Winter OOTD | New Coat & Neinties sieraden

I just can’t help it.. Zodra ik de eerste sneeuwvlokjes zie vallen moet ik mijzelf inhouden om niet gelijk in vol ornaat naar buiten te stormen. Ik nam mijn nieuwe fluffy vintage coat mee op een wandelingetje rondom het huis. Ook laat ik jullie mijn nieuwste aanwinsten zien op het gebied van juwelen. Ik deed namelijk ein-de-lijk een bestelling bij Neinties en samen met mijn nieuwe trui leek het mij een goed moment om hier ook foto’s van te maken. Heugelijke momenten wil je namelijk delen. En lichtelijk hysterisch en euforisch trok ik er met mijn camera op uit. En nét voor de prachtige sneeuwbuien overvloeiden in ouderwetse koude regen schoot ik een aantal fijne plaatjes.

 

Winter OOTD

 

Sneeuw Outfit, winter OOTDNeinties jewelryNeinties jewelry

 

Fine jewelry van Neinties

Soms heb je van die momenten dat je vind dat je zelf wel iets extra’s verdiend. De mooie fijne en duurzame sieraden van Neinties staan al langer op mijn verlanglijstje. Maar aangezien de kettingen die ik op het oog had steeds in een rap tempo uitverkocht waren, besloot ik zelf al snel mijn slag te slaan. Met een fijne Black Friday weekend code, wat onwijs fijn was meegenomen.

Ik bestelde de prachtige La Lune ketting in het goud (gold plated), samen met de iets kleinere maar onwijs mooie Lucky Charm necklace, ook in het goud. De necklaces zijn boho, subtiel en onwijs vrouwelijk. Ze zijn met de hand en oog voor de natuur gemaakt. In Denemarken, de ringen in Bangkok. Van goede kwaliteit en alhoewel ze tijdloos zijn, is er af en toe een kleine trend in verwerkt. Daarnaast zijn ze niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar nóg leuker om iemand met de kerst te geven.

 

Sneeuw Outfit, winter OOTDSneeuw Outfit, winter OOTDSneeuw Outfit, winter OOTDSneeuw Outfit, winter OOTDSneeuw Outfit, winter OOTD

 

Winter OOTD

Maar ook de sneeuw vraagt om een warme outfit. De off shoulder trend blijft leuk, en weet ik met deze trui ook deze winter door te trekken. Niet heel warm, maar wel vrouwelijk en fotogeniek. Zonder shawl is deze outfit zeker niet af. De jas is vintage, gemaakt van lama wol en is daardoor verrassend warm. Ik scoorde hem onderlaatst op de vintage kilo sale in Den Haag. Wat dat betreft vind ik het niet erg om iets verder te rijden voor mooie items. En de vintage kilo sales zijn iedere keer weer goed gevuld. En de laatste keer nam ik dus onder andere dit pareltje mee. Zo kan ik eindelijk meedoen met de fluffy trend, maar dan een stuk duurzamer én warmer.

De muts kocht ik vorige week in Antwerpen. Ik zag hem van een afstandje hangen en wist gelijk al dat deze mee naar huis moest. Hij is met fleece gevoerd aan de binnenkant (zeg maar dag tegen de statische haren) en is verder ook van lama wol gemaakt. Dat is zo heerlijk warm. Daarnaast ben ik dol op laagjes. En voer het dan ook graag door met mijn sieraden en mijn kleding. Het ziet er speels uit en zo kun je iedere dag weer eindeloos variëren. Waardoor iedere outfit er weer als nieuw uitziet.

 

Sneeuw Outfit, winter OOTDSneeuw Outfit, winter OOTDSneeuw Outfit, winter OOTDSneeuw Outfit, winter OOTDSneeuw Outfit, winter OOTD

 

Winter Wonderland

Het winterse weer, het brengt mij helemaal in de kerstsferen. Sinds ik twee weken geleden al genoot van het winter wonderland in de Luxemburgse Ardenne kan ik niet wachten tot het winterse weer Nederland bereikt. Ik wil heel erg graag een mooie foto’s maken van onze alpaca’s in de sneeuw. Maar hier moeten ze eerst aan wennen, ze durfden gisteren haast het stalletje niet uit te komen. Zo schattig al die bolletjes wol in het stro. Hopelijk valt er vandaag weer een mooi pak sneeuw (zoals ze hebben opgegeven) en kunnen we weer een nieuwe poging wagen. Zelf heb ik in ieder geval erg veel zin in de sneeuw en liggen er nog genoeg outfits klaar die ik graag in een winters paradijsje op de foto wil zetten.

 

 

Geniet jij ook zo van het winterse weer?

 

Delen:

10 Reacties

 1. 12 december 2017 / 18:10

  Perfecte foto’s zo met dat winterse weer op de achtergrond en de outfit is gewoon awesome!

 2. 12 december 2017 / 10:49

  oh, geweldig is die jas zeg! en hele mooie foto’s <3

  • Linda
   Auteur
   12 december 2017 / 15:25

   Dank je wel! Ik ben er zelf ook helemaal verliefd op <3

 3. 11 december 2017 / 23:24

  Wat een prachtige foto’s Linda!! De trui staat je prachtig, goedr vondst.

 4. 11 december 2017 / 21:46

  Tja, ik blijf in herhaling vallen maar je foto’s zijn zo fijn! Je hebt echt een eigen stijl. Niet alleen qua fotografie maar ook qua kleding. Zo vrouwelijk, stijlvol, klassiek, een tikkeltje anders maar toch heel draagbaar. Love it!

  • Linda
   Auteur
   12 december 2017 / 15:29

   Zoveel hartjes voor al jouw lieve woorden ♡

 5. 11 december 2017 / 20:16

  Brrrr ik krijg het koud van je blote schouders haha 😛 Ik HAAT de sneeuw, maar oké, op foto’s heeft het wel wat 😛

 6. 11 december 2017 / 18:44

  Ik vind je jas echt su-per gaaf. Die zou ik ook zo meenemen. De kettinkjes zijn ook prachtig. Mooie foto’s!

 7. 11 december 2017 / 07:36

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Ik krijg er helemaal zin van om ook mooie plaatjes te schieten in de sneeuw. Gelukkig ligt er nog een flink pak sneeuw hier. De jas staat je geweldig en wat moet die ook heerlijk warm zitten! Prachtige trui ook trouwens. Ik vind het maar dapper dat je in de sneeuw met blote schouders poseerde 😉 Ik vond het al koud dat mijn legging gisteren iets boven mijn schoenen uitkwam, haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Reis checklist wintersport
Reis Checklist | Dit moet je zeker niet vergeten

[dropcap]V[/dropcap]orige week bracht ik een aantal dagen in de Luxemburgse en Belgische Ardennen door. Het was een heerlijke mini break....

Sluiten