MY PAPER BAG MYOMY

Aardetinten, ik ben er de laatste jaren echt verliefd op geworden. Waar een outfit eerst niet gek genoeg kon zijn, ben ik nu echt mijn ‘wilde haren’ kwijtgeraakt. En maken sustainable basics een opmars in mijn kledingkast. Tassen zijn nog steeds mijn meest favoriete accessoire. En naast designer tassen maak ik genoeg ruimte voor groenere merken. Deze My Paper Bag van MYOMY staat al langer op mijn wishlist, en laat zien dat je op stijl niet hoeft te bezuinigen als je voor eerlijke alternatieven kiest. Ik laat je gelijk mijn favoriete outfit van het moment zien. Want nu het lente is kunnen we onze jas gelukkig steeds vaker thuis laten.

 

MY PAPER BAG MYOMY

 

MYOMY My Paper Bag Brandfield  MYOMY My Paper Bag

 

Hoe ik mijn eigen stijl heb ontwikkeld

Waar ik als tiener head over heals verliefd kon worden op een tas en hem heel spontaan kon kopen, denk ik daar nu gelukkig iets langer over na. Ik vind het namelijk belangrijk dat het model bij mijn lichaam past en de kleuren matchen met het kleurenpalet van mijn kleding. Ook vind ik het erg belangrijk dat iets op de lange termijn bij mij past, in plaats van in een rush een tas kopen omdat het nu een trend is. Dit vergt dus iets meer denk werk, maar ik denk wel dat het een manier is waardoor je veel langer van jouw nieuwe aankoop kan genieten.

De laatste maanden neig ik meer richting het au natural. Zoals ik al aangaf vind ik aardtinten heel erg mooi. Als tiener was ik hier al dol op maar liet ik mij ook makkelijk meevoeren op mijn dagelijkse stemmingen. Waardoor ik de nodige mode missers heb gemaakt. Maar daar zijn we allemaal jong voor geweest. En thank God was dit ruim voordat Instagram geboren werd. Nu hecht ik naast kleuren en stoffen ook veel waarde aan de oorsprong van een artikel. En dat houdt mijn zoektocht naar een nieuwe tas lekker overzichtelijk, zo kan ik namelijk makkelijker een aantal merken afstrepen.

 

MYOMY My Paper Bag Brandfield MYOMY My Paper Bag Fair Fashion MYOMY My Paper Bag Fair Fashion

 

MYOMY – Get to know the brand

En soms moet liefde simpelweg groeien. Al een paar jaar toveren de MYOMY tassen een glimlach op mijn gezicht, maar er daadwerkelijk een aanschaffen was er simpelweg nog niet van gekomen. Deze iconische tas staat symbool voor de perfecte mix van een casual en chique tas, in een sustainable jasje. En past daardoor helemaal in mijn straatje. De tas wordt van duurzame materialen gemaakt en onder goede werk omstandigheden gemaakt. Daarnaast werk MYOMY samen met verschillende Fair Trade partners en maken ze sinds 2007 ook echt een verschil. De replica van de papieren tas is namelijk niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het maakt mij blij dat mooie merken als MYOMY hun weg weten te vinden naar de bekende winkels zoals Brandfield en de grotere warenhuizen.

MYOMY heeft het doel om per 2020 100% duurzaam te zijn. De huiden die gebruikt worden voor het leer komen van kleinschalige boerderijen in India waar koeien een goed leven hebben gehad. Hierna wordt het leer op een duurzame manier geverfd. De overige gebruikte materialen zijn van biologische afkomst of gerecycled. Dit lukt nu voor 80%. Ik vind het mooi om te lezen dat een merk vooruitstrevende doelen stelt. Per 2020 moeten de verpakkingen 100% duurzaam zijn, dit is nu zo’n 60%. En willen ze het transport over grond en water uitbreiden. Dit is een groot aandachtspunt omdat het transport nu op 20% blijft hangen. En hier kunnen ze dus nog hele mooie doelen behalen.

 

De My Paper Bag van MYOMY is verkrijgbaar bij Brandfield. Prijzen variëren tussen de €50,00 en de €280,00.

