Bohemian Fashion Wishlist ☾

Rose gold en bohemian fashion, mijn hartje gaat er sneller van kloppen. In mijn hoofd is het al volop, én zonnig, lente. En terwijl ik mij aan het bedenken ben waar ik foto’s wil gaan maken, koppel ik hier automatisch al een outfit aan. Heerlijk vind ik het om een outfit op een omgeving aan te passen. De kleuren die ik draag, zijn in vergelijking met eerdere jaren, veel rustiger geworden. Het mag allemaal ook net wat vrouwelijker en romantischer. Bohemian tot in de puntjes. Uiteraard koos ik er een paar matching sieraden bij en laat ik je zien welke tas er hoog op mijn Bohemian Fashion Wishlist staat.

 

Bohemian Fashion Wishlist ☾

 

Bohemian Fashion Wishlist

 

De H&M Conscious lijn blijft mij verrassen. En voor mijn gevoel ook groeien. Ik heb mij voorgenomen om dit jaar niet alleen bewuster inkopen te doen, maar ook meer te letten op waar het vandaan komt en van welke materialen het gemaakt is. Helaas heb ik nog niet het budget om enkel Fair Fashion merken aan te schaffen, maar H&M komt met de Conscious lijn (die gemaakt is uit biologisch katoen) toch wel redelijk in de buurt. De items die ik tegen kom zijn flirty, hebben mooie kleuren en vrouwelijke vormen. Dit is slechts een greep uit de fijne items die ik tegen ben gekomen en graag aan wil schaffen.

Rose gouden sieraden blijven prachtig. Uiteraard blijf ik afwisselen en ook mijn zilveren sieraden dragen. Vooral mijn zilveren boho ringen blijven favoriet. Hier wil ik heel erg graag een rose gouden ring van Esprit in de vorm van een veer aan toevoegen. Hier vond ik een fijne matching ketting bij van Fossil. Een minimalistische ketting die mij op de een of andere manier een zomers gevoel geeft. Ook het Ibiza stijltje blijft leuk, het is een tikkeltje boho en vooral erg fleurig en zomers. Dit armbandje van Fossil zal een simpele outfit net die extra touch geven.

Ik zal mijzelf niet zijn, en deze wishlist zal niet compleet zijn zonder een nieuwe tas. Deze mooie statement bag van My Paper Bag wordt gemaakt van Ecologisch gemaakt leer en tijdens het proces wordt er zo min mogelijk gebruik gemaakt van schadelijke stoffen. En daar word ik blij van. Het design is strak, minimalistisch en Nederlands. En zo groot dat zelfs een laptop mee kan.

 

Wat staat er op jouw wishlist?

 

Bloglovin' button

liefslinda2

Delen:

8 Reacties

 1. 10 januari 2017 / 11:37

  Die paperbag vind ik erg gaaf! Was het maar waar, dat het al lente en zonnig was, ik kan niet wachten 🙂

 2. 10 januari 2017 / 11:02

  Dat witte shirt is zo leuk! Jammer van die hoge nek, want ik houd daar absoluut niet van. Maar die mouwen zijn zo leuk!

 3. 10 januari 2017 / 10:23

  Dat jurkje is super leuk! krijg er helemaal lente kriebels van <3 En de tas heb ik eerder voorbij zien komen bij andere bloggers. Hij wordt steeds leuker naarmate ik hem vaker zie 🙂 Zelf ben ik ook van plan om bewuster te gaan shoppen dit jaar.

 4. 10 januari 2017 / 09:41

  Wat een mooi lijstje, in mijn hoofd is het ook echt al lente en liefst zomer <3 Ik probeer nu sowieso geen onnodige kleding te kopen en als ik het wel doe, wil ik het fair doen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Catastrophe Cosmetic Vers gezichtsmasker
Lush Catastrophe Cosmetic – vers gezichtsmasker

De verse gezichtsmaskers van Lush staan al een poosje op mijn wishlist om uit te proberen. Ze zijn vegan en...

Sluiten