Instagram Tag | My memory’s museum

Laatst zag ik de Instargram Tag voorbij komen bij lieve Svenja, omdat ik hem zo leuk vind, en omdat ik hem als fanatiek Instagrammer natuurlijk niet aan mij voorbij kan laten gaan deel ik vandaag mijn invulling van de door Daniëlle bedachte Tag met jullie.

Instagram vind ik een onwijs leuk platform om foto’s op te delen en foto’s op te bekijken. Ik volg zelf dan ook vele accounts die mij inspireren, omdat de foto’s mooi zijn, omdat er mini tutorials op staan of gewoon simpelweg leuk zijn om te volgen (wie vind het niet heerlijk om een kijkje in iemands leven te krijgen?). Zelf probeer ik dagelijks een foto te plaatsen en wanneer ik eens naar beneden scroll krijg ik dan ook meteen een trip down memory lane. Inmiddels zijn er sinds mijn eerste foto 140 weken verstreken, zijn er 1568 foto’s en filmpjes online gekomen en ben ik erg benieuwd of wij over 10 jaar nog steeds gebruik maken van Instagram!

 

♡ Wat is je allerlaatste foto op Instagram?

Het hagelde enorm donderdag, het leek de hele dag wel te duren. Toen ik wakker werd lag er dan ook een behoorlijke laag voor mijn raam en maakte in er een bal van voor op de foto. Het kan zijn dat er een nieuwere foto online staat, het is nu donderdag avond als ik dit artikel maak omdat ik het weekend mijn verjaardag vier. In de sidebar zie je de rest van mijn recente foto’s.

instagram laatste

♡ Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?

Ik weet nog wel dat ik het in het begin lastig vond wat ik nou wel en niet wilde delen op foto’s, omdat ik toen nog geen idee had hoe groot Instagram zou gaan worden. Je kent vele volgers niet persoonlijk. En ik merk wel dat nu ik wat meer volgers krijg ik hier veel bewuster mee omgaat, maar dit er eigenlijk automatisch bij in is geslopen. Mijn aller, aller eerste foto was niet heel bijzonder, en ik plaatste hem volgens mij ook zonder dat ik überhaupt een volger had haha.

Insta eerste

♡ Wat is je allerleukste Instagram foto waar je zelf op staat?

Oké, confession, ofcourse staan er selfies op Instagram, maar hier de leukste van uitzoeken vind ik wel lastig. Ik zal dan ook niet net als Kim K. een boek vol selfies kunnen vullen, wel heb ik er twee uitgekozen die mij vrolijk maken, foto’s gemaakt op momenten dat ik mij erg happy voelde.

Instagram tag 1

♡ Van welke Instagram foto krijg je ter plekke heimwee?

Mijn wanderlust kruipt waar het niet kan als ik zonnige foto’s terug zie van vakantie’s, citytrips en helemaal wanneer ik een foto vanuit het vliegtuig zie. Omdat alles dan nog onbekend is, de vakantie vlinders zijn dan volop aanwezig en iedere keer is het dromerige uitzicht weer prachtig over de wolken en haal ik herinneringen op over eerdere reizen.

instagram vakantieVliegtuig – Kreta – Londen – Parijs

♡ Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2015 op Instagram hebt geplaatst?

Deze is heel makkelijk, sushi! Uiteraard heb ik de meest smakelijke foto opgezocht om hem hier te delen. De tweede foto is van een bolletje gefrituurd ijs op een bedje van rode vruchten, nomm, als ik deze twee foto’s zie krijg ik gelijk trek in dit lekkers!

INSTAGRAM FOOD 2

♡ Welke foto kreeg de meeste likes?

Terwijl ik een bezoekje bracht aan de LUSH winkel in het centrum van Rotterdam nam ik deze foto, naar mijn idee een niet heel bijzondere foto, omdat ik er eigenlijk weinig voor heb hoeven doen, maar in totaal staat de teller al op 100 likes, wat voor mij mijlen boven mijn gemiddelde ligt. Wel extra leuk natuurlijk!

instagram lush

♡ Welke fotobewerkingsapp en/of Instagram filters gebruik je het meest?

Waar ik in het begin erg fanatiek met filters als X-Pro, Lo-Fi en EarlyBird ( ik hield blijkbaar van donkere foto’s) maak ik nu geen gebruik meer van Instagram filters. Er zijn foto’s die ik op de computer bewerk, maar zeker voor foto’s die ik met mijn telefoon maak, en sommige die ik in Photoshop bewerk, maak ik gebruik van de losse instellingen. Lichte en zachte foto’s zijn vooral de instellingen die je terug ziet komen, om zo een eenheid in foto’s te creeren, naar mijn idee staat dat net wat mooier.

instagram 3

♡ Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?

Hmmm dit is een lastige, ik denk dat ik twee type foto’s maak, beauty gerelateerde foto’s en random foto’s waar ik vrolijk van word. #Allshots en #beauty zullen vast veek gebruikte zijn, net als ‘mijn eigen’ hashtag #LifestylebyLinda.

instagram 4Vind je het een leuke tag, dan kan en mag je hem zeker overnemen.

 

 

Het lijkt mij erg leuk als je mij wilt volgen op Instagram.

 

Bloglovin' button

liefslinda2

Delen:

11 Reacties

  • Linda
   Auteur
   10 februari 2015 / 20:10

   Hi Daniëlle, het is mij helemaal ontgaan dat hij van jou komt, sorry, ik heb het inmiddels aan gepast! En wat een mooie rij met bloggers hebben hem al over genomen!

 1. 31 januari 2015 / 22:01

  Leuke tag is dit. Ik snap heel goed dat die Lush foto zo veel hartjes heeft gekregen, mooi foto! En natuurlijk heel veel liefde voor Lush <3

 2. 31 januari 2015 / 16:40

  Super leuk ingevuld en je hebt prachtige fotos!

 3. 31 januari 2015 / 16:00

  Wat ontzettend leuk om te lezen dit! Zelf gebruik ik ook bijna geen filters op mijn mobiel, maar bewerk ik liever mijn kiekjes -net als jou- op de computer 😉 En ik denk dat sushi ook het allerlekkerste is wat ik heb gefotografeerd.

 4. 31 januari 2015 / 11:55

  Erg leuk tag vind ik het! Leuk ingevuld en mooie foto’s;)

  xx Laura

 5. 31 januari 2015 / 10:38

  Wat leuk dat je de tag ook hebt ingevuld Linda <3 Ik geniet altijd zo van jou mooie foto kunsten, dus dit artikel is puur genieten! Van je Parijs en Londen foto''s krijg ik ook heimwee, ik wil het liefst iedere week wel op reis hihi. En de sushi ziet er ook ontzettend jammie uit!

 6. 31 januari 2015 / 08:05

  Mooi foto’s. Die onderste twee vind ik mooi met die witte achtergrond. En jaaaa! Ik word ook vrolijk van die twee foto’s van jou. Vooral van de rechter. Die vind ik zo 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Wild Argan Oil Premium Selection Set van The Body Shop

Mijn lieve vriend weet wel waar hij mij blij mee kan maken, ik ben dol op Marokko & producten die...

Sluiten