Mijn Ibiza Beauty essentials ☀

 

Mijn Ibiza Beauty essentials

 

 ibiza beauty essentials CND Vinylux

 

Ik ga deze trip voor een naturel look wat mijn nagels betreft. Maar mijn teennagels daarentegen voorzie ik graag van een vrolijk kleurtje. Het mooie blauwe kleurtje ‘Date Night’ van CND Vinylux vind ik een typische strand kleur, en deze draag ik dan ook op mijn teennagels. Wat deze lak uniek maakt is dat hij een ingebouwde base- en topcoat heeft, en binnen 8,5 minuut helemaal uitgehard is. Dat is fijn. Hopelijk blijft hij ook echt een week mooi zitten en is hij bestemd tegen de zee en het strand.

 

 ibiza beauty essentials

 

Overdag ben ik graag zo naturel mogelijk als het zonnig weer is. Make-up en veel zonnestralen opvangen gaan nou eenmaal niet zo goed samen. Met een uitzondering van de wenkbrauwen en wimpers natuurlijk.

 

↠ In de avond voorzie ik mijn gezicht graag van een goede verzorging, en het fijne van deze CC cream van Dr. van der Hoog is dat hij de tint omhoog haalt. En de huid egaliseert. Een perfecte basis voor mijn make-up.

 

↠ De Dew The Hoola van Benefit schreeuwt om zomer. Deze fijne vloeibare bronzer geeft de reeds gebruinde huid net wat extra’s.

 

↠ Een ooglook is niet compleet zonder een basis. Door mijn overhangende oogleden wilt mijn oogschaduw al snel verschuiven. Net als de eyeliner. Met een Eyeshadow Primer Potion van Urban Decay blijft het allemaal mooi op zijn plek zitten.

 

 ibiza beauty essentials

 

Hierna is het al snel tijd om het gezicht af te poederen en vorm te geven met een prachtige matte bronzer uit het Blame It On NARS palette. Deze bevat ook een blush en eventueel een highlighter. Maar heel eerlijk gezegd ben ik meer een mat type. Als ik zin heb om een eyeliner te dragen breng ik eigenlijk altijd eerst een basis aan met het Naked Basics palette van Urban Decay. Juist omdat hij zo klein van formaat is, is hij gemakkelijk mee te nemen.

 

 ibiza beauty essentials

 

Een look wordt automatisch afgemaakt met een eyeliner en mascara. Mijn wenkbrauwen mag ik natuurlijk niet vergeten. Zonder voel ik mij simpelweg naakt. Ik hoorde laatst een opmerking dat vrouwen tegenwoordig voor van alles uitgemaakt mogen worden, maar dat je niet over d’r wenkbrauwen mag beginnen. Wenkies zijn hot!

 

ibiza beauty essentials

 

Als ik mijn ooglook en make-up rustig houd wil ik nog weleens uitpakken met een lipkleur. Deze San Paulo van NYX is nog steeds een favoriet. Overdag gebruik ik liever een verzorgende lipkleur, zoals deze Lip Crayon van Burt’s Bees of de Glossy Lip Pen van Yves Rocher. Heb ik zin om nude te gaan, dan is deze Eat Cake van Marc Jacobs mijn go to kleur.

 

ibiza beauty essentials

 

Een look is natuurlijk niet af zonder mijn haar een touch up te geven. Met wat olie in de punten voor extra verzorging en glans. En een fijne droogshampoo om het haar weer wat extra frisheid, volume en structuur te geven. Hello beachy lokken!

 

ibiza beauty essentials

 

Voor ik de deur uitga spray ik nog even een heerlijk zoet parfum op (Rituals), of een hele frisse Eau de Cologne (4711). Beiden hebben een vrij klein formaat, ruiken heerlijk, en zijn daarom de ultieme geuren om mee te nemen naar Ibiza.

 

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien welke beauty producten ik mee heb genomen naar Ibiza. Mocht je meer informatie willen over bepaalde items, let me know. Of klik even verder op de links.

 

Hoe ziet jouw ideale Ibiza look eruit?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

4 Reacties

  1. 26 augustus 2016 / 06:43

    Wat een prachtige beauty essentials neem je mee.. Ik zou zo precies hetzelfde mee kunnen nemen.. al heb ik een hoop van deze producten niet ;-).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Ibiza
Digital Detoxen op Ibiza ☾

De komende week ga ik de perfectionist in mij loslaten, even offline veel tijd doorbrengen, genieten van het einde van...

Sluiten