Witte jurk & papaverveld

We zitten alweer op de helft van het jaar jongens, wat gaat de tijd hard! Druk maken om mijn doelen doe ik niet. Met het mooie weer krijgt het motto ‘go with the flow’ een hele nieuwe betekenis. Creativiteit kan je niet dwingen of sturen. Daarom deed ik wat ik het liefste doe; van het mooie weer genieten. En de content? Die volgde vanzelf wel. Vandaag neem ik je mee naar één van de mooiste velden die onze polder ooit gekend heeft. Een plek waar ik al fotograferend veel over te weten ben gekomen. Want wie zich openstelt voor de natuur – en alles om je heen – zal zien dat er mooie dingen jou kant op komen. Samen met mijn nieuwe katoenen jurk. Zomerser, of misschien wel Hollandser, wordt het niet.

 

Witte jurk & papaverveld

een prachtig veld midden in de Biesbosch

 

Papaverveld Biesbosch Linda's Wholesome Life

Papaverveld Biesbosch Linda's Wholesome Life
Papaverveld Biesbosch Linda's Wholesome Life
Papaverveld Biesbosch Linda's Wholesome Life

Papaverveld Biesbosch Linda's Wholesome Life

Papaverveld Biesbosch Linda's Wholesome Life
Papaverveld Biesbosch Linda's Wholesome Life
Papaverveld Biesbosch Linda's Wholesome Life
Papaverveld Biesbosch Linda's Wholesome Life

 

– Papaverveld –

een uniek stukje Biesbosch

De zomer heeft iets magisch. Wat het precies is, daar kan ik de vinger nog niet helemaal op leggen. Vanaf het moment dat de bomen groen kleuren en de eerste bloemen open springen kom ik langzaam aan tot leven. Van het bezoeken van de tulpen velden en het tot leven zien komen van de tuin, het zijn allemaal kleine geluksmomentjes. Langzaam aan voel ik de zon sterker worden, kleurt mijn huid bruiner en mijn haar blonder. De overgang van lente naar zomer blijft bijzonder. Ik zie de gewassen op het land snel groeien, de Biesbosch nóg groener worden en ons zwembad warmer. Deze schafte wij aan om de tropische dagen fijn door te komen. Met een uitzicht over de polder en de verkoelende schaduw van de bomen maken de tuin thuis ook tot een hele fijne en zeker ook een magische plek.

Tijdens een van mijn vaste rondjes door de polder spotte ik laatst al een paars veld. Tijdens een mooie, zachte en vooral kleurrijke avond besloot ik mijn nieuwe jurkje aan te doen en mijn stoute schoenen aan te trekken. In het gezelschap van mijn camera reed ik naar het papaverveld en besloot ik het gouden uurtje als nooit te voren vast te leggen. Tijdens het fotograferen besefte ik maar weer even wat een fijne plek onze polder in de Biesbosch is. Een uniek stukje natuur wat ik ieder jaar weer meer ga waarderen.

Om de week af te sluiten met een bootvaart door de polder heen. De wereld is op zijn beurt weer zo anders vanaf het water, en hier heb ik dan ook enorm van genoten. Al met al voelde de tropische week aan als een ware Staycation. Opladen vanuit ons eigen huis. Heerlijk. Van mij mag het de hele zomer wel zo zijn.

Jurk (katoen) – C&A | Riem – Zara | Tas – Zara | Sandalen – Grieks handwerk. 

Papaverveld Biesbosch Linda's Wholesome Life

 

Vertel eens, wat zijn jouw plannen voor deze zomer?

Delen:

15 Reacties

 1. 5 augustus 2019 / 07:28

  Wow, ik kwam hier terecht op zoek naar inspiratie voor trouwfoto’s. Je look op deze foto’s in die setting, dat is toch een droomlocatie voor je huwelijksdag !

 2. 8 juli 2019 / 08:37

  Wat een mooie foto, maar ook de foto’s vind ik heel gaaf! Heerlijk dat het weer zomer wordt…

 3. 6 juli 2019 / 21:20

  Wat een prachtige kleding, staat je werkelijk prachtig. Dat tasje ook, wow. Ik zag laatst ook zo’n mooi papaverveld, nu wil ik gelijk terug om te shooten.

 4. 6 juli 2019 / 21:19

  Wat een prachtige kleding, staat je werkelijk prachtig. Dat tasje ook, wow. Ik zag laatst ook zo’n mooi papaverveld, nu wil ik gelijk terug om te shooten.

  • Juliette
   8 juli 2019 / 11:33

   Zoals altijd prachtige foto’s! Ja het is echt genieten in de zomer. Alleen jammer dat het dit jaar redelijk wisselvallig is. Voor mij mag het lekker tropisch blijven.

 5. 5 juli 2019 / 22:24

  Wat een prachtige locatie om foto’s te maken, en al helemaal tijden ‘het golden hour’!!

 6. Mandy
  5 juli 2019 / 21:06

  Echt, ik ben zo jaloers op deze foto spot! Wat een prachtige plek. Je outfit is ook onwijs mooi

 7. 5 juli 2019 / 12:40

  Wat staat je goed met de jurkje en prachtig plek voor fotoshot

 8. Liset - Beautydagboek
  3 juli 2019 / 18:52

  Je jurk is echt prachtig! Ik heb gelijk even gekeken op de site van C&A maar daar kan ik hem niet terugvinden in de duurzame collectie. Of heb jij hem uit de winkel? 🙂

 9. 3 juli 2019 / 14:42

  Mooie jurken en prachtige foto’s. In de Grazia las ik recent een artikel over ‘influencers’ die de natuur gebruiken om mooie foto’s te maken en daarbij soms velden met bloemen vertrappen en zo. Jij lijkt me iemand die goed oplet, maar ken je dit verschijnsel?

 10. 3 juli 2019 / 14:14

  Wat een prachtige foto’s! En ik ben helemaal in love met je jurkje en tas. Love it!

 11. 3 juli 2019 / 10:13

  Prachtige foto’s<3 Lijkt me fantastisch om dat te hebben gezien…

 12. 3 juli 2019 / 09:47

  Wat past die witte jurk goed bij je gebruinde huidje! Knappe foto’s. Heb je die met een afstandsbediening genomen? Ik vraag me wel af waar je die dan verbergt! ?

 13. 3 juli 2019 / 07:46

  Wauw, wat een schitterende foto’s zeg! Deze plek is inderdaad magisch mooi, zeker bij zonsondergang. Je hebt het prachtig vastgelegd en je ziet er zelf ook zo mooi uit in deze outfit. Wat kan Nederland toch mooi zijn, zeker in de zomer – ook mijn favoriete seizoen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Organic Basics Linda's Wholesome Life
Duurzame lingerie van Organic Basics

[dropcap]M[/dropcap]aandag - wasdag. Het is zomer en dat betekent dat het wasgoed weer heerlijk buiten kan drogen. Op Linda's Wholesome...

Sluiten