Linda’s Summer Break

Het is hoogzomer in Nederland en we tikken zelfs tegen een tweede hittegolf aan. Mij hoor je hier totaal niet over klagen. Integendeel zelfs, ik functioneer zelf het beste met dit weer. Als een schildpad kom ik uit mijn winterslaap. En dat is genieten. En ondanks dat ik de hele zomer door wilde werken, besluit ik toch een kleine Summer Break in te lassen. Ik vertel je hier zo meer over.

 

Linda’s Summer Break

 

Summer break Linda's wholesome life

Summer break Linda's wholesome life
Summer break Linda's wholesome life
Summer break Linda's wholesome life

 

Ik heb er lang over getwijfeld of ik wel of geen zomer stop in zal lassen. Zeker omdat ik mij in de zomer energieker voel en graag met het creëren van content bezig ben. Maar tegelijkertijd wil ik graag van het mooie weer genieten, de dag plukken en tussendoor mooie foto’s maken. Het aanhoudende warme weer en het vooruitzicht van een tweede hittegolf geven toch wel de doorslag, ik mag hier ook echt even vol van gaan genieten.

Het is nu namelijk zo dat de artikelen vrij onregelmatig online komen, en regelmaat is juist iets wat ik graag wil bieden. Zodat er netjes iedere maandag, woensdag en vrijdag een artikel online komt. Met een extra travel gerelateerd artikel op dinsdag op Convey the Travel. Hier ga ik de komende weken dus ‘hard’ mee aan de slag, tussen aanhalingstekens, omdat ik ook zeker van de zon ga genieten.

Linda’s Wholesome Life last een Summer Break in van 2 weken. En ik zie jullie daarna weer heel graag terug. Er staan namelijk onwijs veel leuke artikelen in de startblokken. En ik wens jullie ook een hele mooie zomer toe met veel leuke dingen en fijne momenten. Geniet ervan lieve lezers!

 

Wat doe jij het liefst tijdens de zomerse dagen?

 

Liefs Linda voetnoot

6 Reacties

 1. 16 augustus 2018 / 22:06

  Je hebt groot gelijk! Geniet er maar extra van!

 2. 6 augustus 2018 / 16:29

  Ik moet zeggen dat ik eerder een herfst winter persoon ben want dan kan ik veel meer doen!
  momenteel hang ik wat rond achterom in de tuin, lees ik in het laatste zonnetje van de dag een boek en doe ik vooral heel rustig aan..

 3. 6 augustus 2018 / 13:40

  Wat een prachtige foto’s! Ik vind het vooral lekker om in de schaduw te genieten van het weer, maar als het te warm is gewoon lekker veel waterijsjes eten 🙂

 4. 6 augustus 2018 / 07:31

  Je hebt helemaal gelijk, hoor! Geniet lekker extra van het heerlijke weer, zodat je daarna éxtra lekker kunt genieten van opnieuw mooie content creëren 🙂 Fijne zomer, lieve Linda!

 5. 6 augustus 2018 / 06:21

  Je hebt groot gelijk, al naderen we nu juist bijna het einde van de hittegolf :-(. Geniet lekker van het weer en het creëren van je content. Op dit moment doe ik tijdens de warme dagen niet zo veel (zwanger + veel klachten). Iedere dag werk ik een paar uur en dan ligt ik thuis op bed of de bank met een ventilator. Gelukkig hebben wij wel een zwembadje in de tuin nu, dus daar af en toe wat afkoeling in zoeken is heerlijk. Een beetje zomer in eigen tuin, ook fijn :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Top 5 Zomer favorieten
Top 5 Zomer favorieten

[dropcap]D[/dropcap]e zomer is mijn absolute favoriet als het op seizoenen aankomt. De lange dagen, de zwoele nachten, van mij mag...

Sluiten