The most wonderful time of the year

Landelijk Scandinavisch interieur kerst kerstboom Noord-Brabant, december 2022

The most wonderful time of the year! is around the corner, en dat betekent natuurlijk maar 1 ding. Het is tijd om de kerstversiering van zolder te halen! Vorige kerst kan ik mij nog heel goed herinneren. Het was de eerste kerst in ons nieuwe huis, het jaar waarin ik mij eindelijk groots uit kon leven. De ballen werden ingeslagen en ook de kerstversiering vond zijn weg naar mijn huis.

Dit jaar trek ik dezelfde Scandinavische landelijke stijl door in huis. Het is klassiek en tijdloos. Een mix van antiek, vintage en nieuw. Ook dit jaar vonden genoeg antieke parels hun weg naar mij en ik kan niet wachten om dit met jullie te delen. Ik vind het namelijk heerlijk om antieke markten en kringlopen af te speuren naar mooie vondsten. Sommigen moeten wat gerepareerd worden of flink afgestoft. Uniek zijn ze allemaal en dat draagt alleen maar bij aan de sfeer als je het mij vraagt.

De notenkraker en de kerststal die je op de foto ziet zijn beiden antiek en hier zeker een onderdeel van. De notenkraker moest flink opgelapt worden en dit hele proces heb ik ook voor jullie vastgelegd. Maar ook artikelen met de fijnste kerst cadeaus staan te trappelen om live gezet te worden. Vandaag trap ik met dit eerste artikel af met het optuigen van de kerstboom.  Het startsignaal om The Festive Season in te luiden. Ho, ho, ho… It’s here!

 

Landelijk Scandinavisch interieur kerst kerstboom

The festive season | Most wonderful time of the year

Om alvast in de kerstsferen te komen deel ik maar al te graag mijn kerst inspiratie artikelen van vorig jaar. Van de boom optuigen, tot de inrichting en inpak tips. Je vindt ze allemaal onder het kopje ‘A Wholesome Christmas‘. Wie weet kun je nog wat inspiratie opdoen voor thuis.

 

Staat bij jou de kerstboom al?

Liefs Linda

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Herfst mist Linda's Wholesome Life
Herfsttij

Noord-Brabant, november 2022 [dropcap]A[/dropcap]ls een klein geluksmomentje was de dag daar. Een mistige herfstochtend viel tegelijkertijd met een vrije dag....

Sluiten