Yves Rocher Glossy Lip Pen & Perfect Lip Primer

 

Yves Rocher Glossy Lip Pen & Lip Primer

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer radiant lip crayonVorig jaar introduceerde Yves Rocher, net als vele merken, de jumbo pencils. En maakte Yves Rocher zijn opmars met 6 vrolijke Glossy Lip Pen kleuren. Daar voegen ze maart dit jaar nog eens 6 mooie, frisse lente kleuren aan toe.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer radiant lip crayon

Perfect Lip Primer

Zo enthousiast als ik was over het persbericht, waarna ik direct een mailtje de deur uit deed dat ik hem graag wilde testen, zo snel ben ik er thuis ook mee aan de slag gegaan. Ik gebruik mijn Glossy lip pen graag, maar mijn liefde voor matte lippen blijft bovenaan staan. Mede daardoor ben ik erg benieuwd naar het effect van deze primer.

 

Wat deze primer uniek maakt is dat je hem op je lippen aanbrengt nog vóór je de lip kleur aanbrengt. Fijn. Geen gedoe dus met kleuren op je primer. In wijze matteer en fixeer jij jou Glossy Lip Pen met deze Perfect Lip Primer. Wat de houdbaarheid van de Glossy Pen ook alleen maar ten goede komt. Ook de Perfect Lip Primer is vrij van parabenen, verrijkt met biologische karitéboter en bijenwas om te voorkomen dat je lippen droog worden en oncomfortabel aanvoelen. En laat een mooie poederachtige finish achter.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatchDe Perfect Lip Primer is gemakkelijk aan te brengen. Hij glijd soepel over de lippen en zoals je op de onderste foto kunt zien (nude lippen boven)  zijn mijn lippen glad, mat en hebben een poederachtige finish. Ondanks dat het mat is en iets wat stroef is ( dit merk je omdat je lippen iets aan elkaar blijven plakken) voelt het fijn en comfortabel aan op de lippen. Een prima basis om de Glossy Lip Pen op aan te brengen.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer radiant lip crayonDit zijn de 6 nieuwe kleur, met van links naar rechts; Mauve tendre, Rose somptueux, Pourpre lumineux, Rouge aquarelle, Rouge flamboyant en Rouge bordeaux.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer radiant lip crayonDe swatches zien er goed en veelbelovend uit en zijn op dezelfde volgorde gemaakt als de foto’s hierboven. Wat ik er wel even bij wil zeggen is dat ik de kleuren opgebouwd hebt in de swatch, ze zijn lichter en meer ‘sorbet achtig’ wanneer je een enkele laag aanbrengt. Het is maar net wat je mooi vind, waar je voorkeur naar uitgaat en ik ga graag voor meer body en kleur.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer radiant lip crayon springYves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer radiant lip crayonYves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer radiant lip crayonDe Glossy Lip Pen heeft een fijne punt die je al draaiende aan de onderkant weer langer kan maken, hetzelfde principe als een lipstick, maar dan met een handzame ronde punt. Het design is strak, de huls heeft dezelfde kleur als de lip crayon wat ze erg goed herkenbaar maakt. Het design is strak, netjes, maar niet heel bijzonder. De dop sluit goed en ook het opdraaien werkt goed. Hele prima jumbo’s als je het mij vraagt.

 

Mauve tendre Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch

Mauve tendre

Mauve tendre doet mij erg denken aan de ‘nude’ trend die de laatste tijd een flinke opkomst heeft gemaakt.

 

Mauve tendre Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatchDeze zachte paarse kleur accentueert mijn eigen lip keur net iets meer en heeft inderdaad de fijne nude uitstraling. En past daarmee perfect in mijn laatste obsessie. Links bovenin zie je mijn lippen met daarop alleen de Mauve tendre Glossy Lip Pen aangebracht, rechts onderin met de Perfect Lip Primer eronder. Zie je de poederachtige finish goed naar voren komen? Ik ben blij dat het gelukt is dit vast te leggen. Wel brengt de kleur zonder primer nét iets makkelijker aan. Ze voelen beiden comfortabel aan en ik ben weg van de kleur!

