Aveda – Cherry Almond Collection + Giveaway

De Cherry Almond collectie is het nieuwste heerlijk geurende pareltje van Aveda. Aveda kenmerkt zich door dierproefvrije en vegan haarverzorging op de markt te brengen. De formules zijn bijna geheel natuurlijk. De geuren zijn heerlijk. Het merk is vrij van allerlei onnodige schadelijke stoffen die je wel in de meeste drogisterij shampoos vindt. Zonder op kwaliteit te bezuinigen. Aveda is mijn nummer één als het op haarverzorging aankomt. En ik ben kieskeurig, dat kan ik je wel vertellen. Laatst is de Cherry Almond collectie uitgebracht, en oh, mijn gebeden zijn verhoord. Wil jij de producten van Aveda proberen? Ik sluit af met een hele fijne winactie!

 

– Aveda –

Cherry Almond collectie

 

Aveda Cherry Almond collection

Aveda Cherry Almond collection
Autum Fall Wallpaper
Aveda Cherry Almond collection

 

Cherry Almond

Softening Shampoo

Goede verzorging begint bij een diepe, maar milde reiniging. Je wilt jouw hoofdhuid namelijk niet irriteren, dan krijg je namelijk al snel een vette hoofdhuid. En het is toch het beste om jouw haar niet iedere dag te wassen (mits jouw haar daar écht om vraagt). De Cherry Almond is verrijkt met kersenbloesem en omegarijke amandelolie-blend. De geur is 100% natuurlijk en ontstaan vanuit 38 bloemen- en plantenextracten. Zoals sinaasappel, tonkaboon en ylang ylang. Het is een zachte, maar zoete amandelgeur. Een geur waar ik zelf een groot fan van ben. Het wassen van je haren is daardoor niet langer slechts een verplichting.

Wat deze lijn vooral niet bevat zijn; siliconen, dierlijke bijproducten, parabenen, ftalaten, mineraalolie, gluten en synthetische geuren.

Wat je wél krijgt is een lijn die bestaat uit 98% natuurlijke ingrediënten. Ingrediënten als kokosnoot en babassu zorgen ervoor dat jouw haar en hoofdhuid op een milde manier diep wordt gereinigd.

De shampoo is vooral fijn. Naast een heerlijke geur is de werking ook nog eens heel erg goed. Aveda shampoos zijn over het algemeen wat prijziger dan de meeste shampoos (wel zuinig in gebruik). Maar wat je ervoor terug krijgt is mooi glanzend haar wat heel erg goed valt. Aveda geeft altijd nét dat beetje extra verzorging waardoor het resultaat ook altijd net wat mooier is. Daarnaast zijn de producten duurzaam ontstaan, en dat is ook weer een mooi cadeau voor de aarde.

De Cherry Almond Softening Shampoo is verkrijgbaar voor € 18,- (250ml).

 

Aveda Cherry Almond collection
Aveda Cherry Almond collection
Aveda Cherry Almond collection

 

Cherry Almond

Softening Conditioner

Nadat je jouw haar hebt gewassen met de shampoo is het tijd om je haar nog wat extra liefde te geven. Net als de shampoo is de conditioner vrij van allerlei onnodige synthetische ingrediënten. Wat je zeker in een conditioner moet vermijden zijn de siliconen en parabenen, deze leggen namelijk een laagje rondom jouw haar waardoor het niet gevoed is. En daardoor sneller beschadigt en afbreekt.

Kersenbloesemextract, amandelolie en gecertificeerde biologische karitéboter verzorgen jouw haar tot diep in de wortel, zonder het haar vet en zwaar te maken. En dat terwijl je er maar een klein beetje van nodig hebt. Je haar wordt hersteld en krijgt het zijn natuurlijke zachtheid en glans terug. Je merkt al verschil na slechts één wasbeurt, maar naar mate je de producten vaker gebruikt zal je merken dat je haar steeds beter gaat zitten.

Hierdoor is mijn haar beter doorkambaar, glanst het mooi en valt het ook veel mooier. Dag na dag.

De Cherry Almond Softening Conditioner is verkrijgbaar voor €21,00 (200ml). 

