Hoogtepunten van maart

Happy Easter! Ik hoop dat iedereen fijne Paasdagen heeft en geniet van het extra lange weekend. Mijn Paasdagen zijn vooral gevuld met etentjes met de familie en genieten van het samenzijn. En stiekem hoop ik natuurlijk dat er nog even een zonnetje doorkomt. En extra leuk dat jij vandaag even een kijkje komt nemen op mijn blog. Vandaag staat er een recap online van de afgelopen maand. Het is namelijk een bizarre maand geweest met mooie hoogtepunten.

 

Hoogtepunten van maart

 

Linda's Wholesome Life Hoogtepunten van maart Linda's Wholesome Life Hoogtepunten van maart Linda's Wholesome Life Hoogtepunten van maart Linda's Wholesome Life Hoogtepunten van maart

 

Lancering van Linda’s Wholesome Life

De maand begon vooral met uitvoeren van ideeën die al langer in mijn hoofd zaten. Lifetsyle by Linda kreeg een nieuwe naam, mijn website werd verhuisd en mijn blog kreeg een nieuwe look. Ik ben zo onwijs blij dat hier zo goed op gereageerd is en ben ook erg blij met de feedback die ik heb mogen ontvangen. Een site een nieuwe naam geven én verhuizen ging niet zonder slag of stoot en dat heeft mij achter de schermen de nodige grijze haren gekost. Maar geduld is een hele schone zaak, en langzaam aan begint alles weer op volle toeren te draaien. En hoop ik met deze nieuwe frisse wind en artikelen mensen te kunnen inspireren.

 

Linda's Wholesome LifeLinda's Wholesome Life Happy alpaca


Linda's Wholesome Life Happy alpaca
Linda's Wholesome Life Happy alpaca

Linda's Wholesome Life

 

Wij hebben een nieuwe alpaca

Maart is ook het startsein voor het verjaardagseizoen in de familie. Mijn ouders waren zoveel jaar getrouwd, zijn (binnenkort) jarig en om het onszelf makkelijk te maken verzorgden wij hen een cadeau waardoor we zelfs vaderdag en moederdag mee aan kunnen kleden. Onze Fien is namelijk erbij gekomen. Een onwijs mooi én lief alpaca vrouwtje waar we hopelijk hele mooie alpaca veulens mee kunnen gaan fokken.

Gelukkig hebben wij genoeg gras, want we weten nu al dat we geen afstand kunnen doen van de kleintjes haha! Maar zeg eens eerlijk, is Fien niet het mooiste cadeau wat je kunt krijgen of geven? Onze harten smelten iedere dag. Op de foto zijn de paarden voor het eerst weer buiten, all the spring feels. Hier word ik zo vrolijk van!

 

Amsterdam canals Skybar Amsterdam de KroonAmsterdam canals

 

Amsterdam

Afgelopen maand kon ik ook eindelijk weer aan de slag met fotografie projecten en kon ik eindelijk naar mijn eerste blog afspraak van dit jaar. Na de rottige start van dit jaar was een uitje naar Amsterdam een welkome afwisseling en ik heb er dan ook onwijs van genoten. Hier vond namelijk het Greek Food Festival plaats waar ook alle aanwezige deelnemers van de I Love Griekenland campagne even in het zonnetje werden gezet. Op het podium mocht ik kort mijn ervaringen met het prachtig groene Parga delen en kreeg ik een foto vanuit Parga op plexiglas overhandigd. Zo’n leuk en attent cadeau met onwijs mooie herinneringen. Ik denk dat mijn eerste persreis altijd wel speciaal zal blijven.

Verder genoten Thomas en ik van Amsterdam, wandelden wij langs de grachten van Amsterdam en dronken wij wat in een skybar. Heerlijk om het weekend zo af te sluiten. En na een middag in de stad doorgebracht te hebben op mijn nieuwe TOMS merkte ik iets op, ik heb namelijk geen zere voeten gehad en daardoor besloot ik in de sale bij TOMS nog twee paar schoenen in te slaan. Waarom heb ik deze fijne schoenen toch pas zo laat ontdekt?

 

Amsterdam canals

 

Best gelezen artikelen van maart

jane iredale – great shape contour kit & brush
Linda’s Wholesome Life – een nieuw begin
Raspberry Nice Cream
My Paper Bag MYOMY
Hoogtepunten van Chiang Rai – Thailand

Een mix van beauty, fashion, travel en vegan food artikelen, ik vind het zo onwijs fijn om te maken. En jullie gelukkig ook om te lezen. Dat maakt mij erg blij!

 

Linda’s Latest on Instagram

 

Doelen april

Ik kan gewoon niet geloven dat het alweer april is. En ik sta dan ook te springen om de nodige bloesem shoots in te plannen. Volgend weekend geven ze zelfs 22 graden op, dus dat gaat vast wel goed komen. Tot die tijd kan ik nog even goed herstellen van mijn nierbekkenontsteking. Ook ben ik onwijs blij met de samenwerkingen die de afgelopen maand op mijn pad gekomen zijn, en heb ik de nodige mooie perspakketten ontvangen waar ik graag mee aan de slag ga. Let’s do this!

