De Abyssinian Oil skincare lijn – Beauty Kitchen

Soms ontmoet je mensen die je energie geven, Jo-Anne van Beauty Kitchen is zo’n persoon. Ergens vorig jaar kreeg ik de mogelijkheid om haar te ontmoeten. Dit bleek de perfecte gelegenheid om in onze mooie hoofdstad onder het genot van een drankje bij te kletsen over Beauty Kitchen en haar gedeelde liefde voor Alpaca’s. Het ijs was al snel gebroken en ikzelf zwaar onder de indruk van de duurzame manier waarop Jo de fijnste beauty producten op de markt brengt. Een vrouw naar mijn hart. Zo inspirerend. Eenmaal thuis pakte ik de overweldigende grote tas uit die ik mee had gekregen. De Abyssinian Oil lijn sprong er gelijk uit voor mij, een lijn die geschikt is voor alle huidtypes. Dé perfecte lijn om jou kennis te laten maken met dit vrolijke merk.

 

Abyssinian Oil

 

De Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty Kitchen

 

De huid heeft een cyclus van ca 28 dagen. Het is dan ook altijd aan te raden om huidverzorging de tijd te geven. Maar al na een paar dagen was ik overtuigd, iedere dag zag ik mijn huid namelijk opknappen. Toch heb ik mij ingehouden en heb ik deze skincare lijn ruim 2 maanden getest. We hebben de Russische kou, de griep en het wisselvallige weer doorstaan. Normaal gesproken verwacht ik namelijk niets van een ‘algemene’ lijn die geschikt is voor ieder huidtype. But boy I was wrong. En vandaag deel ik mijn liefde voor dit mooie merk graag met jullie.

 

De Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty Kitchen

 

Abyssinian Oil Natural Cream Cleanser – vegan

Twee maal daags begin ik mijn skincare routine met het reinigen van mijn huid. In de ochtend begin ik met het aanbrengen van deze Natural Cream Cleanser, in de avond gebruik ik eerst een micellair water om het grootste gedeelte van mijn make-up te verwijderen. Deze Natural Cream Cleanser is bijzonder zacht voor de huid. Breng zo’n 2 á 3 pompjes aan op een nat gezicht en masseer de cream zo’n 30 – 60 seconden in. Je denkt misschien dat dit vrij lang is, maar je voelt je huid schoner worden en je voelt dat de cream jouw huid hydrateert.

In de avond laat ik het zelfs nog even op mijn gezicht zitten terwijl ik mijn tanden poets, zodat deze cleanser mijn poriën goed kan reinigen. De cleanser is vegan en bevat o.a. verzorgende amandelolie, plantaardige glycerine (hydrateert de huid) en Abessijnse Olie. Deze Abessijnse Olie komt van de Afrikaanse bolletjeskool plant en maakt zijn opmars in beauty land. Het is namelijk een droge olie die snel intrekt. Het is een effectieve vochtinbrenger en gaat huidveroudering tegen.

De Abyssinian Oil Natural Cream Cleanser is o.a. verkrijgbaar bij Holland & Barrett voor €12,99 (50ml). Een flesje gaat 2-3 maanden mee bij 2 maal daags gebruik.

 

Hoe is de cleanser in gebruik?

Deze cleanser vind ik bijzonder fijn in gebruik. Hij is zacht voor de huid en irriteert niet, zelfs niet rond de ogen. Ik spoel de huid met lauw/warm water schoon of verwijder de cleanser met de Konjac Sponge. Mijn huid voelt zacht, schoon en gehydrateerd aan.

 

De complete lijst met ingrediënten:
aqua (Water), prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) oil, cetearyl alcohol, stearic acid, vegetable glycerin, glyceryl stearate SE, crambe abyssinica (Abyssinian Oil), acacia decurrens (Jojoba/Sunflower Seed Wax) polyglyceryl-3 esters, butyrospermum parkii (Shea) butter, sodium levulinate, glyceryl caprylate, sodium stearoyl glutamate, vitis vinifera (Grape) seed oil, sodium anisate, xanthan gum, vaccinium myrtillus (Bilberry) fruit extract, cymbopogon martini (Palmarosa), pelargonium graveolens (Rose Geranium), rosa centifolia (Rose Absolute), michelia alba (Magnolia), juniperus virginiana (Cedarwood), citrus aurantium amara (Petitgrain), saccharum officinarum (Sugar Cane) extract, phytic acid, levulinic acid, citrus aurantium dulcis (Orange) fruit extract, citrus limon (Lemon) fruit extract, acer saccharum (Sugar Maple) extract, citric acid.

