MAC Angel

 

MAC Angel

 

MAC Angel cosmetics review lifestyle by lindaMAC Angel cosmetics review lifestyle by linda

 

MAC Angel heeft een Frost finish. Dit betekent dat hij een mooie glitter achtige, chrome glans heeft, maar eerlijk gezegd vind ik hem erg ‘nude’ omdat ik er naast een glans, geen metallic in terug kan vinden. Een Frost finish staat erom bekend dat de dekking iets minder is als een Cremesheen, Satin of een Matte lipstick, maar deze kan natuurlijk wel opgebouwd worden voor een iets intensere kleur.

 

 MAC Angel cosmetics review lifestyle by lindaMAC Angel cosmetics review lifestyle by linda

 

MAC Angel zit in de welbekende kogelvormige huls waar MAC bekend om staat. Het enige kenmerkende hoe je een lipstick die in het vaste assortiment zit kan herkennen zit hem in de naam aan de onderkant van de huls. Nu is mijn collectie niet immens groot (zie hier mijn 10 MAC lipsticks) en kan ik ze hierdoor nog vrij goed uit elkaar houden. Al kan ik mij voorstellen dat het een hele zoektocht word als je een flinke stash hebt. Mooi, klassiek en strak zijn ze in ieder geval wel.

 

MAC Angel cosmetics review lifestyle by linda

 

Maar goed, Nude. Een kleur die voor mij verder uit mijn comfort zone ligt dan een goed gekleurde lipstick. Kleur geeft mij zelfvertrouwen, laat mij er gezonder uitzien en mij mooier voelen. Zo nu en dan kan ik het niet helpen dat mijn voorkeur meer naar een nude kleur nijgt en dan is MAC Angel, met zijn zachte roze kleur en beige ondertoon een hele fijne toevoeging. Zeker nu het voorjaar wordt en ik vaker kleur ga dragen, dan is een nude lipkleur veel makkelijker te combineren.

 MAC Angel cosmetics review lifestyle by linda
MAC Angel cosmetics review lifestyle by linda

 

Zodra ik Angel zag, deed hij mij erg denken aan MAC Fan Fare die ik al een hele poos heb (wat overigens ook mijn eerste lipstick uit het vaste assortiment is). Ook in de huls zie ik de gelijkenissen, maar blijft Fan Fare (met zijn Cremesheen finish) toch iets donkerder en warmer van kleur te zijn.

 

MAC Angel cosmetics review lifestyle by linda

 

Links zie je de swatch van Angel, rechts met Fan Fare erbij. Hier zie je duidelijk de beige kleur terug in beide kleuren, maar nijgt Angel meer naar het roze dan naar het bruin te gaan. De Frost finish is iets minder dekkend en deze swatch heb ik dan ook opgebouwd, rechts zie je Fan Fare in één keer dekken.

 

MAC Angel cosmetics review lifestyle by linda

 

De kleur is lief, hoopt iets op in de lijntjes, heeft een subtiele parelmoer achtige glans. Het is terecht als een engel op je lippen. Roze zonder erg girly te worden. Een echte my lips but better kleur.

 

MAC Angel cosmetics review lifestyle by lindaMAC Angel cosmetics review lifestyle by lindaMAC Angel cosmetics review lifestyle by lindaMAC Angel cosmetics review lifestyle by linda

 

De lipstick laat zich fijn aanbrengen en is goed in kleur op te bouwen. De glans is subtiel en precies goed voor en matte lipstick liefhebber als mij. Het is een hele makkelijke en draagbare kleur, en juist daarom ben ik er zo blij mee. De kwaliteit is zoals wij die van MAC gewend zijn. Een hapje en een drankje? Geen probleem. Na een maaltijd? Toch even goed bijwerken. Zonder problemen heb jij zo’n 3 á 4 uur (ligt er natuurlijk een beetje aan hoeveel jij eet en drinkt op een dag) genieten van deze Angel op jou lippen!

 

Bedankt lieve Femke voor deze prachtige lipstick die ik op jou blog mocht winnen!

 

MAC Angel is verkrijgbaar voor €19,50 (3 gram).

 

Welke kleur valt buiten jouw comfort zone?

 

liefslinda2Bloglovin-button
Delen:

15 Reacties

 1. 31 maart 2016 / 08:56

  Wat een pracht lipstick. Zelf heb ik hem niet, maar ik wil deze kleur ook nog heel graag toevoegen aan mijn stash. De lipstick staat je heel mooi.

 2. 30 maart 2016 / 22:55

  Wat leuk dat je, ondanks je grote voorliefde voor felle kleuren, hebt gekozen voor een neutraal kleurtje. Hij staat je prachtig Linda en je foto’s zijn zo mooi!

 3. 30 maart 2016 / 21:16

  Oehh…wat een mooi subtiel kleurtje, staat je prachtig 🙂
  X

 4. 30 maart 2016 / 20:05

  Ik kwam je blog tegen via de facebookgroep en vond ‘m direct leuk!
  Heel mooie foto’s, goede review, ik ga je zeker volgen ! 😉

  • Linda
   Auteur
   30 maart 2016 / 21:48

   Dank je wel Chloé! Heel erg leuk om te horen 🙂

 5. 30 maart 2016 / 19:39

  Ah zulke mooie foto’s! De kleur staat je echt goed, echt een kleurtje die je lippen net wat extra’s geeft. x

 6. 30 maart 2016 / 12:38

  Het bewijs dat uit je comfortzone gaan toch echt goed is. Dat zou deze kleur ook voor mij zijn. Ik ben echt rood verslaafd haha. Super mooie foto’s ook!

 7. 30 maart 2016 / 10:51

  Hij is heel mooi al vin ik hem op je lippen er heel anders uitzien!

 8. 30 maart 2016 / 10:27

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt! Een zachte kleur die je heel goed staat 😀

 9. 30 maart 2016 / 09:41

  Wauw, wat een mooie kleur! Dit zou ook echt iets voor mij zijn. Fanfare is trouwens ook heel mooi.

 10. 30 maart 2016 / 09:13

  Angel staat ook op mijn verlanglijstje omdat het zo’n mooie neutrale kleur is. Al lijkt Fan Fare me ook wel erg mooi! Heel erg mooie foto’s trouwens!

 11. 30 maart 2016 / 08:40

  wat een hele mooie kleur! Wat uit mijn comfort zone valt is een fel rode lipstick met oranje ondertoon. Ik ben liever voor de paarsere ondertoon en de iets donkerder rode lipsticks zoals Mac Diva. Je hebt trouwens hele mooie foto’s genomen. Liefs

 12. 30 maart 2016 / 08:24

  Waaaauwie wat een mooie foto’s weer!! Ik hield nooit van de frost finish, maar hij staat jou mooi!

 13. 30 maart 2016 / 07:24

  Jaaaa, hier is de review dan! Ik hou er van om dingen weg te geven en ik ben dan ook blij dat je zo blij bent met de kleur. De kleur staat je goed en ik snap waarom je dit een ‘my lips but better’ kleur noemt. Ik vind hem verrassend mooi, ondanks dat de frost finish geen favoriete finish is voor mij. Prachtige foto’s heb je ook weer gemaakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beauty favorieten Maart, lifestyle by linda
Beauty favorieten maart

Nu de lente echt aan is gebroken en wij zelfs de klok weer op zomertijd hebben kunnen zetten is het...

Sluiten