Wild Argan Oil Premium Selection Set van The Body Shop

5Bij het zien van deze set verschenen de vakantie beelden van mijn city trip naar het magische Marrakech weer voor mijn ogen. De marokkaanse schaal moest gelijk weer tevoorschijn getoverd worden en deze staat nu dan ook mooi te zijn met een oase van bloemen erop. De perfecte plaats om deze heerlijke producten op de gevoelige plaat vast te leggen.

Belangrijke ingrediënten 

The body Shop haalt haar Community Fair Trade honing van Bezamar uit Ethiopië. En op een traditionele manier wordt de honing geproduceerd in het Bale Eco-gebied, in handgemaakte korven van lokaal gekweekte bamboe.

De Community Fair Trade- arganolie word gewinnen uit argannoten, de olie word hier voorizichtig met de hand geplukt en geperst door Berbervrouwen in Zuidwest Marokko.

De Wild Argan Oil set bevat 5 producten:

 Cream Mini Bath Lily
Wild Argan Oil Bubble Bath 250ml
Wild Argan Oil Body Scrub 200ml
Wild Argan Oil Body Butter 200ml
 Wild Argan Oil Body Butter 20ml

12

Cream Mini Bath Lily

Al jaren gebruik ik met veel liefde een douchepuff tijdens het douchen, ze zorgen ervoor dat de douche producten heerlijk gaan schuimen en reinigen op een milde wijze je huid. Eens in de zoveel tijd ben ik zeker toe aan een nieuwe en een set met een nieuwe douchepuff is dan altijd een mooi cadeau. Deze puff heeft een wat kleiner formaat, heeft een mooie crème kleur en is heerlijk zacht.

4

Wild Argan Oil Bubble Bath

Wat is er nou lekkerder dan je helemaal onderdompelen in een ontspannen bad gevuld met deze Bubble Bath? Nu hebben wij thuis geen bad, maar ook als doucheolie doet hij het goed. Het badschuim is verrijkt met Community Fair Trade-wilde Arganolie wat een heerlijke luxe gevoel geeft en jou bad/douche momentje een extra hammam tintje geeft.

Losse prijs €12,00.

1314Zoals je goed kunt zien schuimt hij rijk en daardoor hoef je ook maar een klein beetje van de Bubble Bath te gebruiken. Na het douchen heb ik een heerlijk schoon en fris gevoel.

6

Wild Argan Oil Body Scrub

De Body Scrub is een milde gelly scrub verrijkt met Community Fair Trade-wilde arganolie, hierdoor hebben alle producten uit de lijn heerlijk dezelfde geur. Hierdoor word de geur opgebouwd en zul je hem ook na het douchen heerlijk nog een poos ruiken. De scrub werkt fijn en is best wel zuinig in gebruik.

Losse prijs €15,-

Scrub 111Ik had het idee dat de pitjes in de scrub best grof aan zouden voelen maar niets is minder waar, met deze scrub verwijder je op een milde wijze de dode huidcellen van je huid. Waardoor er een zachte, gladde en stralende huid tevoorschijn komt.

7

Wild Argan Oil Body Butter

Zeker in de winter kan mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken en sinds ik de set heb maak ik iedere dag dankbaar gebruik van deze heerlijk volle en verzorgende Body Butter. De Butter heeft een romige substantie, geurt heerlijk, werkt intensief en zorgt ervoor dat je huid beschermt word tegen vochtverlies.

Tip: Om de Body Butter gemakkelijk en zuinig aan te brengen, breng hem direct na het afdrogen aan, zo smelt de Butter gemakkelijk in je huid en heb je maar een klein beetje nodig.

Losse prijs €16,00.

BB 19Mijn huid word heerlijk zacht, is goed gevoed en voelt direct minder droog aan. En werkt zeker de klok rond, al hebben mijn benen door het constante verpakt zitten in mij steunkousen soms net wat extra verzorging nodig, en hier breng ik dan graag een extra laagje voor aan, en vervolgens ruik ik weer heerlijk!