 

De Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty Kitchen

 

Abyssinian Oil 5 Minute Miracle Mask – vegan

Een masker wat je meerdere keren kunt gebruiken, klinkt dat niet als muziek in je oren? Weg met de wegwerpverpakkingen van de maskers die je slechts één keer kunt gebruiken. Dit masker komt namelijk in een fijne pompflacon die net zo groot is als de cleanser. Het leuke van deze verpakkingen is dat het precycled producten zijn, verpakkingen die bij grote merken nooit met inhoud van de band gerold zijn.

Wil je vaker een masker gebruiken maar heb je hier te weinig tijd voor? Dit masker mag je na slechts 5 minuten al afspoelen. Breng hem aan terwijl je nog even je tanden poetst of je teennagels lakt, dit masker werkt namelijk snel en effectief. Heb je iets langer de tijd, dan kan je hem ook zonder problemen een kwartiertje laten zitten, je huid zal je dankbaar zijn.

Het masker is verrijkt met franse klei, amandel olie, shea boter, Abyssinian olie en verschillende natuurlijke fruit extracten. En dat vind Beauty Kitchen belangrijk, alle ingrediënten zijn van natuurlijk oorsprong. Het masker zorgt ervoor dat jouw poriën diep gereinigd worden, het trekt het vuil namelijk als het ware uit de huid. Daarnaast brengt hij de vochthuishouding op pijl en zorgt het ervoor dat jouw huid een gezonde glans krijgt.

Het Abyssinian Oil 5 Minute Miracle Mask is verkrijgbaar voor €19,99 (50 ml).

 

Hoe is het masker in gebruik?

Het masker is ook geschikt voor alle huidtypes, en zeker ook voor de gevoelige huid. Het masker is fijn in gebruik, zacht voor de huid en reinigt mijn huid goed. Vooral in het begin merkte ik goed dat het onzuiverheden die dieper in de huid lagen naar de oppervlakte bracht. Nu is hij vooral fijn om mijn huid een extra boost te geven.

 

Complete lijst met ingrediënten:
aqua (Water), kaolin (Clay), vegetable glycerin, cetearyl alcohol, glyceryl stearate SE, caprylic/capric triglyceride, prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) oil, vitis vinifera (Grape) seed oil, butyrospermum parkii (Shea) butter, acacia decurrens (Jojoba/Sunflower Seed Wax) polyglyceryl-3 esters, crambe abyssinica (Abyssinian Oil), cymbopogon martini, glyceryl caprylate, sodium levulinate, (Palmarosa), pelargonium graveolens (Rose Geranium), rosa centifolia (Rose Absolute), michelia alba (Magnolia), juniperus virginiana (Cedarwood), citrus aurantium amara (Petitgrain), sodium anisate, lactic acid, sodium stearoyl glutamate, xanthan gum, phytic acid, levulinic acid, cellulose gum, chondrus crispus (Carrageenan) extract, ceratonia siliqua gum, sucrose, citric acid. 

 

De Abyssinian Oil skincare lijn Beauty Kitchen

De Abyssinian Oil skincare lijn Beauty Kitchen
De Abyssinian Oil skincare lijn Beauty Kitchen

 

Miracle Mother Nature Facial Konjac Sponge

Ben je opzoek naar iets om jouw huid extra goed te reinigen? Overweeg dan zeker eens om een konjac sponge te gebruiken. Je kunt hem na het reinigen met de cleanser, na het aanbrengen van het masker maar zeker los opzichzelfstaand gebruiken om jouw gezicht even goed te reinigen.

