Indian Summer Outfit

Indian Summer Outfit Linda's Wholesome LifePolder de Biesbosch

 

Indian Summer Outfit

Septembermaanden waarin de temperaturen nog boven de twintig graden pieken, ik leef ervoor. Het voelt alsof je nog een extra stukje zomer cadeau krijgt. En op de een of andere manier is het hierdoor veel makkelijker om mij klaar te maken voor de herfst. Want alhoewel ik ernaar uitkijk om met laagjes te gaan experimenteren, graag geurkaarsjes brand en met gemak liters warme thee op kan drinken, grijp ik het liefst elke strohalm aan die ervoor zorgt dat de zomer nét een stukje langer duurt.

In deze tijd van het jaar, de zogenaamde Indian Summer, is het ook heel makkelijk om met laagjes aan de slag te gaan. Want alhoewel de nachten iets frisser worden, zijn de dagen nog warm en soms zelfs zonovergoten. Zo kunnen we nog even van de zon profiteren en onze zongebruinde huidjes op pijl houden.

Ik neem je even terug naar de zomer, toen de aardappels nog in bloei stonden. De tijd waarin onze polder oprecht op haar mooist is. De bomen zijn gevuld met fris groen en de aardappelen worden gesierd met witte bloemen. De jurk die ik draag is van C&A en heeft een dubbele voering. Dat maakt hem perfect om met zachte temperaturen te dragen.

De look heb ik afgemaakt met een bruine riem en een van mijn meest geliefde vesten. Het is een vondst die ik eerder die zomer deed bij een Reshare Store in Arnhem. Het vest heeft een zachte beige tint, hierdoor is het een perfect basis vest wat ik met onwijs veel outfits kan combineren. Zo’n heerlijk tussendoor vest wat prima is als de temperaturen aangenaam zijn, maar in de echte winter waarschijnlijk weinig gedragen zal worden.

Mijn gevlochten tas kocht ik toen ik afgelopen voorjaar op Kos was, bij een heel fijn winkeltje wat Galerie No. 7. heet. Mocht je eens op Kos zijn en een bezoekje aan Kos Stad brengen, kan ik je een bezoekje zeker aanraden. Het winkeltje is gevuld met de mooiste Griekse merken en handgemaakte items. Voor mij was het dan ook liefde op het eerste gezicht.

 

Heb jij nog plannen voor deze nazomer?

Liefs Linda

Delen:

4 Reacties

  1. 15 september 2019 / 22:08

    Mooie look weer. Ik ben ook zo blij met die paar extra zomerdagen!!

  2. 12 september 2019 / 00:08

    Wauw, wat een mooi jurkje en wat staat het je prachtig! Dit soort jurkjes zijn inderdaad ideaal om met een vest te combineren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Zo maak je de mooiste Instagram Stories
Zo maak je de mooiste Instagram Stories

[dropcap]I[/dropcap]nstagram Stories, wie deze populaire app kent ziet ze vast regelmatig voorbij komen. De Stories zijn een leuke manier om...

Sluiten