 

Mauve tendre Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatchMauve tendre Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch

Links bovenin de Glossy Lip Pen, onder de Glossy Lip Pen met de Perfect Lip Primer.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch Rose somptueux lip crayon radiant

Rose somptueux

Ik ben blij om te zien dat er ook een felle kleur aan de nieuwe lading Lip Crayon’s is toegevoegd. Rose somptueux staat dan ook niet voor niets voor uitbundige roos. Deze kleur schreeuwt om warme zomer dagen!

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch Rose somptueux lip crayon radiantDe kleur wordt wel iets donkerder op de lippen met de Perfect Lip Primer eronder, behoud zeker zijn intense kleur, maar wordt iets minder fel. Beide resultaten vind ik erg mooi. De poederfinish word haast parelmoes. Chique!

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch Rose somptueux lip crayon radiantYves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch Rose somptueux lip crayon radiantLinks bovenin de Glossy Lip Pen, onder de Glossy Lip Pen met de Perfect Lip Primer.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon Pourpe lumineux

Pourpre lumineux

Pourpre lumineux staat voor ‘paars licht’, maar als ik de foto zo ziet valt hij op beeld iets roder uit dan hij in het echt is.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon Pourpe lumineuxHet is vooral een warme rode kleur met een mooie paarse ondertoon. Een chique kleur die ik mijzelf met en zonder primer zeker vaker zie dragen. Ook deze brengt fijn aan en zit comfortabel op de lippen en is zonder moeite opgebouwd.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon Pourpe lumineuxYves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon Pourpe lumineuxLinks bovenin de Glossy Lip Pen, onder de Glossy Lip Pen met de Perfect Lip Primer.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon Rouge aquarelle

Rouge aquarelle

Aquarelle is deze kleur zeker. Deze frisse koraal rode kleur is warm, lief en perfect voor de lente dagen die al op ons wachten.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon Rouge aquarelle Fris is hij zeker. Hij moet even opgebouwd worden, maar met het pigment is niets mis zoals je kunt zien. En stiekem vind ik de matte kleur bij deze Rouge aquarelle toch echt het mooist.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon Rouge aquarelle Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon Rouge aquarelle Links bovenin de Glossy Lip Pen, onder de Glossy Lip Pen met de Perfect Lip Primer.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon rouge flamboyant

Rouge flamboyant

Een klassieke ‘felle’ rood mag zeker niet in het rijtje ontbreken en ik ben dan ook heel erg bij dat Yves Rocher hem aan het assortiment heeft toegevoegd. Ook dit vind ik echt een typische lent een zomer kleur die dan heel mooi zal staan.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon rouge flamboyantDe kleur is iets minder fel op de lippen, zit net als alle voorgangers comfortabel op de lippen, laat zich gemakkelijk aanbrengen, ook met de primer.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon rouge flamboyantYves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon rouge flamboyantLinks bovenin de Glossy Lip Pen, onder de Glossy Lip Pen met de Perfect Lip Primer.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon Rouge bordeaux

Rouge bordeaux

Rouge bordeaux is alweer de laatste kleur die ik jullie laat zien, en de kleur die erg lijkt op Pourpre scintillant die ik ook tijdens een van mijn Christmas looks droeg. En is dan ook wat donkerder van kleur dan zijn voorgangers. Sinds dien is hij mee geweest naar Australië (waar een Glossy Lip Pen met de tropische warmte veel fijner op de lippen zit dan een matte lipstick) en draag ik hem thuis ook veel. Juist omdat je hem met zoveel gemak aanbrengt en hij netjes van de lippen slijt. Ik was dan ook erg benieuwd hoe deze zal staan met de primer er onder.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon Rouge bordeauxDe kleur mist iets wat van zijn warme diepte met de primer er onder, maar blijft mooi en ziet er op zijn beurt op de full face foto ook weer een stuk warmer uit. Het zal wel aan de zon gelegen hebben denk ik met het maken van de foto’s. Met het blote oog leek de verkleuring dan ook minder te zijn.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon Rouge bordeauxYves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer swatch radiant lip crayon Rouge bordeauxLinks bovenin de Glossy Lip Pen, onder de Glossy Lip Pen met de Perfect Lip Primer.

