Vandaag ben ik dankbaar

 

Vandaag ben ik dankbaar

 

De week trapten wij gezellig af met een verjaardag op Valentijnsdag, daarom hadden Thomas en ik de avond ervoor al romantisch een wijntje gedronken. Op Valentijn zelf hebben wij namelijk een dansje gedaan bij The Ladies of Soul. Heerlijk was het om er weer even echt uit te zijn en de dames hebben er weer een prachtige show van gemaakt. Maar de gene die écht de show stal was toch wel Shirma Rouse die in 2013 mee deed met The Voice. Jee wat heeft zij een stem! Maandag had ik weinig tijd om uit te slapen en bij te komen van het heerlijke weekend, kaartjes scoren voor Beyoncé stond op het programma. Wat een drama is dat nieuwe systeem zeg, binnen no time waren alle tickets weg en was het even slikken dat ik er dit keer écht niet bij zou gaan zijn. Nagelbijtend heb ik naar het scherm zitten staren en een muisarm gekregen van het op ‘zoek best beschikbare tickets’ te klikken. Met succes! Ik bemachtigde twee teruggekomen kaarten en ben er deze zomer weer bij. Echt, ik ben zó enorm blij! Wanneer B in de buurt optreed moet ik er gewoon écht bij zijn.

 

Dinsdag was het opnieuw feest en was mijn lieve vriendje jarig en bezochten wij in de avond de bruiloft van onze buren. De rest van de week weer bloggen geblazen. Zo fijn om weer even wat te kunnen werken zonder dat het echt al mijn energie op vreet. Hier kan ik zo van genieten en ik heb eindelijk een begin kunnen maken aan de enorme berg met nog te reviewen producten die klaar liggen. Ook deelde ik weer een prachtige Australische bestemming, met deze foto’s en video beelden bezig zijn houd de heimwee weer een beetje buiten de deur. En met oma gaat het langzaam aan weer wat beter, wel is ze opnieuw op haar gebroken heup gevallen, maar daar laat zij haar herstel niet door belemmeren. Wat is ze toch een doorzetter!

 

Gisteren hield ik een mini house warming, daar werdt het wel tijd voor nu alles af en netjes is. Wat nog wel nodig was, was het uitzoeken van mijn make-up stash. Serieus, wat heb ik deze klus lang voor mij uitgeschoven, zeker omdat je van te voren al weet dat het meer werk is dan gedacht. Stellen jullie die klus ook zo graag uit? Ook kon er een berg medicijnen terug naar de apotheek en is ook mijn eigen mini apotheek fijn opgeruimd en uitgedund.

 

Speaking of a house warming.. zin om te gaan klussen, verhuizen en/of verbouwen en doe je graag wat inspiratie op? Ik geef een aantal kaarten weg voor Beurs Eigen Huis 4 t/m 6 maart. Je kan je nog een paar dagen opgeven!

 

Hoe gaat het eigenlijk met jou?

 

liefslinda2Bloglovin-button

Delen:

6 Reacties

 1. 21 februari 2016 / 19:53

  Dat was toch best even spannend of je naar Queen B kon gaan! Gelukkig wel 😉

  • Linda
   Auteur
   21 februari 2016 / 23:18

   Yes, en ik heb er zo onwijs veel zin in! 🙂

 2. 21 februari 2016 / 17:28

  Wat een mazzel dat je toch nog naar Beyoncé kan gaan. En wat een fijne week, al is het balen van je oma. Gelukkig is ze een doorzetter, heb jij dat van haar? Fijne zondagavond!

  • Linda
   Auteur
   21 februari 2016 / 23:18

   Dat vind ik lief van jou Cindy! Het zal mooi zijn als dat zo is 🙂 Liefs!

 3. 21 februari 2016 / 09:25

  Fijn dat het met je oma wat beter gaat! Ik heb nu aal zin in 16 juli! Waar ga je ergens zitten?

  • 21 februari 2016 / 15:21

   Aaaaaah ga jij ook? 🙂 wat tof! Ik beneden in vak 122, en jij? Zal leuk zijn als we elkaar tegen komen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Been there, done that tag, lifestyle by linda
Been there, done that TAG

Waar wil ik altijd nog eens naartoe? En waarom heb ik mijn leuke vakantie herinnering in Tunesië liggen? Yes, het...

Sluiten