Hoogtepunten augustus

In mijn hoofd lig ik nog op het strand, ergens in Nederland met een lange hittegolf. Deze warme en lange Nederlandse zomers, ik leef ervoor. Ik geniet enorm van het buitenleven en het plannen van leuke uitjes. En zo volgepland en leuk als juli was, zo stil was het in augustus. De ontstekingen in mijn lichaam stapelde zich op en even leek niets te helpen. Mijn kuur bestond uit dagenlang Netflix kijken (en wat heb ik weer toffe series uitgekeken!) en met het concert van Justin Timberlake vorige week in het GelreDome én het behalen van 1,1 miljoen maandelijkse bezoekers op mijn Pinterest als absolute hoogtepunt.

 

Hoogtepunten augustus

 

hoogtepunten augustus linda's wholesome life

hoogtepunten augustus linda's wholesome life

 

 

-Augustus, mogen we even terug in tijd?-

Het is best lastig om na zulke leuke maanden weer even pas op de plaats te doen. Mijn lichaam wilde niet meer en daarnaar luisteren is het enige wijze om te doen. En op een enkel ritje naar de huisartsen post, de huisarts, wat behandelingen en wat telefoontjes na was het best een saaie maand. Het kriebelde enorm om met mijn nieuwe camera aan de slag te gaan en uitjes te plannen. Maar rust nemen was even iets belangrijker. En daar hoop ik op de langere termijn de vruchten weer van te kunnen plukken.

Het begon namelijk met een slijmbeursontsteking in mijn rechter elleboog, al voor wij naar de Azoren vertrokken. Deze ontsteking bleef ondanks alle inspanningen en kuurtjes toch sluimeren. En uiteindelijk raakte ook mijn schouder overbelast en ontstoken. Geen gelukkige combinatie als je je bedenk dat werken op de laptop en fotograferen al pijn doet. En ik moet eerlijk zeggen dat je dan ongemerkt hele fijne ontdekkingen doet. Zo ontdekte ik bijvoorbeeld hoe fijn het is om je boodschappen klaar te laten zetten en dat ik met links nog verrassend veel kan.

Afgelopen week voelde ik mij voor het eerst weer wat meer mens. En oh, wat was ik blij dat ik het aankon om naar het concert van Justin Timberlake te gaan. In februari gaf ik Thomas de kaartjes cadeau voor zijn verjaardag, dus afzeggen was in mijn ogen écht geen optie. Het was weer een onwijs toffe show en op de een of andere manier triggert het mij ook weer om met video’s aan de slag te gaan. Zulke concerten zijn altijd creatieve hoogtepuntjes waar ik graag van leer.

 

hoogtepunten augustus linda's wholesome life

 

 

 

Best gelezen artikelen op Linda’s Wholesome Life

Ondanks dat ik het in de maand augustus vrij rustig aan heb gedaan is Linda’s Wholesome Life wel goed bezocht. De volgende artikelen zijn het beste gelezen de afgelopen maand. En op Pinterest tikte ik zelfs de 1,1 miljoen maandelijkse bezoekers aan. Dat is helemaal bizar! Het zijn zo onwijs veel mensen. Thanks all for following along! 

Ook op Convey the Travel is weer veel nieuwe content online gekomen. Hier plan ik iedere week één reisartikel in en het is leuk om te zien dat mensen hun weg al weten te vinden naar mijn nieuwe, tweede blog.

En heb je mijn nieuwste video al gezien? Ik maakte namelijk eindelijk weer eens een What I eat in a day video! Dit blijft zo leuk om te doen. Deze video staat trouwens op mijn nieuwe Youtube kanaal. En ik zal het erg leuk vinden als jij je op mijn kanaal abonneert.