De spons is 100% natuurlijk en gemaakt van eetbare plantaardige wortels. Als hij nieuw uit de verpakking komt is hij gemengd met natuurlijk water gefilterd door vulkanisch gesteente. De Konjac plant is een plant die voor 97% uit water bestaat. En is rijk aan mineralen. Daarnaast is hij PH-neutraal waardoor hij ervoor zorgt dat jouw huis in balans blijft. De spans op de foto’s is nat, na gebruik laat je hem drogen en je zult zien dat hij dan inkrimpt.

De Miracle Mother Nature Facial Konjac Sponge is verkrijgbaar voor €8,99.

 

Hoe gebruik je de Konjac Sponge?

Voor gebruik maak je de spons nat en laat je hem het water goed opnemen. Vervolgens maak je ronddraaiende bewegingen over de huid. De spons is zacht en irriteert de huid niet. Je zal voelen dat je huid schoon en zijdezacht aanvoelt. Deze spons reinigt jouw huid namelijk diep. De spons gaat zo’n 2-3 maanden mee.

 

De Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty Kitchen

 

Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate – vegan

Oliën voor de gezichtshuid, ik ben er altijd een beetje sceptisch over geweest omdat ze mijn huid vaak vet maken en daardoor puistjes veroorzaken. Maar Jo-Anne overtuigde mij om deze olie een kans te geven. Het is namelijk een mix van 15 verschillende oliën die stuk voor stuk een heilzame werking hebben. Samen hydrateren ze de huid en beschermen tegen huidveroudering.

Deze olie bevat o.a. Abyssinian olie, magnolia olie, palmarosa, kokosolie en rozenbottel olie. Wat deze combinatie uniek maakt is dat het een droge olie is en daardoor wordt het snel door de huid opgenomen. En is geschikt voor alle huidtypes.

De Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate is verkrijgbaar voor €29,99 (30 ml).

 

Hoe is deze olie in gebruik?

Zelf gebruik ik deze olie nu 2 maal daags na het reinigen van mijn huid. 3 – 4 druppels zijn voldoende om mijn huid en hals in te smeren. Tijdens de onwijs koude dagen en nachten die met de Russische kou mee kwamen bracht ik zelfs 5 – 6 druppels aan om mijn droge huid tegen de kou te beschermen. Het fijne van deze olie is dat hij zich makkelijk laat inmasseren en ook vrij snel intrekt. Hierdoor kan ik overdag ook zonder problemen make-up dragen. Hij maakt mijn huid niet vet en triggert dan ook geen onzuiverheden. Het is een olie die ik niet meer in mijn routine wil missen.

 

De complete lijst met ingrediënten:
prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond Oil), crambe abyssinica (Abyssinian Oil), coco caprylate (Coconut Oil), olea euopaea (Olive Oil), avena sativa (Oat Oil), limnanthes alba (Meadowfoam Oil), rosa canina (Rosehip Oil), calendula officinalis (Calendula Oil), rubus idaeus (Raspberry Seed Oil), tocopherol (Vitamin E), cymbopogon martini (Palmarosa), pelargonium graveolens (Rose Geranium), rosa centifolia (Rose Absolute), michelia alba (Magnolia), juniperus virginiana (Cedarwood), citrus aurantium amara (Petitgrain), limonene, linalool, geraniol, citral, citronellol, eugenol, farnesol Natural Pure Essential Oils.

 

De Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty Kitchen

 

Abyssinian Oil Facial Moisture Cream – vegan

Het fijne van deze gezichtscrème is dat hij zowel een dag-, als een nachtcrème is.  Hij is gevoed met Abyssinian olie, deze olie schijnt zelfs beter te zijn dan arganolie en helpt de natuurlijke elasticiteit van de huid te herstellen. Dit zonder de poriën te verstoppen en de huid vet te maken.

Niet alleen de samenstelling van deze crème is bijzonder, ook de manier waarop de bloemen van de Abyssinian plant geoogst worden. Deze bloemen worden namelijk geplukt zonder de plant te beschadigen. Jo-Anne vind het namelijk erg belangrijk om gebruik te maken van al het moois wat moeder natuur te bieden heeft, zonder het te beschadigen. Vanuit deze bloemen wordt de Abyssinian olie gewonnen.