 

MYOMY My Paper Bag Sustainable Fashion

MYOMY My Paper Bag  MYOMY My Paper Bag Sustainable Fashion

 

Outfit details

Een van mijn meest favoriete bezigheden is het stijlen voor een shoot. Ik vind het namelijk belangrijk dat mijn outfit samen met de accessoires opgaan in de omgeving. En denk dat ik hierdoor het rustige uitstraling van mijn foto’s, waar ik vaak complimentjes over krijg, door bereik. Op de foto’s draag ik mijn favoriete vest van Bandolera. Deze heeft een fijne samenstelling van alpaca en lama wol. Sinds wij zelf alpaca’s hebben ben ik deze bijzondere wol steeds meer gaan waarderen. Het vest is overigens preloved.

De top is van de H&M Conscious lijn van vorig jaar en geeft mijn outfit iets extra’s door de fijne pasvorm. De jeans is ook van de H&M Conscious lijn van vorig jaar en een grote favoriet. Ik draag hem iedere week wel en het blijft een fijne jeans. De riem is niet zo sustainable en van Gucci. Soms vind ik het leuk om uit te pakken en na heel lang nadenken heb ik toch de Gucci riem als een kleine statement piece gekocht. Zo geef ik mijn basis een kleine trendy touch zonder compleet uit te hoeven pakken. Ik heb er dagelijks plezier van en dat vind ik ook belangrijk. De laarzen zijn al jaren in mijn bezit, en blijven ook bijzonder fijn en warm. Mijn tas is een MYOMY Paper Bag en mijn kettingen zijn van Neinties.

 

MYOMY My Paper Bag MYOMY My Paper Bag MYOMY My Paper Bag MYOMY My Paper Bag How I styleMYOMY My Paper Bag  MYOMY My Paper Bag

 

Welke kleuren draag jij het liefst?

 

 

 Liefs Linda voetnoot

 

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking met Brandfield. Lees mijn disclaimer.

26 Reacties

 1. 29 maart 2018 / 23:03

  Wauw wauw wauw dit kwam drie keer in me op bij het zien van de prachtige foto’s. Mooie locatie ook. Waar is het?

 2. 29 maart 2018 / 20:09

  Wat een mooie foto’s weer! Jouw artikelen zijn elke keer weer een ware beleving, met een mooie visie erachter. De tas staat je heel goed en past ontzettend mooi bij je. Heel fijn om te horen wat voor prachtig merk het is.

 3. 29 maart 2018 / 20:07

  Prach-ti-ge foto’s Linda en heel mooi in stijl allemaal. Ik ben ook dol op aardetinten en je hebt het wel heel mooi gecombineerd. Ik ken het merk MYOMI ook en heb een buideltas (groter formaat) waar ik tot op heden nog hartstikke blij mee ben. Het leer wordt alleen maar ruiger en mooier.

 4. 29 maart 2018 / 14:53

  Wat een prachtige foto’s zeg ! Aardetinten staan je ook heel erg mooi. Ik begin er ook steeds meer fan van te worden.

 5. 29 maart 2018 / 11:58

  Ik heb toevallig net dezelfde tas gekocht en ben er ook erg blij mee! Mooie foto’s heb je gemaakt

 6. 29 maart 2018 / 11:04

  Ik kende deze tassen niet, maar ik vind hem zeker heel mooi…
  Zelfs voor een kleurenmadam als ik… maar dan past die ook net overal bij, vind ik! 😉

 7. 28 maart 2018 / 18:51

  Wauw wat een mooie foto’s babe… je outfit en de natuur passen perfect bij elkaar.. liefde ook voor Myomy heb zelf ook een tas van het merk en nog steeds erg blij mee

 8. 28 maart 2018 / 13:02

  Tja, als natuurliefhebber kan ik maar een ding zeggen: Prachtig! De outfit, de kleuren, het materiaal (vooral het vest!)…en de mooie foto’s in de natuur.

