Lifestyle Sunday #2 | Something Tropical

Januari week 2

Deze week begon ik met een power boost! Velen zullen de voorjaarschoonmaak en opruiming wel kennen, nou ik heb hem al gehad! Ik vulde vele dozen en mijn kasten zijn nu weer toegankelijk. Wat een rot klus, maar met een gezellig muziekje op is de tijd toch voorbij gevlogen. Samen met heerlijk muntwater dacht ik even dat ik de wereld aan kon. Voor een daagje, dat dan weer wel. Maar het was heerlijk, en als een supervrouw sjouwde ik dozen naar zolder alsof ik nog nooit reuma had gehad. Zo’n dag, een heerlijke dag.

Onderwerp van gesprek was toch wel de stad van de liefde die was besmeurd met bloed, waar een verschrikkelijk en compleet onnodig drama zich afspeelde. Een hele, hele zwarte pagina uit een boek. Verschrikkelijk, gruwelijk.. Ik heb er geen woorden voor die de lading zullen en kunnen dekken. Ergens heeft het mij ook wel aan het denken gezet, de vrijheid van meningsuiting is de mond gesnoerd. Zelf schrijf ik al een poosje open en bloot op mijn blog, op internet, stukjes waarvan ik vaak niet eens weet wie het leest. Als je dan hoort wat er met mensen gebeurd die simpelweg in de pen zijn geklommen om een verhaal te vertellen maakt mij bang. Ik ben mij er altijd wel van bewust wat ik online zet, maar dit heeft mij nog bewuster gemaakt. En terwijl ik dit neer typ dwalen mijn gedachten weer af.. Ik vind het moeilijk, lastig, ongelofelijk, oneerlijk en onwerkelijk. 

De dames gingen op stap! Heerlijk vind ze het om auto te rijden, Floyd. Maandag sta ik met John voor MEetingpoint bij een stand van het VUMC, en mogen wij studenten wat bij gaan brengen en vertellen wat voor invloed het hebben van ME/CVS heeft op ons leven. En dit moest uiteraard even besproken worden vooraf om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Ik ben blij dat ik een steentje bij mag gaan dragen. Zeker omdat de toekomst van de zorg toch echt bij hen ligt en wij weten dat ze op deze ziekte amper tot zeer slecht geschoold zijn. Hopelijk zijn ze te porren voor wat informatie! 

Ik weet niet wat het is, maar ik de lentekriebels te pakken. Haalde verse bloemen in huis, er staan heerlijk fris geurende Scentchips te branden en de dagen gaan weer wat langer worden, heerlijk! Het heerlijke parfum van Narciso kreeg ik met de kerst en ik ben er verliefd op <3. Review zal uiteraard nog verschijnen met een overload aan pretty foto’s. 

 De rest van de week kwakkelde ik ook een beetje, de ene dag een zere keel, de volgende dag gaat het weer en dan begint het liedje weer van voor af aan. Het zal de nasleep van de feestdagen zijn en ergens vond ik het ook wel oké, ik had een date met Netflix, verse muntthee en honingdropjes. Er kwam ook een dag niets uit mijn handen zodat er ook geen artikel online kwam. Ergens blijf ik het erg lastig vinden als er niets uit mijn handen komt, maar ik neem het maar zoals het komt. 2015 heeft vast nog veel in het verschiet. 

Na de grote opruiming was ik toe aan wat nieuws. Thomas lief en ik besloten naar de Makro te rijden voor een boodschap en ik nam de tropische vruchten afdeling eens onder de loep om wat nieuws te proberen. Hoe lief is deze mini annanas? Deze gaat zeker nog een keer mee naar huis want wat ruikt hij heerlijk zoet. Wel nam ik heerlijk wat lyches mee, Limequats voor in een kan water met munt bladeren en Kaffir lime’s. Heeeerlijk!

2

Wat gaat de nieuwe week brengen?

Vandaag word een rustige dag, ik probeer wat vooruit te werken en ik ga mij vooral klaarmaken voor morgen. We worden al vrij vroeg (voor mijn doen) in Amsterdam verwacht en ik wil zo fit en fris mogelijk zijn. Ook ga ik proberen wat te filmen, ik heb er in ieder geval zin in. En Boer zoekt vrouw is gezellig weer op de buis. De rest van de week hoop ik met nieuwe producten aan de slag te gaan om reviews te maken en laat ik jullie morgen zien wat ik van het mooie setje van Fuse gelnamel vind.

