Primark Travel Bottles | Budget Travel Tip

 

 Primark Travel Bottles | Budget Travel Tip

 

 Primark travel set bottles apk ps...

 

Het setje vond ik in de Primark van Dordrecht, terwijl ik aan het wachten was op een kassa die vrij zou komen. Zeker met de budget vliegtickets binnen Europa vind ik het handig om zo weinig mogelijk mee te nemen. Hoe meer kilo’s je meeneemt, hoe meer je betaalt. Maar ook voor langere reizen zijn ze erg handig. Dan heb je genoeg om de eerste dagen door te komen, en kun je de rest op de bestemming zelf inslaan.

 

 Primark travel set bottles apk ps...

 

Zoals je ziet bestaat de set uit 3 flesjes, waarvan 1 met een handpompje. Die je overigens ook vast kunt zetten. En een klein plat potje met draai deksel. Ideaal voor mijn Lemony Flutter of wanneer je er wat dagcrème in wilt doen. Samen met een aantal handige, duidelijke stickers. Zo kun je de inhoud gemakkelijk herkennen.

 

Primark travel set bottles apk ps...

 

De set komt met een handige plastic tas die je dicht kunt ritsen. In een vliegtuig heb je altijd met luchtdruk te maken in de cabine, waardoor items makkelijk kunnen gaan lekken. Zo is de rest van je bagage beschermd. Maar hij kan minstens net zo makkelijk mee in je handbagage, zeker omdat het een doorzichtige plastic tas is (verplicht in je handbagage). Erg fijn als je zonder grote koffer reist.

 

Primark travel set bottles apk ps...Primark travel set bottles apk ps...Primark travel set bottles apk ps...Primark travel set bottles apk ps...

 

Ik heb ervoor gekozen om 3 flesjes te vullen. De linker is gevuld met micellair water, want die komen immers in grote onhandige flessen (als het op reizen aankomt). De middelste vulde ik met een Cleansing Conditioner van Goldwell, deze maakt mijn haar schoon en verzorgt het tegelijkertijd. Handig voor op vakantie! Het pompje vulde ik met shower gel. Het fijne van zo’n pompje is dat je hem eventueel ook als handzeep kunt gebruiken. Gemak dient de mens! En zo heb ik weer wat ruimte over in mijn koffer voor andere dingen.

 

De PS… 4PK Travel Bottles set is verkrijgbaar bij de Primark voor €1,50. 

 

 Maak jij gebruik van travel setjes?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

7 Reacties

 1. Hilde
  27 september 2017 / 11:25

  Hoeveel ml is het ? Ik heb deze ook maar nergens kan ik de ml vinden.. wel handig om te weten want ga vliegen en heb alleen handbagage.. groetjes !

 2. 31 augustus 2016 / 00:49

  Heel handig zeg! En wat leuk dat er ook naamstickers bijzitten, voor deze prijs kun je niet twijfelen.

 3. 28 augustus 2016 / 20:19

  Wat is dit handig zeg, moet ik toch even maandag langs de Primark om te gaan kijken voor dit setje. Ik ben elke week een paar dagen intern bij de opvang waar ik onder behandeling sta. En dan kan ik dit wel gebruiken. Heb nu kleine proef flesjes bij me maar die zijn dus bijna op.
  Bedankt voor deze tip.

 4. 28 augustus 2016 / 10:24

  Handig dat je dit deelt 🙂 Ik neem nooit grote flessen mee, dat vind ik echt ’teveel van het goede’ 😉

 5. 28 augustus 2016 / 09:11

  Dit jaar had ik een travel setje van Blokker meegenomen. Daar zaten net even iets meer flesjes en potjes in dan in dit setje. Ik had bijna alles wat ik meenam opgemaakt dus het beviel me goed en is zeker voor herhaling vatbaar.

 6. 28 augustus 2016 / 08:36

  Ik vind zulke travelsetjes altijd zo cute! Het is superhandig, maar in de praktijk gebruik ik ze dan toch weer niet, gek is dat. Ik ben namelijk altijd bang dat ik te weinig mee neem en daarom gaan de volle flessen mee, haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
ibiza beauty essentials
Mijn Ibiza Beauty essentials ☀

Ibiza. Het magische eiland waar alle hippies neergestreken zijn, waar mijn innerlijke boho naar voren komt en waar niemand eigenlijk...

Sluiten