 9. 28 maart 2018 / 12:59

  Wauw, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik heb deze tassen ook al een tijdje op het oog en dit is echt een mooi exemplaar. Hij past ook erg goed bij de rest van je outfit. Goed gecombineerd! 😉 X

 10. 28 maart 2018 / 12:53

  Heel erg leuke tas en de kleur vind ik ook mooi, love aardetinten.

 11. 28 maart 2018 / 11:24

  Ziet er uit als een super handige tas. Fijn met boodschappen doen, maar kan misschien ook wel voor een dagje strand? Vind de bruine kleur ook erg mooi!

 12. 28 maart 2018 / 10:36

  Ik beken: ik koop mijn tassen in een opwelling ( waarbij de financieen voor de rem zorgen) maar deze tas vind ik wel super! Mooie shoot ook. Je maakt echt prachtige foto’s

 13. 28 maart 2018 / 10:23

  Wat een super mooie tas! Op het moment draag ik veel zwart, licht roze en groen tinten (legergroen, olijf groen en dat hele donker groene), zwart zal altijd wel blijven maar de rest veranderd nog wel is. Al ben ik wel heel erg van dat ik kleding wel blijf dragen tot het echt op is dus dat kan met veel stukken echt wel meerdere jaren zijn gelukken 🙂

 14. 28 maart 2018 / 10:09

  Wat een super toffe tas! Heerlijke kleur en past overal bij. Ik vind het ook enorm leuk om jouw blogs te lezen. Thanks!

 15. 28 maart 2018 / 09:55

  Mooie foto’s en mooie tas ook. Dat vest vind i k trowuens ook super! ;-0

 16. 28 maart 2018 / 09:41

  Supermooie tas en top dat hij fairtrade is! 🙂 Ik ben ook gek op aardetinten. Hele mooie shoot en styling ook!

  • Linda
   Auteur
   28 maart 2018 / 09:45

   Dank je wel voor de lieve woorden Jessica!

 17. 28 maart 2018 / 09:36

  Het is een hele mooie tas, ik heb het zelfde, Vroeger had ik bij elke outfit een andere tas, nu heb ik er een, die functioneel is, maar ook overal bij past!

  • Linda
   Auteur
   28 maart 2018 / 09:47

   Dat vind ik toch wel een uitdaging hoor, teruggaan naar één tas. Ik denk niet dat ik afstand kan doen van mijn tassen haha! Maar je hebt in ieder geval wel voor een hele mooie tas gekozen, wat is het toch een beauty!

 18. 28 maart 2018 / 09:30

  ik vind het een prachtige tas! Als er een schouderriem aan zat zou ik hem zo kopen!

  • Linda
   Auteur
   28 maart 2018 / 09:47

   Hij kan met de lange hengsels zo over de schouder hoor 🙂 ideaal!

 19. 28 maart 2018 / 07:16

  De complimenten die je krijgt over je foto’s zijn meer dan verdiend! Want wat een prachtige foto’s weet je toch steeds te maken! Ook dit zijn weer stuk voor stuk zulke mooie ‘plaatjes’! Ook je outfit inclusief de nieuwe tas ziet er erg mooi uit. De tas past perfect bij je en dit soort neutrale tinten staan je heel goed.
  Zelf draag ik juist het liefst felle kleuren, het liefst blauw of roze en heel soms ook knalgeel 🙂 Maar ik combineer dat soort felgekleurde items wel altijd met iets neutralere basics, zodat ik niet een wandelend kleurenpalet word 😉

  • Linda
   Auteur
   28 maart 2018 / 09:49

   Ik vind het zelf super leuk dat we allemaal onze eigen stel hebben. En die kleuren tijd heb ik ook jaren lang gehad, inclusief gekleurd haar in de meest opvallende kleuren haha! En de kleuren staan jou ook super goed, daar word je vanzelf vrolijk van ☺️

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
maium regenjas sustainable Fashion
Mijn nieuwe maium regenjas | Sustainable Fashion

[dropcap]N[/dropcap]aast een heel arsenaal aan vintage coats werd het tijd om een fijne én eerlijke jas aan mijn garderobe toe...

Sluiten