Beauty favorieten maart

 

 Beauty favorieten maart

 

 Beauty favorieten Maart, lifestyle by linda

 

Laatst ontdekte ik hoe fijn het merk Pupa Milano eigenlijk wel niet is. Dat is het ding bij mij, ik kan een fijn merk trouw blijven en hierdoor aardig wat pareltjes mislopen. Diva’s lashes vind je de laatste maand iedere dag op mijn wimpers. Deze mascara geeft mijn wimpers volume, maakt ze intens zwart en dat zonder te klonteren.

 

 

MAC All Fired Up is de laatste tijd echt wel mijn lipstick to go to geworden. Rood staat chique, krachtig en klassiek. Naast dat het een hele vrouwelijke kleur is vind ik deze signature kleur ook gewoon heel erg mooi. Zeker bij beige, witte en grijze kledingstukken. Draag ik een grijze knit? Dan kan je er haast wel om wedden dat ik een matte rode lipstick draag!

 

Beauty favorieten Maart, lifestyle by linda, marc jacobs, decadence

 

Mijn signature parfum is na Valentijnsdag niet meer veranderd, deze Decadence van Marc Jacobs is echt een nieuwe favoriet geworden. De geur is uniek, volwassen, krachtig en sexy. Deze houtachtige geur gemixt met bloemen blijft ook goed hangen en hoef ik alleen in de avond bij te werken als ik besluit de deur uit te gaan.

 

Beauty favorieten Maart, lifestyle by linda, Yves Rocher, Glossy Pen

 

De Glossy Lip Pennen van Yves Rocher vind ik enorm fijn op mijn lippen. Als ik een dag de deur niet uit hoef te gaan en ik toch een kleurtje wil op mijn lippen, dan zijn deze beauty’s met hun mooie parelmoer achtige glans de eerste die ik pak. Mijn lippen worden voorzien van een mooie of een subtiele kleur (maar net waar ik die dag zin in heb) en worden tegelijkertijd gehydrateerd. Best of both worlds, en daar word ik blij van.

 

Nog een fijne ontdekking is de nieuwe Pure Light Cushion Foundation van Yves Rocher. Ik dacht deze pas in de lente (wanneer mijn huid niet meer zo in en in wit is) veel te gaan gebruiken, maar eigenlijk draag ik hem nu al! Ik wissel hem graag af met mijn Flawless BB cream van The Body Shop, en draag hem op de dagen dat ik iets meer kleur kan gebruiken en meer dekking nodig heb. Hij blijft de hele dag door mooi zitten, hydrateert en verzorgt mijn huid tegelijkertijd. En dat vind ik zo fijn aan de producten van Yves Rocher, dat ze mij huid een boost geven en er flawless uit laat zien!

 

Ik ben erg benieuwd wat jou beauty favoriet van deze maand is!

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

10 Reacties

 1. 29 maart 2016 / 22:27

  Die parfum van Marc Jacobs wil ik ook kopen. Je hebt hele mooie favoriete !!

 2. 29 maart 2016 / 22:17

  Wat een fijne foto’s weer. <3 Ik gebruik de Cushion Foundation van Yves Rocher nog niet, want daar ben ik echt te bleek voor. Helaas.. 🙁

 3. 29 maart 2016 / 21:01

  Mooie favorieten, ik heb een glossy lip pen bestelt bij Yves rocher en kan niet wachten voor het uit te proberen 🙂
  X

 4. 29 maart 2016 / 16:44

  Die Glossy Lip Pennen lijken me super fijn! Lekker makkelijk in gebruik ook.. Mijn beauty favoriet van deze maand is denk ik mijn nieuwe highlighter van MAC!

 5. 29 maart 2016 / 09:08

  Leuk om te zien! 🙂 De mascara lijkt me erg fijn, ik heb net een andere versie en die is ook fijn!

  • Linda
   Auteur
   29 maart 2016 / 12:16

   Dat is goed om te weten, ik ben namelijk erg benieuwd geworden naar andere producten van Pupa!

 6. 29 maart 2016 / 08:01

  Die glossy lip pennen van Yves Rocher lijken me echt onwijs fijn. Mooie favorieten heb je weer gehad afgelopen maand!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
too hot to handle satchel Marc by Marc Jacobs, black, lifestyle by linda, OOTD
My brand new Marc by Marc Jacobs Satchel

Oops lieve mensen, I did it again. Het is alsof ik tot honing aangetrokken word als een bij wanneer ik...

Sluiten