De Abyssinian Oil Facial Moisture Cream is verkrijgbaar voor €24,99 (60 ml).

 

Hoe is deze crème in gebruik?

Deze Beauty Kitchen Facial Moisture Cream is geurloos, en daardoor ook weer uitermate goed geschikt voor de gevoelige huid. Hij zorgt ervoor dat de huid op een natuurlijke manier gehydrateerd wordt. Je hebt slechts de hoeveelheid ter grootte van een erwt nodig om jouw gezicht en hals in te smeren. Al tijdens het gebruik voel ik dat mijn huid een vreugdedansje doet. Het wordt intens gevoed zonder dat het vet gemaakt wordt. En het is daarom de ideale aanvulling op mijn dagelijkse routine.

 

De complete lijst met ingrediënten:
aqua (Water), cetearyl alcohol, caprylic, crambe abyssinica (Abyssinian Oil), helianthus annuus (Sunflower Oil), cetearyl glucoside, lauryl laurate, theobroma cacoa (Cocoa Butter), butyrospernum parkii (Shea Butter), prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond Oil), sodium stearoyl lactylate, denydroacetic acid & benzyl alcohol, Vegetable & Coconut derived.

 

De Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty Kitchen

 

Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm

Deze Handbag Beauty Balm is een balsem waar ik steeds meer van ben gaan houden. Het is namelijk zo’n verrekte klein en handig potje wat je werkelijk waar haast overal voor kunt gebruiken. Hij is namelijk gevuld met krachtige oliën – olijf olie, kokos oilie, Abyssinian olie to name a few – en bijenwas om jouw huid te beschermen, herstellen, verstevigen, ontlasten, verrijken en hydrateren.

De Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm is verkrijgbaar voor €19,99 (30 ml).

 

Hoe is deze Handbag Beauty Balm in gebruik?

Deze Handbag Beauty Balm gebruik ik ’s avonds op mijn lippen om mijn skincare routine af te sluiten. Daarnaast breng ik hem ook onder mijn ogen aan om de donkere kringen (wallen) onder mijn ogen weg te werken. Wallen geven namelijk vermoeidheid aan en kenmerken zich door een vochttekort, hydrateren is dus een van de beste oplossingen.

Daarnaast kun je de balm ook als reiniger gebruiken, als zachte scrub (op de konjac sponge) of simpelweg als voedende balsem voor de droge huid. Droge plekjes en zelfs droge en pijnlijke nagelriemen worden blij van deze balsem. Daarnaast heb je ook maar een klein beetje nodig van deze geconcentreerde balsem, waardoor hij ook erg lang meegaat.

 

De complete lijst met ingrediënten:
olea europaea (Olive Oil), cocos nucifera (Coconut Oil), cera alba (Beeswax), butyrospermum parkii (Shea Butter), theobroma cacao (Cocoa Butter), hydrogenated olive oil, crambe abyssinica (Abyssinian Oil), cymbopogon martini (Palmarosa), pelargonium graveolens (Rose Geranium), rosa centifolia (Rose Absolute), michelia alba (Magnolia), juniperus virginiana (Cedarwood), citrus aurantium amara (*Petitgrain), limonene, linalool, geraniol, citral, citronellol, eugenol, farnesol.

 

De Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty KitchenDe Abyssinian Oil skincare lijn Beauty Kitchen

 

Je ziet het, ik heb deze producten in mijn hart gesloten

Het waren niet alleen de lovende woorden van Jo-Anne en de vrolijke verpakkingen die het doen, ik ben zelf ook razend enthousiast over dit merk. Een typisch gevalletje van ‘waarom heb ik dit nog niet eerder ontdekt?’ De producten zijn zacht voor de huid, voeden mijn huid super goed en triggeren geen nare bijwerkingen. De producten zijn allen zuinig in gebruik en fijn geprijsd. Kortom, mijn huid heeft deze producten met open armen ontvangen, en ik heb ze in mijn hart gesloten.

