Beauty favorieten van mei

 

Beauty favorieten van mei

 

Beauty favorieten van mei lifestyle by linda

 

Lush Tea Tree Toner Water

Lush Tea Tree Water is niet alleen een heerlijke frisse manier om jouw huid wakker te maken voor de dag. Hij helpt nieuwe onzuiverheden voorkomen door de bacteriën die deze veroorzaken aan te pakken. Het Tea Tree Water is ook nog eens vegan. Ik gebruik hem al een lange tijd, twee keer per dag. Na het reinigen van mijn huid spray ik hem over mijn gezicht voor ik verder ga met mijn routine. Deze is ook veranderd en ik denk dat het wel handig is om hier binnenkort een update over te plaatsen.

 

Beauty favorieten van mei lifestyle by lindaBeauty favorieten van mei lifestyle by linda

 

Yves Rocher 55. Hibiscus rouge Botanical nail polish

Naast nude kleuren blijft de kleur rood mij erg trekken. De kleur laat mij tot leven komen en combineert prachtig met rosé gouden sieraden. De nagellak van Yves Rocher blijft zeker in combinatie met een Caption base- en topcoat lang zitten, en zo hoef ik niet iedere week mijn nagels te lakken. Daarnaast ben ik dol op Yves Rocher omdat het merk plantaardig is en mag hij daarom zeker niet ontbreken in mijn lijstje beauty favorieten van mei.

 

Essence all about matt! high covering concealer

Na alle goede verhalen moest ik hem ook wel uitproberen, de all about matt! high covering concealer (in 05 matt ivory) van Essence. En het is een fijn budget product. Het is niet zo dat ik hele donkere kringen onder mijn ogen heb. Maar zeker in de weken dat ik wat slechter slaap of veel afspraken heb, tekenen mijn ogen het snelst. Met deze concealer, die nadat je hem af gepoederd hebt netjes blijft zitten, ziet mijn oogopslag er een stuk frisser uit. En zelfs plekjes helpt hij beter te verbergen.

 

Beauty favorieten van mei lifestyle by lindaBeauty favorieten van mei lifestyle by linda

 

Davines Oi All In One Milk

Sinds ik de Oi All In One Milk van Davines heb ontdekt leef ik geen dag meer zonder. Krijg ik mijn klitten niet uitgekamd? Heb ik een bad hair day, pluist mijn haar of heeft het wat extra voeding nodig? Met een paar sprays van de Oi All In One Milk leeft mijn haar weer helemaal op. Het mooie is dat het product duurzaam is geproduceerd en ook niet op dieren is getest.

 

Beauty favorieten van mei lifestyle by lindaBeauty favorieten van mei lifestyle by linda

 

Anastasia Brow Definer

Het heeft even geduurd voor ik eraan gewend was, maar als je de slag te pakken hebt tover je jouw wenkbrauwen in een handomdraai om to Brows on Fleek met deze Brow Definer. Anastasia is wat dat betreft een vooruitstrevende dame met haar mooie producten en prachtige verpakkingen. Daarnaast ben je de rest van de dag verzekerd van mooie wenkbrauwen.

 

Dr. Hauschka Rouge Powder 03

De lente vraagt om lieve kleurtjes. Hierdoor laat ik mijn geliefde koraal kleurige blushes graag even links liggen. Deze blush van Dr. Hauschka ruikt niet alleen naar roosjes, maar tovert jouw blosjes ook om in lieve roze wolkjes. Hierdoor zijn de roze lipsticks (of beter gezegd de Glossy Lip Pennen van Yves Rocher) weer volop in gebruik. Op de foto draag ik Rose somptueux. De blush laat zich makkelijk aanbrengen, is goed gepigmenteerd en blijft de hele dag netjes zitten. Zeker met de zonnige dagen laat ik overdag steeds vaker de bronzer weg. Mijn huid reageert ook heel erg goed op de natuurlijke ingrediënten en dat maakt mij hongerig naar meer.

 

Beauty favorieten van mei lifestyle by lindaBeauty favorieten van mei lifestyle by linda

 

Mei was alvast een voorproefje voor een mooie zomer die vast gaat komen. Ik vind dat wij dat allemaal wel hebben verdiend. Met het warmere weer zal ik de komende maand wel weer een verschuiving in beauty producten gaan zien. En wordt het natuurlijk tijd om zonneproducten te gaan testen. Op naar een hele mooie, warme en zonnige zomer!

 

Wat is jouw favoriete product van mei?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

11 Reacties

 1. 1 juni 2016 / 21:21

  Mooie favorietjes Linda. Ik moet het product van Davines ook nog uitproberen. Ik ben zo benieuwd door jouw positieve ervaringen.

  • Linda
   Auteur
   1 juni 2016 / 21:27

   Ik ben ook erg benieuwd hoe hij het op gekruld haar doet!

 2. 1 juni 2016 / 21:12

  Leuk om jouw favorieten te zien, Lush en Hauschka zijn zeker fijne producten.

 3. 1 juni 2016 / 20:15

  Wat een fijne favorieten zeg, ik ben dol op de producten van Lush!
  Liefs Iep

  • Linda
   Auteur
   1 juni 2016 / 14:59

   Dat is hij zeker! En ik ben alweer toe aan een nieuwe 🙂

 4. 1 juni 2016 / 14:17

  Ik moet toch eens die Essence concealer gaan proberen, daar ben ik erg benieuwd naar. De producten van Dr. Hauschka zijn heerlijk!

 5. 1 juni 2016 / 11:15

  Dat lakje van Yves Rocher heb ik ook in precies dat kleurtje! Die vind ik zo mooi! Zelfs zonder topcoat bleef hij 4 dagen mooi zitten bij mij. Ideaal. Prachtige foto’s heb je weer gemaakt Linda!

 6. 1 juni 2016 / 10:40

  Toch moet ik weer een compliment geven over de prachtige foto’s. Rode nagellak blijf ik ook altijd erg mooi vinden. Ik ben zelf nog niet beken met de lakjes van Yves Rocher.

 7. 1 juni 2016 / 10:21

  Wat een fijne favorieten! Die blush van Dr. Hauschka heb ik ook en ik blijf hem zo mooi vinden!

 8. 1 juni 2016 / 09:14

  Mooie favorieten! Ik merk ook dat de veranderingen in het weer invloed hebben op mijn voorkeur qua beautyproducten. Ik heb meerdere favorieten, maar de Hoola Zero Tanlines verdient het vandaag om in the spotlight gezet te worden. Voordat ik naar mijn werk ging, rende ik nog even naar boven om mijn voeten(ik draag open schoenen) bij te werken met deze fijne bronzer 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Raket smoothie raketje zomer recept lifestyle by linda
Raket Smoothie

Het warme weer vraagt om vrolijke smoothies. Ben jij net als mij dol op fruit en wil je hier niets...

Sluiten