 

Yves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer radiant lip crayonYves Rocher zéro défaul mattifying and long-lasting lip primer radiant lip crayonDe Glossy Lip Pen blijft zo’n 2 tot 3 uur mooi op mijn lippen zitten, slijt vervolgens langzaam wel, kan een hapje en een drankje hebben maar is na een maaltijd wel verdwenen. De Glossy Lip Pen in combinatie met de primer blijft 3 tot 4 uur mooi op mijn lippen zitten en vervaagt dan langzaam weg. Een hapje en een drankje overleeft hij prima, en moet na een maaltijd wel goed bijgewerkt worden.

Mij over all feeling? Ik ben enthousiast! maar dat heb je gaandeweg misschien ook wel geproefd. De collectie heeft een mooie afwisseling in kleuren, bevat enkele koele tinten maar vooral warme kleuren die heel erg goed gedragen kunnen worden aankomende lente en zomer. Het zal een kwestie van smaak zijn hoe jij ze zal dragen, de meeste kleuren zijn zowel glossy als mat mooi, en los weer zo verschillend. En dat maakt deze combinatie ook zo bijzonder en uniek omdat je eindeloos kunt combineren.

Ben je erg benieuwd naar de werking van de lip primer? Dan heb ik goed nieuws voor jou, vanaf februari is deze al exclusief online verkrijgbaar, om in maart ook in de schappen te komen liggen naast de Glossy Lip Pennen.

 

De Glossy Lip Pen is vanaf maart verkrijgbaar voor €13,90 (al heeft Yves Rocher regelmatig leuke acties). De Perfect Lip Primer is voor €14,90 van jou.

liefslinda2Bloglovin-button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

12 Reacties

 1. 15 februari 2016 / 21:39

  Normaal ben ik niet zo’n enorm Yves Rocher fan, maar ik vind deze kleurtjes wel heel erg mooi!

 2. 15 februari 2016 / 20:12

  Oeh dit ziet er wel heel erg goed uit Linda, mooie kleurtjes. De lip pen primer klinkt super goed. Heb nog nooit zoiets geprobeerd.

 3. 15 februari 2016 / 20:02

  Ze lijken me fijn en staan je allemaal erg mooi!

 4. 15 februari 2016 / 13:02

  Wat een fijne producten zeg! Ik kreeg ook een mailtje, maar was helaas te laat met reageren, want toen waren alle producten al weg. Heel begrijpelijk trouwens, want ik vind de kleuren stuk voor stuk prachtig. <3

  • 15 februari 2016 / 15:59

   Dat begrijp ik helemaal, ze zijn echt heel erg fijn, dus ook zeker de moeite om aan te schaffen! 🙂

 5. 15 februari 2016 / 10:50

  zien er super goed uit zeg, staan je fab!

 6. 15 februari 2016 / 10:16

  Ik ben ook fan! Morgen verschijnt mijn review online 🙂

 7. 15 februari 2016 / 08:37

  Ik vind de kleurtjes erg leuk, volgens mij voelt het ook prima aan! 🙂

 8. 15 februari 2016 / 07:42

  Ik vind echt alle kleuren mooi en ze staan je allemaal prachtig vind ik!

 9. 15 februari 2016 / 06:55

  Ik ben helemaal weg van de allereerste, de lichtste kleur. Prachtig! Ik draag niet vaak iets op mijn lippen, dus een knallende kleur zal ik niet snel pakken, maar nogmaals, die eerste zou perfect zijn. Gaat op mijn lijstje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Brisbane Australië Australia Queensland reis reizen travelblog lifestyle by linda city
Brisbane

Ik neem jullie mee naar Brisbane, het kloppende hart van Queensland Australië. Een stad die veel aangedaan word door backpackers,...

Sluiten