voor foto’s

 11. 16 april 2018 / 10:39

  Wauw wat een prachtige foto’s! Ik kan me voorstellen dat je naar buitenkant gegaan en hier even je tijd aan hebt gegeven.

 12. 16 april 2018 / 10:29

  Ik vind bloesemfoto’s geweldig! Afgelopen weekend is ’t me eindelijk gelukt ergens te fotograferen, maar stiekem hoop ik nog meer te vinden!

 13. 16 april 2018 / 07:08

  Wauw, wat een schitterende foto’s! Van zo’n achtergrondje of IG Stories-template word ik zeker wel blij 🙂 Ik ben het helemaal met je eens dat de bloesem best het hele jaar door zou mogen bloeien 😉

 14. 16 april 2018 / 06:31

  Wat een beeldschone foto’s zijn dit allemaal! Ik ben gek op de bloesem, ik wil ook echt heel graag nog ergens shooten met veel bloesem voordat het weer over is. Malou x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
1 jaar vegan Linda's Wholesome Life
Beginnen met veganistisch eten – de basis

[dropcap]W[/dropcap]ie begint met een plant-based diet of veganistisch eten heeft een bepaald level van bewustzijn behaald. Veganistisch eten doe je...

Sluiten