A Vintage Love Story

A Vintage Love StoryNoord-Brabant, februari 2022

Afgelopen week was het zover, de dag van de liefde. Ik kocht luxe truffels voor Thomas en kookte een heerlijke maaltijd, hij verraste mij heel traditioneel met een prachtige bos rozen. Rode rozen om precies te zijn. Ze staan symbool voor onze liefde, wat geweest is. Samen met een witte roos, die staat voor het komende jaar. Zo lief, zo mooi. Dat vraagt om een kleine Vintage Love Story Photo Diary. Dit brengt mij helemaal in de Franse sferen.

 

– A Vintage Love Story —

Vintage Newspapers

 

A Vintage Love Story

Roses for Valentine's Day

 

 

– Love Story –

Enigszins romantisch zijn wij wel. We houden van lange donkere avonden met kaarsjes, een knapperend haardvuur (op de tv), lang tafelen en hapjes tijdens het kijken van een film. Romantische films staat er niet vaak op. Maar dat mag de pret niet drukken.

Bloemen en feestdagen prikkelen al snel mijn zintuigen waardoor mijn creatieve brein al snel overuren begint te draaien. Dol ben ik op het maken van spontane content. Zoals je dat op vakantie ook doet. Vandaar ook mijn kleine romantische foto diary, die ik jullie niet wilde onthouden.

Rozen zijn tenslotte te mooi om te voor eeuwig vast te leggen.

A Vintage Love Story

 

– Vintage Newspapers –

De setting is al snel compleet. Mijn dagelijkse kop aan caffeine, de rozen mooi ingepakt en een nog niet helemaal opgemaakt bed omdat we er net uitgestapt zijn. Samen met een antieke krant die ik in mijn favoriete Franse stad Lille heb gekocht. Op de boekenmarkt om precies te zijn.

De boekenmarkt vind je op een binnenplein van de Kamer van Koophandel en Industrie van Lille. Wat niet meer voor deze doeleinden wordt gebruikt, maar wel de juiste sfeer meebrengt om op antieke schatten te gaan jagen. Enkele kranten en magazines dateren zelfs uit de 19e eeuw. Ik vind het vooral heel bijzonder dat dit allemaal zo goed bewaard is gebleven. En het voor een leuk prijsje zijn weg naar mijn huis heeft weten te vinden.

Ik denk dat mijn liefde voor deze romantische franse stad daarom ook zo groot is. Naast de prachtige panden, het lekkere eten en de fijne sfeer zijn het vooral de koopjes waarvan ik van tevoren niet weet dat ik ze scoren ga.

En mijn foto’s? Deze maken ze helemaal af.

A Vintage Love Story
A Vintage Love Story

 

Oorbellen

De oorbellen die je op de foto’s ziet zijn van Safira. Door de rondingen doen ze mij iedere keer weer aan verse croissantjes denken. Met de code BBSAFIRALIN krijg je 20% korting op je volgende bestelling bij Safira.

 

Wat is jouw favoriete antieke schat?

 

Liefs Linda

 

 

Dit artikel bevat een affiliate link. Lees mijn disclaimer

 

 

Delen:

2 Reacties

  1. Romy
    21 februari 2022 / 07:33

    Wat een prachtige, dromerige foto’s! Dat klinkt als een heerlijk Valentijnsmoment. Wat lief, die rozen! Ik kreeg ook een bos van Bart en vind dat toch wel het ultieme Valentijnscadeau 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Valentijnsdag
Last Minute Valentijn Tips | Without breaking the bank

Noord-Brabant, februari 2022   -- Last Minute Valentijn Tips -- without braking the bank Maak jouw Valentijn onvergetelijk met deze...

Sluiten