Juwelen waren nog nooit zo persoonlijk | By Kiroco

Het gebruik van sieraden gaat heel ver terug in de tijd. Mensen dragen, zolang als we weten, sieraden om een statement te maken, omdat ze mooi zijn of het je herinnert aan een bijzonder moment. Ook wanneer je iemand wilt laten weten hoe dierbaar diegenen voor je is, of om een bijzonder moment vast te leggen, maak je gebruik van sieraden. En nu heeft een boodschap via sieraden een hele nieuwe dimensie gekregen. Waar vele verkocht zijn aan de herinneringen kralen en bedels van Pandora, heb je nu de Kiroco sieraden. Het eerste sieraad wat van binnen een boodschap bewaart. Niet zoals een medaillon of locker, maar een heuse digitale boodschap. Nieuwsgierig geworden?

4Mijn moeder verraste mij met de kerst met dit prachtige sieraad. Zwart is altijd al een favoriete kleur geweest als het om juwelen gaat, naast mijn liefde voor zilver en rosé goud. Deze zwarte band was dan ook een schot in de roos.

3Kiroco is een merk wat steeds bekender werd, maar op het moment dat ik verrast werd met dit juweel had ik er nog nooit van gehoord. Mijn moeder had dus een primeur en dat vond ik extra leuk.

1De armbanden en kettingen van dit merk kan je zo persoonlijk maken als je wilt. Je hebt keuze uit verschillende banden, lengtes en materialen, het is maar net waar jou voorkeur ligt. Ook heb je keuze uit diverse hangers, in de vorm van een disk als de foto hierboven, een locket of een orb. En juiste de hoeveelheid aan keuze maakt het zo leuk en persoonlijk.

2Het geheim bevind zich aan de binnenkant. Je kan zelf een bericht, foto of boodschap op de chip zetten die zicht in de hanger bevind. Vervolgens houd je jou hanger voor jou telefoon en dan popt er een boodschap naar voren op jou scherm!

Ik ben enorm verrast door het mooie sieraad en het leuke concept. Alhoewel groen niet een hele draagbare kleur is vind ik het gelukshangertje super lief en ik draag hem dan ook graag op een hoog uitgesneden top of ik wikkel hem dubbel en gebruik hem als armband. Let wel even of jou type telefoon ertussen zit (of voor degene wie je het cadeau wilt doen) hij runt bijna op alle Android telefoons en op de iPhones, alleen op de iPhone 6 nog niet.

Meer informatie vind je op de website van Kiroco.

 

Ben jij al bekend met de nieuwe generatie persoonlijke sieraden?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

Delen:

13 Reacties

 1. 13 januari 2015 / 00:02

  Qua vormgeving niet helemaal mijn ding maar echt ontzettend leuk dat je er een berichtje in kan zetten! Dat is voor mij ook nieuw! Erg lief dat je het voor de kerst van je moeder hebt gekregen!

 2. 8 januari 2015 / 18:18

  Wat een modern idee. Ook ontzettend mooi. Weet je wat heel naar is om aan te denken, maar wel heel erg mooi? Als je voor de familie zo’n armband zou hebben bij je testament met een persoonlijke boodschap er op.

 3. 7 januari 2015 / 22:02

  Wat ontzettend mooi! Ik was hier nog niet bekend mee, maar het klinkt ontzettend leuk

 4. 7 januari 2015 / 12:19

  Wat een uniek concept! Ik werd ook op de eerste foto ook helemaal afgeleid van je Givenchy kaars, wat is die mooi!

  • Linda
   Auteur
   7 januari 2015 / 16:01

   Leuk dat hij je opviel, ik durf hem ook echt nog niet op te branden, hij ruikt nu ook al zo lekker <3

 5. 6 januari 2015 / 21:16

  Wat een leuk en origineel concept. Ik kende het helemaal niet!

 6. 6 januari 2015 / 12:57

  Ah wat leuk Linda! Ik kende dit nog helemaal niet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Blog Tip | To Do List Primark

Ze zeggen weleens dat een opgeruimd huis gelijk staat aan een opgeruimd hoofd. En ik kan het beamen! Toen ik...

Sluiten