Hoe gaat het met jou en ga je nog wat leuks doen vandaag?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

16 Reacties

 1. 12 januari 2015 / 16:14

  Nou, ik zal de lente dan echt zelf in huis moeten gaan halen want het hoost hier al de hele dag! Niks aan zo maar goed, ik hoef er niet meer door dus ik vermaak me wel met blogs lezen!

 2. 11 januari 2015 / 21:53

  Heerlijk om te lezen, z’n kan met munt water heerlijk! Ik begin ook zin in de lente te krijgen 🙂 x

 3. 11 januari 2015 / 21:43

  Leuk overzichtje en mooie foto’s!
  Ik was echt geschokt van wat er gebeurde in Parijs, echt verschrikkelijk 🙁 ik vraag me af waar de wereld soms naartoe gaat…

  X Sara

 4. 11 januari 2015 / 19:53

  Wat een afwisselend artikel om te lezen..Tja wat er de afgelopen dagen in Parijs gebeurd is geeft wel stof tot nadenken..Ik vind het heel erg wat er gebeurd is, toch heb ik besloten er niet te veel over te denken en te discuseren. Ik ben bang dat ik toch dan erin meegezogen word en het te veel mijn manier van denken kan beinvloeden…Wel merk ik veel voorzichtigheid om mij heen en ik ervaar dit als een belemmering in het omgaan met elkaar…
  In elke geval veel succes morgen in Amsterdam en als er bij een student in de toekomst een belletje gaat rinkelen en men de klachten die bij ME/CVS herkent, heb je veel bereikt, dacht ik zo… 🙂

  knuffel Petra

 5. 11 januari 2015 / 17:43

  Wat een ellende hè in Parijs. Ik heb er natuurlijk een tijdje gewoond en ik heb er vrienden en familie wonen dus het maakt het allemaal nog onwerkelijker. (Mijn familie woont niet ver van de ellende van vrijdag…) Het is mooi dat de Franse bevolking op zo’n moment verbroedert en vandaag de mars loopt. Heel heftig allemaal…

  Ik ben vandaag naar buiten geweest. Mijn man en ik zijn een klein beetje op huizenjacht. Vandaag 3 huizen in Dordrecht bezocht. Erg leuk om even te doen terwijl de zon lekker scheen. We hebben net nog een aflevering van Supernatural gekeken en vanavond ga ik naar de bioscoop. Ik mag niet klagen! 😉

  Fijne zondag nog!

  • Linda
   Auteur
   11 januari 2015 / 20:38

   Hee wat leuk, huizen kijken in Dordt! Zitten er leuke huisjes bij voor jullie?

   Jee wat heftig dat je zoveel bekenden heb vlakbij de plek, je moet er toch niet aan denken dat er iemand per ongeluk op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats was.. Moeten enge dagen geweest zijn voor je!

   Ik vond het ook erg mooi om te zien hoe heel Parijs en eigenlijk heel Europa één werd om te laten zien dat we niet bang zijn.

   Veel plezier bij de film!

   Liefs, Linda

 6. 11 januari 2015 / 17:41

  Jaaa Boer zoekt Vrouw. Die moet ik dus missen vanavond, want ik heb een gezellige verjaardagsborrel. Leve uitzending gemist! Succes in Amsterdam morgen. En als je nog kracht over hebt: Ik ga binnenkort verhuizen, kom je mee dozen sjouwen? Maak ik een karaf water met munt voor je 😉

  • Linda
   Auteur
   11 januari 2015 / 20:39

   Klinkt als een heerlijke deal! hahaha

  • Linda
   Auteur
   11 januari 2015 / 20:39

   Lief, dank je wel! 🙂

 7. 11 januari 2015 / 16:45

  wat een leuke update heb je ervan gemaakt! Succes morgen in Amsterdam.

  • Linda
   Auteur
   11 januari 2015 / 20:39

   Lief, dank je wel! 🙂

 8. 11 januari 2015 / 13:07

  Van mij mag de lente ook wel weer komen, ik heb ook echt lentekriebels. Veel succes morgen bij je stand! Fijne zondag, liefs Evelien

  • Linda
   Auteur
   11 januari 2015 / 15:40

   Lief, dank je wel! Voor jou natuurlijk hetzelfde 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Benefit Total Moister Facial Cream

Say goodbye to dry skin and hello to 'Total Moisture', en als we Benefit mogen geloven is dit schattige potje de...

Sluiten