Review | Yves Rocher nailopolish trio

Yves Rocher heeft eigenlijk zowel online als in de winkel leuke acties, die elkaar steeds afwisselen. Laatst plaatste ik een bestelling en kon ik de verleiding niet weerstaan om eens een nagellak van dit merk te proberen. En zo belandde er 3 lakjes in mijn virtuele winkel mandje. Ook zo benieuwd naar de kwaliteit van de lakjes? Lees dan gezellig mee!


1De lakjes die ik ga reviewen zijn mini’s, een flesje bevat 3 ml. Hierdoor zien ze er erg leuk en schattig uit. Ook vind ik ze erg leuk versierd met de bloemen, typisch Yves Rocher als je het mij vraagt.

23Ik koos voor de kleuren: 14. Rose, 53. Blue nacré & 81. Argent nacré.

4De dopjes zijn klein, de lengte van het kwastje is daarentegen wel lang maar smal van stuk. Je hebt dus een paar halen nodig om je nagel te lakken. De nagellak vloeit mooi samen, dus wat dat betreft maaakt die extra haal niet uit.

Yves Rocher | 14. Rose

52Hier draag ik twee laagjes nagellak, hij lakt fijn en droogt ook vrij snel. Ik vind het een erg mooie oud roze kleur!

Yves Rocher | 81. Argent nacré

61Op het internet leek dit een mooie out-of-my-comfortzone grijs, maar op de nagels vind ik hem nogal tegen vallen. Het lakje lakt fijn, maar de kleur is niet mijn ding, helaas. Ook hier draag ik 2 lagen.

Yves Rocher | Blue nacré

74Dit lakje heeft mij zeker verrast, wat een mooie blauw! Opnieuw 2 laagjes en hij dekt al mooi. Deze kleur ga ik zeker nog veel dragen!

3Conclusie
De nagellak van Yves Rocher zijn fijn, lakken fijn en blijven zeker een dag of 4 mooi zitten als de conditie van je nagels goed is. Het roze en blauwe lakje zal ik nog vaak dragen, over de grijze ben ik minder tevreden maar dat heeft dan ook alleen met smaak te maken.

Wil je de nagellak van Yves Rocher ook eens testen? Je koopt nu online 3 mini’s voor €5,-. De kleuren wisselen steeds, en dat maakt het kopen eigenlijk alleen maar leuker. 

Welk lakje spreekt jou het meeste aan?

liefs lindaFollow on Bloglovin

Delen:

16 Reacties

 1. 26 juni 2014 / 20:34

  Ik wist niet eens dat Yves Rocher ook nagellakjes had, maar ze zijn erg gaaf! EN je hebt ook lange nagels wat ik erg mooi vind! XX Liefs Florentine

 2. 26 juni 2014 / 19:32

  Wat een gave lakjes! Vooral Rose spreekt mij erg aan 🙂

 3. 26 juni 2014 / 12:40

  Ik vind die grijze kleur niet zo leuk, maar de rest zeker wel!

 4. 26 juni 2014 / 09:56

  Ik vind de roze en de blauwe wel erg mooi, de grijskleur vind ik wat minder eigenlijk, daar had wel wat meer shimmer in gemogen naar mijn mening!
  Leuke review linda! Ik ga ook eens kijken op die website!
  Love, Lisette

 5. 26 juni 2014 / 08:44

  Ik vind de grijze ook een beetje tegenvallen. Of nou ja, hij is nu grijs maar hij had ‘argent’ moeten zijn, zilver dus. Maar de roze en de blauwe zijn wel leuk!

  • 26 juni 2014 / 09:05

   Ja precies! Er zit een klein zilver glimmertje overheen, maar dan blijft hij nog olifanten grijs hihi 🙂

 6. 26 juni 2014 / 08:29

  Mooie kleuren alleen de grijze vind ik niet zo

 7. 26 juni 2014 / 07:33

  Wat een onwijs lieve kleurtjes! Vooral de roze en blauwe variant vind ik erg mooi!

 8. Emmely
  Auteur
  26 juni 2014 / 06:49

  Wat een leuke lakjes, vind de roze heel mooi 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
iPad Accessoires | Cliché

Men neme een gadget. Men neme ook een mooie gadget. Men koopt een gadget voor je gadget. En vele gadgets...

Sluiten