 

Linda’s Summer Break
Breakfast Bowl
Top 5 zomer favorieten
Travel Guide Azoren
De mooiste plekjes van Formentera

 

 

 

hoogtepunten augustus linda's wholesome life
hoogtepunten augustus linda's wholesome life

 

 

 

-Doelen voor september-

Aankomende maand hoop ik mijn blogschema weer op te pakken. Ik plande in augustus 2 weken vakantie in om vooruit te werken maar zoals je net al kon lezen liep alles heel andere dan gedacht. Ondertussen heb ik wel enorm leuke samenwerkingen op kunnen zetten waar ik in september met heel veel liefde en plezier aan ga werken. Het harde werken en investeren in kwaliteit begint echt zijn vruchten af te werpen en daar ben ik zo dankbaar voor!

Daarnaast lopen er ook wat leuke Instagram campagnes en hoop ik voor het einde van het jaar de magische 10.000 volgers te halen. Ondanks dat het nog een lange weg om te gaan is, werk ik hier elke dag hard voor. Zo staat er leuke IGTV content op de planning, heeft mijn content een boost gekregen met het aanschaffen van mijn nieuwe camera (nu denk ik waarom ben ik niet eerder overgestapt op een Full Frame camera?) en vind ik het onwijs tof dat zoveel leuke merken met mij samen willen werken.

Dit belooft een mooie nazomer te worden wat betreft de samenwerkingen en leuke events die eraan gaan komen. Heerlijk. Ik heb er zin in!

 

Wat is jouw hoogtepunt van augustus?

 

 

hoogtepunten augustus linda's wholesome life

 

 

 

Liefs Linda voetnoot

8 Reacties

 1. 9 september 2018 / 19:41

  Wat vervelend dat jij je niet zo fijn hebt gevoelt. Maar wat ben ik jaloers op het concert van JT! Ik ben daar een aantal jaar geleden bij aanwezig geweest. zo gaaf. Mijn hoogtepunt uit augustus was het Solar Weekend festival.

 2. 31 augustus 2018 / 19:16

  Dat zijn een paar hele mooie hoogtepunten van deze maand. Mijn hoogtepunt was bij grote hoogte San Marino.

 3. 31 augustus 2018 / 17:19

  Mijn hoogtepunt deze maand was onze vakantie in Frankrijk. Heerlijk weer, lekker eten en even tijd voor elkaar

 4. 31 augustus 2018 / 11:18

  Wat leuk dat je naar het concert van Justin Timberlake bent geweest! Leek mij ook heel tof om heen te gaan, maar ik ontdekte te laat wanneer de kaartverkoop was, bummer! En hoe zit dat met Pinterest? Ik wist niet dat je daar bezoekers op kon hebben. Ik loop echt achter geloof ik ;).

 5. 31 augustus 2018 / 10:47

  Wat ontzettend naar van je elleboog zeg, ik kan me voorstellen hoe het je plannen in de war schopte. Hier was augustus vooral vakantie vieren. Heerlijk en wat een lekker weer hebben we gehad, al valt het nu eigenlijk wel wat tegen. Geef mij maar zon.

 6. Anja
  31 augustus 2018 / 09:52

  Gefeliciteerd met zo veel pinterest bezoekers. Jammer dat je zo een last had van die ontstekingen.

 7. 31 augustus 2018 / 08:25

  Wat leuk om te lezen Linda, ik ben ook volop aan het ontwikkelen. 1,1 wauw, wat goed!! Keep on going <3 En ik zou ook wel weer die warme dagen willen…

 8. 31 augustus 2018 / 07:17

  Goed dat je deze maand een pas op de plaats hebt gemaakt om daarmee naar je lichaam te luisteren. Wel heftig dat je zo werd teruggefloten door je lichaam in augustus! Verder klinkt het als een fijne maand. Wat ontzettend gaaf dat jullie naar Justin Timberlake zijn geweest! En ook zo leuk dat je een nieuwe camera hebt gekocht. Mijn eigen nieuwe camera is ook absoluut een van mijn hoogtepuntjes van augustus 🙂
  Fijne maand september!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask The Body Shop
Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask | The Body Shop

[dropcap]N[/dropcap]o rain, no flowers. No animals, no life on earth. It's just that simple. Dit is dan ook van de...

Sluiten