Marc Jacobs Eat Cake – New Nudes

 

Marc Jacobs Eat Cake

 

 Marc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gel

 

Ik heb het al meerdere keren gezegd, maar wat deze man aanraakt veranderd in goud. Letterlijk. Zijn ontwerpen zijn niet alledaags en passen denk ik daarom ook zo goed bij mij. Deze prachtige nude huls komt uit de New Nudes Sheer Lip Gel lijn, een moderne update op de nude lipsticks. Het geheim zit hem namelijk niet alleen in de nude kleur, maar zeker in de verzorgende bestanddelen die jouw lippen het gevoel geven alsof ze net uit een spa komen lopen. Naakt, maar dan beter.

 

 Marc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gel

 

Leuk om te weten is dat alle kleuren van deze lijn geïnspireerd zijn op actrices uit een favoriete film van Marc.

 

 Marc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gel

 

De nude kleurige huls heeft zilveren letters, heeft de naam Eat Cake 150 onder op de huls staan, zonder de sticker zal je meerdere exemplaren niet uit elkaar kunnen houden. De huls is van plastic en voelt stevig en luxe aan. De sluiting heeft een magneet waardoor hij goed dicht klikt en ook niet open zal gaan in jouw tas. Zo blijven mijn Marc Jacob’s Hobo’s en Satchel gegarandeerd mooi van binnen.

 

 Marc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gelMarc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gel

 

De Marc Jacobs New Nudes Sheer Lip Gel heeft een met gel gevulde formule waardoor de lipstick als boter over jouw lippen glijd, en tegelijkertijd jouw lippen voorziet van een prachtige kleur met subtiele glans. Met een subtiele geur van vanille.

 

Marc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gelMarc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gel

 

Monoi Boter (gewonnen uit de Tiaré tahiti) maakt deze lipstick zacht als boter en heeft een verzachtende en hydraterende werking. Terwijl myrrh extract tegelijkertijd een antioxidant is en vitamine E bevat, wat de eerste tekenen van veroudering tegen gaat. Ook is er cocos olie aan toegevoegd die ook bekend staat om zijn hydraterende werking. De lipstick is vrij van parabenen, sulfaten en is het plastic vrij van ftalaten (word gezien als giftig). Nog fijner is dat de cosmetica van Marc Jacobs niet op dieren wordt getest.

 

 Marc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gelMarc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gel

 

Tijd om de New Nudes Sheer Lip Gel in actie te zien. Links heb ik een enkele laag aangebracht en rechts heb ik de kleur opgebouwd. Je ziet duidelijk hoe smooth en boterachtig Eat Cake is, en tegelijkertijd goed gepigmenteerd. Dat is fijn. De kleur is een mooie warme bruine nude kleur, met een mooie oud roze ondertoon. En is daarom in te delen als Rosy Nude.

 

Marc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gelMarc Jacobs eat Marc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gel lifetsyle by lindaMarc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gel

 

Ondanks dat ik niet altijd weg kom met warme kleuren heeft deze kleur iets bijzonders. Zeker sinds ik het zetten van een eyeliner eindelijk onder de knie heb (het was echt een zoektocht naar de juiste manier van aanbrengen door mijn overhangende oogleden) merk ik dat mijn lippen niet meer zo veel nodig hebben. Ik geef graag kleur aan mijn gezicht, als ik de deur uit ga of gewoon thuis blijf, ik wil er altijd op mijn best uitzien. Zeker omdat het hebben van ME veel energie vraagt en ervoor zorgt dat de kleur gedurende de dag langzaam uit mijn gezicht weg trekt.

 

Met het dragen van de eyeliner is een prachtige nude lipstick of een zachte kleur alles wat ik nodig heb. Zeker met het warmer worden de weer (én de start van de zomer) is dat erg fijn, dan mag het allemaal wat zachter en natuurlijker wat mij betreft. And a bright lipstick color never hurt nobody als het op een uitje of feestje aankomt, deze kleuren raken natuurlijk nooit uit.

 

Marc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gel
Marc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gelDeze lipstick maakt mijn look helemaal af. De warme bruine tint geeft meer kleur aan mijn gezicht en de subtiele glans heeft mijn lippen een hele gezonde glow. Dit kan ik goed waarderen aangezien de rest van mijn look mat is en koele kleuren bevat. Het glansje geeft mijn look dan net een zomerse touch.

 

Marc Jacobs eat cake lifetsyle by linda new nude sheer lip gel

 

De lipstick is goed gepigmenteerd, laat zich gemakkelijk aanbrengen (hij glijd echt als boter over de lippen) en blijft zeker 3 á 4 uur mooi en goed op zijn plek zitten. De kwaliteit is dus minstens net zo goed als je van een MAC lipstick verwacht (alleen testen zij helaas wel op dieren waardoor ik naar alternatieven opzoek ben). Een hapje, lunch en drankje overleeft de lipstick gemakkelijk, hij blijft de lippen hydrateren en zal wat vervagen na een warme maaltijd. Om weer optimaal van de kleur te genieten is even bijwerken wel een goed idee. Jouw lippen zijn dus niet alleen mooi gekleurd, maar voelen ook zacht, soepel en goed gehydrateerd aan.

 

De New Nudes, Sheer Lip Gel lipsticks van Marc Jacobs zijn bij Sephora te verkrijgen voor  €29,50 (3,6 gram). 

 

Wat is jouw favoriete luxe lipstick?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

7 Reacties

 1. 22 juni 2016 / 23:20

  Foto’s zijn weer mooi gelukt! Vind de naam van de lipstick heel leuk, maar de kleur is ook echt mooi. Past goed bij je!

 2. 22 juni 2016 / 14:05

  Ahhh love at first sight! Wat een classic beauty is deze lipstick, zowel van binnen als van buiten. Ik kan me voorstellen dat je er als een blok voor bent gevallen. Hij staat je ook super mooi!

 3. 22 juni 2016 / 12:41

  Super tof feitje over waarop de kleuren geïnspireerd zijn. Dat soort dingen vind ik altijd wel leuk om te weten! Vind de kleur prach-tig, echt waar. Staat je echt goed!!

 4. 22 juni 2016 / 09:26

  Wauw, wat heb je er een prachtige aanwinst bij Linda. De kleur lipstick staat je onwijs pretty <3

 5. 22 juni 2016 / 06:38

  Wat een mooie kleur is dit. De vormgeving van de lipstick vind ik ook erg mooi en hij staat je zo goed. Mooi :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
breakfast bowl fruit soya soja granola lifestyle by linda recept
Breakfast Bowl

Ik zal haast zeggen dat je mij er wakker voor kunt maken, zo dol ben ik op heerlijke fruitontbijtjes. Het...

Sluiten