Digital Detoxen op Ibiza ☾

De komende week ga ik de perfectionist in mij loslaten, even offline veel tijd doorbrengen, genieten van het einde van de zomer en opladen voor het volgende seizoen. Thomas en ik gaan Digital Detoxen. En ik kan geen betere locatie bedenken dan op het prachtige, idyllische eiland in de Balearen. Ibiza!

 

 Digital Detoxen op Ibiza ☾

 

Thomas en ik hebben donderdag heel onverwacht een trip geboekt naar Ibiza (yes, Ibiza!), en vertrekken vandaag al naar het zonnige oord. Omdat ik eigenlijk wel de hele zomer door heb gewerkt valt het niet  mee om zonder al teveel vooruit te werken, weg te gaan. Als blogger moet je al het werk immers zelf doen en ligt je werk volledig stil al je er niet bent. Mits je vooruitwerkt natuurlijk. En dat hebben verschillende factoren even niet toegelaten. Nu kan ik mij daar heel erg druk om gaan maken, maar eerlijk gezegd ben ik wel even toe aan de rust. Zo kan ik opladen, inspiratie opdoen en straks weer knallen zodra ik terug ben. Ik ben toe aan plezier maken, genieten van de mooie natuur en de schattige straatjes die Ibiza heeft. Deze week zal er dan ook om de dag een artikel online komen, in plaats van het normale dagelijkse ritme. Best oké toch?

 

We verblijven een kleine week in het prachtige Santa Eulalia. En kijken er beiden enorm naar uit om het digitale tijdperk even te laten voor wat het is. Uiteraard kan je mijn dagen wel blijven volgen op Instagram, ik kan het toch niet laten om zo nu en dan even een foto te delen. Zonder druk, zonder verplichtingen en zonder verplicht de hele tijdlijn door te moeten lopen. Een echte Digital Detox om het maar even zo te noemen. Los van alle verplichtingen. Even gewoon zijn.

 

Op Ibiza gaan we uiteraard fijne stranden bezoeken, leuke hotspots ontdekken en genieten van alle mooie uitzichten. Bereid je maar alvast voor op een aantal fijne zonnige artikelen die de komende weken online zullen komen.

 

Breng jij ook bewust tijd offline door?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

7 Reacties

 1. 25 augustus 2016 / 09:52

  Ik zou zeggen GENIETer lekker van! Ik ben alvast super benieuwd naar je reisverslag en foto’s!

  Ik heb mij tijdens mijn vakantie ook bewust de toegang tot Internet ontzegd 😉 we hadden onbeperkt en gratis wifi (hele goede en snelle verbinding ook nog) waar wij waren dus de verleiding was groot. Toch heb ik mijn telefoon vaak genoeg in de bungalow gelaten en het online leven op dat moment lekker los gelaten en dat beviel ook goed. Eenmaal thuis begint het toch weer te kriebelen alleen moet ik het goede ritme zien te vinden en er weer in komen.

  Have fun!!

 2. 24 augustus 2016 / 09:57

  Heerlijk! Geniet van de rust en heel veel plezier!

 3. 24 augustus 2016 / 09:56

  Geniet er van lieve Linda <3 Jullie gaan het vast fantastisch hebben op Ibiza. En ik vind het altijd heerlijk om op vakantie mij even niet bezig te houden met mijn blog en social media, vakantie is toch echt om even tot rust te komen en te genieten. Enjoy <3

 4. 24 augustus 2016 / 09:25

  Ik geef je helemaal gelijk! Geniet lekker van jullie vakantie meid <3 Stiekem ben ik wel een beetje jaloers hoor, haha.

 5. 24 augustus 2016 / 08:56

  Oooh heerlijk zeg, ik wens je heeeel veel plezier, geniet ervan <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
linda's happy list
Linda’s happy list ☄

De zomerse dagen, leuke uitjes en een spontaan reisje. Het is tijd om eens stil te staan bij de mooie dingen...

Sluiten