Autumn Desktop & iPhone Wallpapers

Na een vrij succesvolle lente editie, gevuld met bloemige ‘Backgrounds & Wallpapers’ is het tijd voor een vervolg. Zowel via mijn blog als Pinterest is hier veel vraag naar. En ontvang ik iedere maand maar liefst 1,3 miljoen bezoekers op mijn Pinterest. This is crazy! Net als de lente is moeder natuur op haar best tijdens de wisselingen van de laatste seizoenen. Zo rustig als de herfst en winter zijn, zo intens zijn de lente en de herfst dagen. Slechts enkele dagen per jaar kunnen wij genieten van alle pracht en praal die met deze seizoenen meekomt. Want al snel is de herfst over haar hoogtepunt heen en resten er alleen nog goud gele rietstengels en kale bomen. Maar wees niet getreurd. Ik zet vandaag mijn favoriete herfst foto’s op een rijtje. Mijn mooiste Autumn Desktop & iPhone Wallpapers. Pin ze op je Pinterest of sla ze op als achtergrond voor je telefoon. Zo kunnen wij allemaal net wat langer van dit seizoen genieten!

 

Autumn Desktop & iPhone Wallpapers

or for whatever you want to use it for

 

Autumn Desktop & iPhone Wallpapers

Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Vegan Pancakes Linda's Wholesome Life

Autumn Desktop & iPhone WallpapersAutumn Desktop & iPhone WallpapersAutumn Desktop & iPhone WallpapersMatt & Nat portemonnee vera small chili
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Alpaca Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone WallpapersMatt & Nat portemonnee vera small chili
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone WallpapersAutumn Desktop & iPhone WallpapersAutumn Desktop & iPhone WallpapersAutumn Desktop & iPhone WallpapersAutumn Desktop & iPhone WallpapersAutumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers

Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers

 

Autumn in all it’s glory

Wat is de herfst toch mooi. En wat hebben wij hier lang van kunnen genieten. De zonnige dagen waren een ware traktatie en zorgden voor de mooiste zonnestralen. Hier kan ik intens van genieten. En ik hoop dat de herfst voor jou minstens net zo fijn is. Mocht je benieuwd zijn naar mijn Pinterest, je vindt mij onder de naam Linda’s Wholesome Life. Ook op mijn Instagram (@lindaswholesomelife) deel ik veel foto’s van outfits, beauty, reizen én de alpaca’s. Zie ik je daar?

 

Waar maakte jij jouw mooiste herfstfoto?

 

 

See you next time voetnot

 

 

Pin op Pinterest

 

Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers

15 Reacties

 1. 6 december 2018 / 22:22

  Wat een mooie sfeervolle foto’s. De alpaca is zeker mijn favoriet

 2. Frederique
  6 december 2018 / 17:59

  Mooie foto’s. De herfst is mijn minst favoriete seizoen maar zeker wel heel fotogeniek!

 3. Mieke | mieksmind
  4 december 2018 / 16:47

  De herfst is echt het perfecte seizoen om mooie foto’s te maken. Je hebt er weer een mooi artikel van gemaakt!

 4. Verena
  3 december 2018 / 23:30

  Super leuk dat je dit deelt! Ik vind die met de lama echt heel grappig 🙂

 5. 3 december 2018 / 21:40

  Wow, wat een fantastische foto’s! Ik ga de herfst er bijna leuk door vinden..

 6. 3 december 2018 / 19:48

  De herfst is echt een feest om naar te kijken. Zoveel leuke dingen in de natuur die gebeuren. Mooie foto’s!

 7. 2 december 2018 / 16:09

  Ik heb weer genoten van je mooie herfst plaatjes.
  Pinterest heb ik laatst de deur gewezen. Maar ik kom geregeld op je blog, even bijlezen en spieken naar je plaatjes.

 8. Juliette
  2 december 2018 / 14:24

  Prachtige foto’s! Ik vind de foto’s met de hanen mooi. Geweldig dat contrast met de rode hanenkammen!

 9. 1 december 2018 / 14:26

  Ik vind het altijd een feestje om naar jouw foto’s te kijken, ze zijn zo mooi!

 10. 30 november 2018 / 07:37

  Ik doe eigenlijk maar wat als het om foto’s gaat. Maar ik woon mooi op het platteland, dus ondanks mijn gebrek aan kennis heb ik toch wel een paar mooie herfstfoto’s in onze tuin ; )

 11. 29 november 2018 / 12:32

  Wat een sfeervolle foto’s! Ik hou zo ontzettend veel van de herfst en al die prachtige kleuren. Ik moest wel effe lachen om dat lieve alpacasnoetje, hihi.

 12. 29 november 2018 / 07:20

  Wauw, wat een schitterende herfstfoto’s! Stuk voor stuk! Deze foto’s zouden serieus niet misstaan in een prachtig tijdschrift. Je hebt enorm veel fotografietalent <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Matt & Nat portemonnee vera small chili
Matt & Nat – Vegan Goods

[dropcap]M[/dropcap]erken die de wereld een stukje mooier maken, ik heb er een zwak voor. Waar ik voorheen dacht dat echte...

Sluiten