3

Wild Argan Oil Solid Oil Lips

Als ik ergens dol op ben en een lichte verslaving voor heb, dan zijn het de lippelbalsems van The Body Shop wel. Dol ben ik op honing en het heeft lang geduurd voor ik een variant vond die ik fijner vind dan de Honey Mania. Deze Oil lips met wilde argan olie staat nu zeker op een gedeelde eerste plaats! De lip olie komt in een blikje, het design spreekt mij aan en de zachte olie balsem voelt heerlijk aan op de lippen. Zeker in de winter en voor en na het dragen van (matte) lipsticks grijp ik graag naar dit lipproduct.

Losse prijs €7,00.

10Mijn lippen zijn zachter, worden goed gevoed en hiernaast geeft hij een mooi en subtiel glans laagje op de lippen. Ook deze is inmiddels onmisbaar in mijn dagelijkse routine. Ik kan mij voorstellen dat mensen een blikje iets minder hygiënisch vinden, zelf heb ik er geen probleem mee aangezien ik hem thuis gebruik en voor het aanbrengen toch vaak mijn handen wel even was.

Wild argan oil TBS uitgelicht

En.. is dat nou wat zo’n set?

Ik ben erg enthousiast over deze lijn van The Body Shop. Hij bevat alles wat ik zoek in fijne producten, ze geven mij een luxe gevoel en dat niet alleen door de verpakkingen maar ook door de geur. De Body Butter kan mijn droge en vochtarme huid goed handelen en één keer in de week scrub ik mij van top tot teen met de fijne en milde scrub. Het douche ritueel word afgemaakt met de heerlijke Bubble Bath en deze gaat zeker ook een keer mee op vakantie als ik daar een bad heb. Ook de heerlijke Solid Oil Lips is heerlijk ik ben dol op de geur en mijn lippen worden maximaal verzorgd waardoor velletjes al snel als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Het leuke van de set vind ik dat je op een hele leuke manier de lijn leert kennen, hiernaast bevat de set full-size producten en ben je toch zeker een stuk goedkoper uit dan wanneer je de producten los koopt in de winkel.

De Wild Argan Oil Set & losse producten vind je zowel in de winkels als in de webshop van The Body Shop voor €35,00.

 

Ben jij bekend met deze heerlijke lijn van TBS?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

8 Reacties

 1. 30 januari 2015 / 18:13

  Die bodyscrub lijkt me zooo fijn! Voelt altijd zo lekker als je het aanbrengt haha.

 2. 30 januari 2015 / 17:05

  Oh wat heerlijk<3 Mooie foto's heb je ook gemaakt zeg. Dit is zeker weten mijn favo lijn van TBS! Ik heb net ook de nieuwste geroken Smoky Poppy. Die is ook onwijs lekker!

  • Linda
   Auteur
   31 januari 2015 / 00:33

   Ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwe lijn, zag dat ze vanavond een thema avond hadden rondom die lijn in de winkels, baal toch wel dat ik niet kon 🙂

 3. 30 januari 2015 / 13:30

  Ik ken deze nog niet, maar het klinkt heerlijk zeg. Ik vind het ook altijd zo heerlijk om setjes te hebben. Dat alle producten uit dezelfde geurlijn zijn. Heerlijk. Geniet ervan!

 4. 30 januari 2015 / 10:32

  Hmmm de producten zien er stuk voor stuk zo heerlijk verzorgend uit. Heb deze lijn eens in de winkel geroken en vond de geur ook erg lekker subtiel. Jij kan er in ieder geval voorlopig tegen aan met zo een heerlijke set, geniet er van <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
My Super Sweet 26 Birthday & Giveaway ♡ [Gesloten]

Hoi lieve lezers, volgers, bezoekers en toevallige passanten! Vandaag mag ik het heugelijke feit vieren dat ik alweer 26 kaarsjes...

Sluiten