Share Love & Joy Advent Calendar | The Body Shop

Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar The Body ShopNoord-Brabant, oktober 2021

De tijd van samenkomen, kerstbomen, gezellige etentjes en kaarsjes komt er weer aan. We hebben de magische grens van 75 dagen tot kerst bereikt en dat betekent dat we ongegeneerd vooruit kunnen denken en alvast voor de kerstdagen kunnen gaan plannen. Iets wat ik stiekem heel fijn vind. Ik ben geen groot fan van de winter, maar de feestdagen maken altijd veel goed. Een mooi cadeau om te geven of om te krijgen is één van de prachtige adventskalenders van The Body Shop.

Ieder jaar lijken ze zichzelf weer te overtreffen. Waar we de afgelopen jaren van vrolijke huisjes mochten genieten, die stuk voor stuk collectors items zijn (juist omdat je ze steeds weer opnieuw kunt gebruiken), komen ze nu met prachtige pop-up adventskalender en nemen ze je mee naar een vrolijke kerstwereld.

 

— Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar —

The Body Shop

 

Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar The Body Shop

 

Acts of kindness – kalenders met een missie

Dit jaar vormen de Adventskalenders van The Body Shop een eerbetoon aan alle acts of kindness, al die kleine, lieve dingen die elke dag weer worden gedaan door miljoenen mantelzorgers en vrijwilligers over de hele wereld. Koop je een van deze Adventskalenders, dan draag je bij aan organisaties verspreid over de wereld die ondersteuning bieden aan vrijwilligers die het hele jaar door klaarstaan voor anderen. Samen met jou wil The Body Shop wereldwijd £ 500.000 doneren.

Dat vind ik denk ik nog het mooiste aan de kalenders, dat je ongemerkt een ander met jou aankoop helpt. In de Coronacrisis hebben we gezien hoe belangrijk én ondergewaardeerd de mensen in de zorg zijn. Dit is slechts een topje van de ijsberg, de onschatbare waarde van mantelzorgers en vrijwilligers worden namelijk nog vaak vergeten.

De adventskalenders van The Body Shop zijn ieder jaar weer een feestje om te krijgen én maken de december maand extra gezellig. Het bewust aftellen naar Kerstmis maken dat ik de dagen voor kerst nog bewuster beleef. Ik deed dan ook weer een vreugdesprong toen ik ontdekte dat ik dit jaar weer zo’n prachtige én goed gevulde kalender mocht ontvangen. Van te voren uitpakken, daar doe ik niet aan. Vind je het wel leuk om in december te zien wat er uit de vrolijke vakjes komt? Dan verwijs ik je graag door naar mijn Instagram @lindaswholesomelife waar we ze samen uit zullen pakken.

Dit jaar komen ze opnieuw met 3 verschillende Adventskalenders, in 3 verschillende kleuren:
· Share the Joy Advent Calendar (paars) verkrijgbaar voor €55,00. 24 cadeautjes met een waarde van €92,00
· Share the Love Big Advent Calendar (rood) verkrijgbaar voor €90,00. 25 cadeautjes met een waarde van €135,50
· Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar (groen) verkrijgbaar voor €130,00. 25 cadeaus met en waarde van €228,00

 

Ben jij dit jaar van plan om een adventskalender te kopen?

Liefs Linda

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Desenio posters Linda;s Wholesome Life
Fotowand in de slaapkamer | Desenio

Noord-Brabant, oktober 2021 D[dropcap]D[/dropcap]e herfst is aangebroken en dat betekent dat ik automatisch weer zin krijg om het huis verder...

Sluiten