Arber Studio + win een item naar keuze

Duurzame blouse van Arber StudioBiesbosch, juni 2020

 

 

– Duurzame blouse van Arber Studio –

+ win een item naar keuze

 

Ik ben hard aan het bouwen aan mijn duurzame ‘droom garderobe’. Gevuld met de mooiste items, gemaakt van de fijnste natuurlijke materialen. Allen in de mooiste natuurtinten, zodat ik dagelijks in mijn eigen garderobe kan winkelen en alles kan mixen en matchen. Serieus, ik denk dat dit mijn leven zoveel makkelijker maakt.

Als het aankomt op warme dagen, dan zijn katoen en linnen bij uitstek mijn favoriete stofjes om te dragen. Niet alleen omdat deze kledingstukken van natuurlijke materialen gemaakt zijn, zeker ook omdat ze mooi vallen, koel zijn om te dragen en langer fris blijven. Je ziet mij dan ook dagelijks flaneren in rokjes en jurkjes. Jeans bewaar ik liever voor de koudere dagen.

Deze prachtige witte 100% linnen blouse is de Elm blouse van Arber Studio. Het merk staat bekend om haar prachtige tijdloze, niet seizoensgebonden – premium basics. Gemaakt van de fijnste duurzame stoffen. Items die onmisbaar zijn in een capsule wardrobe, maar zeker als basis dienen voor vrijwel iedere outfit. Daarnaast gelooft Arber Studio in het creëren en produceren met respect voor onze Moeder Aarde. En heeft het merk als motto: ‘Buying less and buying better‘. Een merk naar mijn hart.

Om jullie kennis te laten maken met dit prachtige merk heb ik iets leuks geregeld voor jullie. Ik mag namelijk in samenwerking met Arber Studio één van jullie blij maken met een item naar keuze! Ga naar mijn Instagram (@lindaswholesomelife) om te zien hoe je kans kunt maken. In de loop van de ochtend zal ik de winactie, samen met de voorwaarden delen. Heel veel succes allemaal. Het zal een leuk opstapje zijn richting jouw eigen droom garderobe.

 

Laten we met zijn allen de wereld nog een stukje mooier en duurzamer maken!

Liefs Linda

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

11 Reacties

 1. Caroline
  12 juli 2020 / 15:00

  Ik word al helemaal blij bij het zien van de mooie zomerse bloemenfoto die er bij staat.

 2. Mieke | Miek's Mind
  23 juni 2020 / 14:23

  Mooie blouse, staat je goed! ik weet niet of het de bedoeling is, maar er staat tussen bijna elke opmerking een advertentie in dit artikel.

  • Linda
   Auteur
   23 juni 2020 / 14:44

   Wat goed dat je het zegt, dat heb ik inderdaad nog niet gezien. En wat een overload dat is zeker niet de bedoeling!

 3. Amy de Keijzer - Büttner
  23 juni 2020 / 12:42

  Wat een ontzettend mooie blouse is dit, makkelijk te combineren met allerlei andere fashion items! Linnen lijkt me heerlijk met dit warme weer.

 4. 23 juni 2020 / 10:45

  Ik vind het een mooie blouse in een fijne tint. Hoe doe jij dat met kreuken en linnen?

 5. 22 juni 2020 / 20:00

  linnen in de zomer is inderdaad fijn. alleen heb ik het niet veel in de kast hangen helaas.

 6. 22 juni 2020 / 17:23

  katoen en linnen zijn heerlijk met de warme temperaturen en het staat je goed

 7. 22 juni 2020 / 10:41

  Linnen is zo fijn met dit weer en het is een mooie blouse, ik vind je rok ook leuk! Ik hou het in de gaten op je insta! Leuk

 8. 20 juni 2020 / 11:17

  Linnen items zijn zeker fijn in de zomer. Toen ik in een dames kleding winkel werkte verkocht ik dat altijd heel erg veel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Duurzame mondkapjes van BLYDE x Makers Unite
Duurzame mondkapjes van BLYDE x Makers Unite

[left][/left][right][/right]   - Duurzame mondkapjes - BLYDE x Makers Unite   [dropcap]I[/dropcap]k vind het nog steeds heel gek dat we...

Sluiten