 

Wat is jouw hoogtepunt van de afgelopen maand?

 

Liefs Linda voetnoot

Delen:

52 Reacties

 1. 30 april 2018 / 13:03

  Wat een prachtige foto’s en blog heb je zeg. Ik ben er helemaal verliefd op geworden. <3

 2. 10 april 2018 / 16:11

  Prachtig omgeving en leuk en lieve foto`s van jullie

 3. 6 april 2018 / 07:59

  Wat een prachtige foto’s…geef me enorm veel energie en inspiratie?

  • Linda
   Auteur
   6 april 2018 / 09:52

   Dank je wel Ingrid voor het mooie compliment! Het geldt ook voor mij, van foto’s maken en content creëren word ik niet alleen blij, het geeft ook energie ☺️

 4. 5 april 2018 / 19:51

  Hele mooie foto’s weer Linda. En wat een ontzettend lieve en schattige alpaca’s! Ik ben ook heel blij met al het leuks wat op mijn pad komt. Samenwerkingen, mooie en leuke events. Ik word er blij van!

  • Linda
   Auteur
   6 april 2018 / 09:54

   Wat fijn om te horen! En leuke dingen geven gelukkig ook weer energie, zo fijn! ?

  • Linda
   Auteur
   5 april 2018 / 10:34

   Dank je wel voor het mooie compliment!

 5. 4 april 2018 / 08:39

  Wauw, wauw, wauw! Wat heb je weer een prachtige foto’s gemaakt zeg. Je inspireert me ontzettend!

 6. 4 april 2018 / 04:01

  Net als vele anderen reacties kan ik ook zeggen dat ik echt een ‘fan’ ben van je prachtige foto’s. Ook in dit artikel, heb ik weer prachtige beelden voorbij zien komen. De rust en de uitstraling die jouw foto’s hebben zijn erg fijn. Verder klinkt het als een super drukke maar wel gezellige week! En auch, wat vervelend zeg dat je geveld bent door een nierbekkenontsteking. Hopen op voorspoedig beterschap x

 7. 3 april 2018 / 22:20

  Oh Linda, jij hoopt dat je mensen inspireert met je site? Ik weet wel zeker dat je mensen inspireert! Mij in ieder geval enorm. Wauw, echt. Jouw foto’s zijn echt.. tja.. ik blijf in herhaling vallen maar IK WIL DIT OOK! Haha. En Fien is echt zo’n dotje. Wat vervelend trouwens dat je geveld bent door een nierbekkenontsteking. Hopelijk herstel je snel.

 8. 3 april 2018 / 19:50

  Leuke foto’s! Ben gek op die met die paardjes!

 9. Shirey Angel
  3 april 2018 / 16:05

  Prachtige mooie foto’s veel succes 🙂

 10. Frederique
  3 april 2018 / 13:47

  Zo, wat een mooie foto’s! Herstel ze nog!

 11. 3 april 2018 / 13:13

  Wat een liefdevolle en mooie foto’s Tof hoor, heel leuk! Je site ziet er fris en stijlvol uit, complimenten

 12. 3 april 2018 / 12:08

  Wat fijn dat de overgang naar de nieuwe site is gelukt. Dat kan zoveel kopzorgen geven.

 13. 3 april 2018 / 11:31

  Wat een mooie foto’s! En gefeliciteerd met wat je allemaal bereikt hebt deze maand! En ook nog veel succes gewenst in de toekomst!
  Maart was voor ons de start voor op huizenjacht te gaan. En ondertussen verloop dat zeer gunstig! Ik kijk uit naar wat april ons verder brengt.

 14. 3 april 2018 / 11:23

  Net als jij heb ik mijn sites ook omgeggooid: inderdaad grijze haren!!
  Mooie foto’s mijn complimenten, ik doe het je niet na!

 15. 3 april 2018 / 11:17

  Mooi foto’s en wat een schatjes van dieren heb je! Zo lief 🙂

 16. 3 april 2018 / 11:03

  Wauw, mag ik je even complementeren op alle prachtige foto’s die in dit artikel staan? Gefeliciteerd trouwens met de nieuwe alpaca! Ik vind ze zooooo schattig!

  • Linda
   Auteur
   3 april 2018 / 11:22

   Dank je wel Laura, heel erg lief van je!

 17. 3 april 2018 / 11:00

  Helaas, het mooie weer komt pas na het lange paasweekend… mooie foto’s, aparte sfeer roepen die op. Complimenten!

 18. 3 april 2018 / 10:42

  Hele prachtige foto`s en mooie omgeving ook. Toffe dingen heb je afgelopen maand.

 19. 2 april 2018 / 23:19

  No Way! Jij kunt zo vaak Alpacas knuffelen als je wilt. Dat zijn lifegoals

  • Linda
   Auteur
   3 april 2018 / 11:28

   Ja hé, dat ben ik helemaal met je eens hihi!

 20. 2 april 2018 / 21:00

  Wat fijn en mooie van afgelopen maand. Prachtig foto`s heb je gemaakt. Op naar mooie april

 21. 2 april 2018 / 19:16

  Wauw, wat een prachtige foto’s maak jij toch! Ik ben er stiekem enorm verliefd op.

