Benefit Total Moister Facial Cream

 

Benefit Total Moister Facial Cream

 

1 copyOké dames, I’ve got a confession to make.. Terwijl ik opgemaakt werd door een make-up artist van Benefit keek mijn lief mee. Het waren de laatste dagen voor kerst en ik mocht een kerstcadeautje uitzoeken. Ik probeerde verschillende producten en wat mij beviel ging op de ‘kies stapel’, zodat mijn lief zelf uit kon kiezen wat ik zou krijgen, zo bleef alles toch nog een verassing. Maar voor ik je mijn mooie pareltjes laat zien wil ik jou kennis laten maken met deze Total Moisture Facial Cream van Benefit. Mijn vriend kreeg een huidanalyse en Benefit had een wonderlijk potje klaar staan om hem van zijn droge geoliede huid af te helpen. En bij deze biecht ik dus op dat mijn boyfriend een sjiekere crème om zijn nachtkastje heeft staan dan mij! Wie had dat ooit gedacht?

57Allereerst het design, cuteness overload, wat een pareltje! Je zal haast denken dat deze pot regelrecht uit de snoepwinkel komt. Zelf heb ik wel een zwak voor schattige Frans uitziende producten en Benefit past wat dat betreft perfect in dat plaatje. Het deksel lijkt haast van kurk maar is van plastic, hoe leuk is dat!

Na gebruik kan je de pot in de glasbak deponeren om gerecycled te worden, of gebruiken om iets op te bergen, daar vind ik hem eigenlijk ook heel erg geschikt voor!

8Deze gezichtscrème staat bekend om zijn onmiddelijke en langdurige vochtregulerende werking en is geschikt voor de normale tot droge huid. En bied zeker comfort tijdens de koude winterdagen. De crème bevat het exclusieve tri-radiance complex, wat inhoud dat de vocht balans op 3 manieren aangepakt wordt; vangt vocht op het huidoppervlak, zorgt dat het vocht vastgehouden word en hij zorgt ervoor dat deze ontwikkeling lang door blijft werken.

6De pot voelt best zwaar aan omdat hij geheel van glas is, maar gelukkig is de inhoud ook best goed gevuld. En bevat een pot 48,2 g product.

9Wat opvalt is dat water als eerste ingrediënt word genoemd, en dat maakt mij wel blij aangezien dat hét hot item is waar je deze crème immers voor gaat smeren. Verder is hij verrijkt met Mango butter en plant-based emmollient (deze zorgt voor een laagje op je huid zodat het vocht word vastgehouden in je huid). En bevat hij toch wel wat parabenen..

2

Is deze crème ook geschikt voor wanneer je een droge en onzuivere huid hebt?

Heb je zelf last van oneffenheden in de vorm van mee-eters, verstopte poriën en een olie achtige laag op je gezicht? Dan is het niet alleen noodzaak om je gezicht te voeden, maar juist om de vochtbalans op orde te brengen. Je zal zien dat je lichaam zelf aan het werk gaat om jou droge huid vetter te maken, en zo krijg je een glimmende laagje olie op je huid. Vele zullen dit wel herkennen op de T-zone van je gezicht, maar er zijn zeker geen uitzonderingen waardoor sommige ook geplaagd worden met een complete olie laag op het gezicht. Met als resultaat grove poriën, mee-eters en een huid waar je niet blij van word. Deze crème bied daar een oplossing voor, maar vergeet hem niet eerst te testen op jou huid.

En wil je helemaal op safe spelen?

Vraag dan zeker om een huidanalyse, zo weet je zeker dat je de juiste producten voor jou huid in huis haalt. Iedere huid is namelijk anders en reageert ook anders!

3Iets wat ik persoonlijk ook fijn vind is dit tussen dopje, zo voorkom je dat je deksel onder de crème zit wanneer je deze pot in je tas of koffer mee hebt genomen.

1011De crème zelf voelt stevig en romig aan en terwijl je de pot openmaakt komt er een heerlijke lichte frisse geur je tegemoet.

12Terwijl de crème boordevol vochtregulerende ingrediënten zit is hij niet plakkerig en ook niet vet, zoals je ziet op de rechter foto smelt de crème in mijn huid zodra hij warm wordt. Breng hem dan ook zachtjes met je vingertoppen aan, zo masseer je hem goed in de huid en trekt hij goed in.