Aveda Cherry Almond collection Linda's Wholesome Life

Aveda Adventkalender 2018 Linda's Wholesome Life

 

– Aveda Giveaway –

12 days of great hair

Langzaam aan leven wij nu echt naar de feestdagen toe. Of je nu Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw of helemaal niets viert, het is altijd leuk om iemand te verrassen. Of ben je zelf benieuwd geworden naar wat de producten van Aveda voor jouw haar kunnen betekenen? Dan heb ik leuk nieuws voor je. Samen met Aveda mag ik namelijk iemand verrassen met een mooie én goed gevulde Adventkalender t.w.v. €115,00. De kalender heeft 12 vakjes en komt in een hele mooie doos die je ook na de feestdagen opnieuw kunt gebruiken.

Wil je graag meedoen voor jezelf, of wil je iemand verrassen? Houd dan in de loop van de dag mijn Instagram (@lindaswholesomelife) in de gaten, hier staat namelijk wat je moet doen om kans te maken. Zie ik je daar?

 

Heeft jouw haar al kennis gemaakt met Aveda?

 

 

Liefs Linda voetnoot

 

 

Pin op Pinterest

 

Aveda Cherry Almond
Aveda Cherry Almond

 

 

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

12 Reacties

 1. 29 november 2018 / 16:13

  Ik ben niet de eerste die dit zegt, maar vind alleen je foto’s altijd al een genot om naar te kijken 🙂
  Ben niet bekend met het merk, maar het klinkt in ieder geval heerlijk.

 2. 27 november 2018 / 12:22

  Kersenbloesem lijkt mij een lekker geurtje, haha. Leuk dat je iemand mag verrassen met een adventkalender van Aveda.

 3. 27 november 2018 / 08:44

  Ik geniet altijd weer van je prachtige foto’s! Het lijken me goede producten als ik ze zo zie.

 4. 27 november 2018 / 01:16

  Had van dit merk nog niet gehoord, maar lijkt me best interessant om ens te testen 🙂

 5. 26 november 2018 / 22:34

  Ohhh Linda! Ik ga nu meteen naar je IG. Ik ken Aveda niet, maar het lijkt me zo’n mooi merk. En mijn krullenhoofd kan altijd fijne verzorging gebruiken.

 6. 26 november 2018 / 20:57

  Oh wat een heerlijke lijn lijkt me dit.. die Softening Shampoo lijkt me ideaal voor mij. En fijn dat ze 98% natuurlijk zijn.. go Aveda!

 7. 26 november 2018 / 20:20

  Wat een prachtige foto’s weer 🙂 Ik vind de producten zoooo lekker ruiken <3 Helaas vond ik de shampoo niet geschikt voor mijn haartype 🙁

 8. 26 november 2018 / 19:46

  Ik ken het merk niet maar het lijkt me wel fijn zonder al die rotzooi. Bij mijn kapper gebruiken ze ook altijd spul zonder al die synthetische stoffen er in, en daar merk ik altijd een flink verschil van. Maar die prijs is altijd wel een dingetje haha. Dan ben ik weer vrij krenterig..

 9. 26 november 2018 / 14:55

  Klinkt heerlijk!! Ik heb er ooit eens een shampoo van gehad en kan me herinneren dat ik daar erg over was te spreken.

 10. 26 november 2018 / 11:48

  Ik vind Aveda echt zo’n heerlijk en fijn merk! Deze producten ken ik nog niet maar ik ben er wel benieuwd naar.

 11. 26 november 2018 / 08:58

  Deze producten klinken goed. Ik ken Aveda van naam maar moet zeggen dat ik mezelf niet kan herinneren dat ik ooit wat van dit merk heb geprobeerd. Wat tof dat je zo’n groot cadeau weg mag geven.. daar gaat iemand érg blij van worden :-)!

 12. Lisette Kleiweg
  26 november 2018 / 07:44

  Spannend ! Aveda is zo lekker en luxe….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beauty Kitchen Seahorse Plankton Eye Lift & Lumination Serum
Seahorse Plankton – Eye Lift & Lumination Serum

[dropcap]A[/dropcap]ls groot voorstander van natuurlijke cosmetica kan je niet om Beauty Kitchen heen. Het merk is speels en vrolijk. Net...

Sluiten