 22. Jet
  2 april 2018 / 17:56

  Tja mijn hoogte punt is absoluut Fien .
  XXX

 23. 2 april 2018 / 17:40

  Wauw, leuk zo’n alpaca als cadeautje! Als ik een grote tuin heb, wil ik er gegarandeerd ook meerdere! 🙂

 24. 2 april 2018 / 17:29

  wat een leuke en mooie foto’s! Vooral die met de paardjes zijn uber cute!!! mijn complimenten!

 25. 2 april 2018 / 17:18

  Wat een prachtige platen op je site!!
  En geweldig die dieren. Fien is een schatje om te zien 🙂
  Je hebt in ieder geval een hoop gedaan in maart om de boel weer up and running te krijgen en te houden.
  Ik zou mijn blog misschien ook eens onder de loep moeten nemen. Maar voor nu is het zo handig bij te houden. Een gratis account overigens.
  Mijn hoogtepunt van maart was toch wel dat de boot sneller in het water lag dan gepland haha.

 26. 2 april 2018 / 15:37

  Ik vind Fien een prachtige alpaca. Ik ben fan van alpaca’s. Ze zijn zo lief ?

 27. 2 april 2018 / 14:52

  Die foto’s op het strand: ik ben nieuwsgierig. Had je een fotograaf meegenomen? Hoe heb je dit gedaan?

  • Linda
   Auteur
   3 april 2018 / 11:31

   Wat leuk dat je dit vraagt! Ik was die dag samen met mijn vriend naar de duinen om een paar samenwerkingen te shooten en aan het einde heb ik het statief erbij gepakt om ons er samen op te zetten. Dat werkt zo goed met een timer 🙂

 28. 2 april 2018 / 10:53

  Wat een prachtige foto’s van jullie samen. En je hebt ook iets prachtigs neergezet, waar je met recht trots op mag zijn. Geduld word beloond!

 29. 2 april 2018 / 10:50

  Mooie foto’s, ik zou ook blij zijn met Fien! 😉

  Mijn hoogtepunt? Goedgekeurd voor eicelonatie en op nummer twee: de schrijverscursus

  • Linda
   Auteur
   3 april 2018 / 11:32

   Dat zijn echt prachtige hoogtepunten!

 30. 2 april 2018 / 10:46

  Wat een prachtige foto’s!!! <3 Wat een heerlijke maand heb jij erop zitten. Maart was voor mij ook een hele bijzondere maand met best wel een grote verandering. Hopelijk mag april net zo'n fijne maand voor je worden als maart.

  • Linda
   Auteur
   2 april 2018 / 10:48

   Dank je wel, dat is heel erg lief van je. Wens jou hetzelfde toe!

 31. 2 april 2018 / 10:22

  Net als jij hoop ik ook dat het zonnetje nog gaat doorbreken deze Paasdagen! Mooie foto’s heb je trouwens!

 32. 2 april 2018 / 09:58

  Gelukkig is de stress van je site nu voorbij 🙂 Wel veel beterschap gewenst hoor! En geniet van deze week, met inderdaad als het goed is, veel zon 😀

 33. 2 april 2018 / 09:45

  Hihi die Fien, wat een schatje!!! <3 Daar word je zeker vrolijk van. Je blog is super mooi geworden! Ik wens je alvast een fijne maand met hopelijk veel zonnestralen <3

  • Linda
   Auteur
   2 april 2018 / 10:49

   Dank je wel, onwijs lief van je! Ik hoop dat deze nieuwe maand ook voor jou een hele fijne mag worden!

 34. 2 april 2018 / 09:38

  Wat fijn dat maart zo’n mooie maand vol hoogtepunten was! Dat uitje naar Amsterdam klinkt heel fijn en bijzonder met als extra blijmaker natuurlijk het extra paar Toms. Ik wil ook zeker nog een keer die schoenen proberen. Ik heb er al zo veel goede verhalen over gehoord. En wat een schatje is Fien! Ik kan me wel voorstellen dat jullie gek zijn op haar.
  Ik wens je een minstens zo mooie maand april toe en ben nu al benieuwd naar je eerste bloesemfoto’s 🙂

 35. 2 april 2018 / 09:13

  Wat een heerlijke maand en wat een mooie foto’s weer allemaal. Maart was voor mij een bijzondere maand. Ik vind die groene trui die je op de foto’s draagt echt zo mooi!

 36. 2 april 2018 / 09:01

  TOMS zijn inderdaad heel erg fijne schoentjes. 🙂 En wat moet het heerlijk zijn om de paardjes zo te zien genieten van het begin van de lente! Zo’n vrolijke foto.
  Een spoedig herstel gewenst en veel succes met alle toffe dingen die je pad kruisen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
vegan picknick vegan picnic
Vegan Paasbrunch

[dropcap]H[/dropcap]et Paasweekend staan voor de deur, en dat lijkt mij de ideale gelegenheid om weer een aantal fijne en makkelijke...

Sluiten