4

Conclusie

Soms heb je weleens het idee dat een merk gehyped is, de potjes te schattig zijn om te laten staan en nog eens heerlijk ruiken, maar deze crème doet ook zeer zeker wat hij moet doen! De gezichtshuid van mijn vriend is zichtbaar opgeknapt. Zijn huid was erg droog en in de loop van de dag zag je een olie laagje ontstaan. Na 3 dagen 2 maal daags smeren en goed reinigen van zijn huid, merkte wij al dat zijn huid voor het aanbrengen al minder droog aanvoelde. Wat dat betreft heb je al heel snel resultaat als je voor een optimale verzorging gaat, en dat straalt hij nu ook zeker uit. Hiernaast heeft hij naast dat zijn huid niet meer glimt en vettig word ook minder oneffenheden en minder last van mee-eters. Het is dus duidelijk te zien dat de huid zelf niet meer hard hoeft te werken en tot rust komt.

Zelf ben ik ook erg benieuwd geworden, aangezien mijn huid ook wel wat extra hydratatie kan gebruiken. Maar voor mij is het (helaas) nog te vroeg om iets te veranderen aan mijn routine en zal dit pareltje voorlopig nog mooi op de plank staan. Want een lust voor het oog is het zeker!

** Wil je eens goed advies, neem dan eens een kijkje bij de Benefit stand in de Douglas, vooral Rotterdam Alexandrium kan ik jou aanraden. Kijk dan zeker uit naar een man met een fantastische moustache!

Je vind de Total Moisture Facial Cream o.a. bij de Benefit counter in de Douglas en online op de website van de Douglas voor €38,00. Douglas heeft ook goedkopere varianten van eigen merk, hier kan je zeker naar vragen als je een bezoekje brengt. 

 

Ben jij bekend met de skincare producten van Benefit?
En zo ja, wat vind jij ervan?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

13 Reacties

 1. 10 januari 2015 / 16:40

  Ik was hier al zolang nieuwsgierig naar en nu zie ik eindelijk een review! Zo te lezen is hij een geweldige optie voor mijn huid, hij is dan misschien aan de dure kant, maar hij is het vast waard. x

 2. 10 januari 2015 / 13:15

  Wat een fijne creme lijkt me dit! Hele mooie foto’s heb je ook gemaakt!

 3. 9 januari 2015 / 23:09

  Zo een schattig lief potje gooi je toch niet in de glasbak…Dat zou ik echt niet over mijn hart kunnen verkrijgen…wat klinkt dit als een heerlijk product, zelf ken ik de producten van Benefit niet uit ervaring…ben wel erg benieuwd ernaar…

 4. 9 januari 2015 / 20:54

  Ik vind vooral het potje hiervan heel erg schattig!

 5. 9 januari 2015 / 15:37

  Erg mooie review. Het enige dat ik jammer vind is dat de creme in een pot zit. Verder klinkt ’t echt wel heel goed.

 6. 8 januari 2015 / 23:58

  Deze lijkt mij echt heel fijn! En je maakt hele mooie foto’s. 🙂

 7. 8 januari 2015 / 20:54

  Dat potje ziet er zo cute uit! De crème klinkt ook erg goed!

 8. 8 januari 2015 / 19:54

  Fijne review! Dit klinkt wel als een hele fijne crème!

 9. 8 januari 2015 / 19:25

  Wat een fijne, uitgebreide review!
  En wat fijn dat het zo goed werkt.
  Ik ben ook zo iemand die gevoelig is voor mooie, schattige verpakkingen, maar probeer steeds meer aan de inhoud te denken 😉

 10. 8 januari 2015 / 18:50

  Oh dit moet ik echt eens gaan proberen super review ben hier erg benieuwd naar geworden

 11. 8 januari 2015 / 11:58

  Wat een mooie, uitgebreide review met prachtige foto’s! Toevallig ken ik deze creme en weet ik dat ‘ie heel fijn in gebruik is!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Juwelen waren nog nooit zo persoonlijk | By Kiroco

Het gebruik van sieraden gaat heel ver terug in de tijd. Mensen dragen, zolang als we weten, sieraden om een...

Sluiten