Mijn huid ziet er gezond en stralend uit. Al vind ik mijzelf nog wel wat vermoeid ogen op de foto’s, dat komt omdat ik nog herstellende ben van een nierbekkenontsteking. Stress en een verminderde gezondheid zorgen er wel voor dat ik zo nu en dan nog eens wat onzuiverheden heb, maar gewapend met deze fijne producten zijn deze ook zo weer weg.

Je koopt de beauty producten van Beauty Kitchen bij Holland & Barrett.

 

 

Welk merk wil jij graag nog eens proberen?

 

Liefs Linda voetnoot

 

 

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld door Beauty Kitchen. Lees mijn disclaimer.

Delen:

33 Reacties

 1. 8 april 2018 / 20:04

  De creme en de olie lijken me iets te rijk voor mijn huid, maar die handbag balm lijkt me wel iets suuuuuper handig, en origineel gevonden ook!

 2. 7 april 2018 / 23:26

  Wat een bijzonder mooie foto’s en wat een heerlijke slaapkamer zo met al die planten! Lijkt me fijn die olie!

 3. 6 april 2018 / 19:37

  Het lijken me enorm fijne producten, ik ga morgen even naar H&B! Wat zijn je foto’s trouwens prachtig!

 4. 6 april 2018 / 09:49

  Wat een prachtige foto’s! Het lijken me ook nog eens heerlijke producten, fijn dat er niet zo veel meuk in zit. Dat vind ik toch steeds belangrijker worden en het verschil is dan ook zo duidelijk te merken aan mijn huid.

 5. 5 april 2018 / 22:22

  Wauw Linda. Petje af weer hoor. Wat heb je er toch een mooi artikel van gemaakt. Lieve Jo-Anne zal trots op jou en op haar fantastische producten zijn na het zien van dit artikel. Dat weet ik zeker! Ze is inderdaad zo’n leuke en inspirerende vrouw. Deze hele lijn staat bij mij nog keurig in de kast te wachten tot het review time is, maar door jouw fijne artikel heb ik daar echt mega veel zin in!

  • Linda
   Auteur
   6 april 2018 / 09:56

   Ik ben heel erg benieuwd hoe fijn jouw huid deze producten gaat vinden. Voor een gewone basis lijn vind ik deze producten al mega fijn. Laat staan de lijnen die gericht zijn op jouw huidtype. Ik kan dan ook niet wachten om de overige producten te gaan testen ☺️ werken met dit merk blijft een feestje!

   En dank je wel weer voor je lieve woorden en je mooie compliment lieve Sara!

 6. 5 april 2018 / 15:08

  Weer heel mooie foto’s.
  Dit lijkt me een mooie en fijne verzorgingslijn. Ik ken het niet.

 7. 5 april 2018 / 13:10

  Ik vind dat ding met het pipetje ook heel bijzonder. Dat ziet er meteen ook een beetje medisch uit vind ik.

 8. 5 april 2018 / 12:59

  Wat een fijne en uitgebreide review! Prachtige foto’s! De producten zien er niet alleen mooi uit, ze klinken ook heel fijn!

 9. 5 april 2018 / 11:27

  Wow zeg wat een prachtige foto’s! Alleen daarom zou ik de producten al willen kopen! Alhoewel ze me ook erg fijn lijken…

 10. 5 april 2018 / 10:37

  Wat een mooie lijn zeg. Prachtige, luxe producten waar ik eigenlijk nog geen ervaring mee heb. Wat heb je weer mooie foto’s gemaakt!

 11. 4 april 2018 / 21:40

  Ziet er goed uit! Ik ben op dit moment echt obsessed met gezichtsolie en deze lijkt me ook heel fijn – super fijn je reviews altijd met zoveel mooie foto’s 🙂

  En beterschap – doe het rustig aan de komende dagen!

 12. 4 april 2018 / 20:58

  Zo balen van de ontsteking 🙁 Maar je blijft mooi <3 En dit blijft een heerlijk merk!

 13. 4 april 2018 / 20:48

  Wat een top-review! Heerlijke foto’s ook. Niks te zien hoor, dat je aan het recoveren bent! Sieht gut aus! Maar ik snap dat je weer even aan moet sterken.
  Deze producten lijken me heel fijn, vooral het masker! Ga ik een keer halen!

 14. 4 april 2018 / 13:43

  Wauw Linda, prachtige foto’s heb je gemaakt. Dit lijken me erg fijne producten!

 15. 4 april 2018 / 12:30

  Best een uitgebreid artikel hoor! Zal het merk eens doorgeven aan mijn vrouw want zelf gebruik ik dergelijke producten niet.
  Ik vind de foto met het boek dan ook wel grappig, wie mooi wil zijn moet lijden of hoe zeggen ze dat 🙂

 16. 4 april 2018 / 10:37

  Wat een mooie, uitgebreide review zeg! Ik moet ook even kwijt: wat is jouw site mooi vormgegeven. Ik was al fan van je instagram account, maar je site is ook al zo prachtig! Blogger goals haha 🙂 kan ik als starter nog wat van leren. Oja, ik deel ook een liefde voor alpaca’s!

  • Linda
   Auteur
   4 april 2018 / 11:36

   Wat een onwijs lieve woorden van jou Marcelina! ♥️ Mijn grootste tip is toch wel; blijf vooral fotograferen en jezelf nieuwe dingen aanleren. Zo merk je al snel wat werkt voor jou en zo ontwikkel je een hele eigen stijl ☺️

 17. 4 april 2018 / 10:24

  Wat heb je weer ontzettend mooie foto’s gemaakt. De Handbag Balm heb ik ook en vind ik heerlijk.

 18. 4 april 2018 / 10:20

  Wat een prachtige producten zeg! Ik ken deze producten niet, maar ze lezen en klinken erg fijn in gebruik. Sterkte met recoveren en zorg goed voor jezelf hé!

 19. 4 april 2018 / 09:51

  Wat klinkt die Handbag Beauty Balm goed! Ik hou van zulke multifunctionele producten. Fijn ook dat deze lijn voedt zonder vet te maken, want ik heb een behoorlijk vette T-zone. 🙂 Ik ben nog niet lang bekend met het merk, heb momenteel de Seahorse Plankton #SaveStan Skincare Treasures in de test en kan nu al zeggen dat ik fan ben!

 20. 4 april 2018 / 09:26

  Wauw dit klinkt super ! Ik krijg kriebels om de producten te gaan proberen…

 21. 4 april 2018 / 09:21

  Fijn ook trouwens als je mensen tegenkomt waarmee je zo’n goede klik hebt, en waarvan je energie krijgt. Want dat is echt niet bij iedereen.

 22. 4 april 2018 / 09:13

  Goed om te lezen dat het masker ook geschikt is voor de gevoelige huid. Dan durf ik dit ook wel te proberen.

 23. 4 april 2018 / 09:12

  Wat een prachtige producten allemaal! En fijn in gebruik zo te lezen. Je hebt helemaal gelijk dat producten echt even aan je huid moeten wennen, maar het klopt ook dat meteen wel weet of het goed zit of niet. Ik ken deze producten niet,maar ben wel benieuwd geworden, helemaal het masker.

 24. 4 april 2018 / 09:09

  Klinkt als een hele fijne lijn! En wat vervelend om te horen dat je een nierbekkenontsteking heb gehad. Beterschap meid!

 25. 4 april 2018 / 07:36

  Wat een mooie en fijne lijn is dit zo te horen! Ik kan me wel voorstellen dat je deze lijn niet meer kunt missen in je routine. Vooral dat masker spreekt me heel erg aan. Ideaal dat het in zo’n korte tijd zijn werk doet, waardoor je het gewoon tussen de bedrijven door kunt aanbrengen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Linda's Wholesome Life
Hoogtepunten van maart

[dropcap]H[/dropcap]appy Easter! Ik hoop dat iedereen fijne Paasdagen heeft en geniet van het extra lange weekend. Mijn Paasdagen zijn vooral...

Sluiten