De grote woonkamer make-over + Giveaway

 

De woonkamer make-over vlog

 

Zie je geen video? Klik dan hier. Je kan je ook abonneren op mijn Youtube kanaal.

 

 

woonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home design

 

Thuis zijn wij altijd al wel van de kleurtjes geweest. Paarse, groene, gele muren, terra kleurige deuren, bij ons in huis vind je warmte. Althans, het huishouden van mijn ouders dan. Ik woon namelijk in een klein appartementje in de boerderij van mijn ouders. Alle van Andel’s zitten dus nog gezellig onder één dak. Mijn slaapkamer heeft 2 jaar geleden (jeetje wat vliegt de tijd) een flinke make-over gekregen (kasten eruit gebroken, een gat in de muur gemaakt voor een nieuwe doorgang) en is een stuk rustiger qua kleuren en inrichting dan wat ik vroeger op mijn kamer had. Mijn kamer was namelijk een aardig vrolijk hippie holletje met alles wat kleur had in één kamer. Een paar jaar geleden stapte ik over op neutrale zand en donkere bruin tinten. Je snapt misschien wel toe ben aan iets nieuws.

Hout, wit en clean moest het worden. Nóg neutraler dan de slaapkamer. En voor wie kleur gebruiken die geen kleur gewend is eng vind, vond ik juist de overstap naar wit erg eng. De slaapkamer was een goede tussen stap, en in de woon kamer zal ik (eindelijk) all the way gaan.

 

woonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home design

 

Dit gedeelte kennen jullie misschien nog wel uit mijn bureau make-over artikel wat ik eind vorig jaar met jullie deelde. Aan deze hoek is dan ook niet veel veranderd. Het wit is opgefrist, mijn bureau staat op dezelfde plaats, maar de vloer en de plank boven mijn bureau zijn wel spiksplinternieuw. En een stuk lichter vergeleken bij mijn oude inrichting.

 

woonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home design
woonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home design
woonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designOok Jip zijn speelpaleis heeft een mooi plekje gekregen en valt gelukkig niet heel erg op door zijn lichte kleur. Jip is na zijn ongeluk namelijk nog steeds niet naar buiten geweest en zal toch zijn spieren opnieuw moeten trainen en zijn energie kwijt kunnen. Wij offerde een hoekje op in huis, Jip heeft ons onze nachtrust weer terug gegeven. Fair enough.

 

woonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home design

 

Ik vind het enorm leuk om in verschillende winkels te shoppen en de accessoires te mixen and matchen. Zo zijn de kaarsen van de Primark en komen de ananas en de onderzetters uit Australië.

 

woonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home design

 

En oh, wat ben ik verliefd op mijn nieuwe salon tafel. Thomas en ik wisten niet precies wat nou mooi zal staan in deze kamer, dat hij de kamer af moest maken, dat stond voorop. Wij besloten naar Loods 5 te rijden in Sliedrecht en daar werden we beiden verliefd op deze tafel. Hij is een echte eye catcher, makkelijk schoon te maken en zorgt ervoor dat wij iedere dag alles netjes op moeten ruimen. Dat is een fijne stok achter de deur wanneer je jou inrichting clean en minimalistisch wilt houden.

Ook zie je verschillende items van Riverdale terugkomen, de kussens op bed en op de bank, andere glazen voor kaarsjes en de witte mail box. Ook op de slaapkamer komt dit merk regelmatig terug en dat zorgt in beiden kamers weer voor een eenheid. En zoals je kunt zien hebben wij echt bij allerlei verschillende winkels met verschillende budgetten gewinkeld. Niet alles hoeft dus duur te zijn, als het kwalitatief maar goed en duurzaam is.

 

woonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home design
woonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designwoonkamer makeover make-over make over room lifestyle by linda verbouwen verbouwing interieur home designSouvenirs van vakantie zie je terug komen in de inrichting, ik vind het fijn om steeds een stukje van een reis terug te laten komen in huis. Zo heb ik op zolder nog dozen staan gevuld met andere items, ik hou nou eenmaal van afwisselen. Mijn mooie witte stoel komt nu eindelijk goed tot zijn recht, de bank had ik ook al staan (was ook een koopje die ik van mijn schoonzus over kon nemen, hoe fijn!) en de lichte vloer maakt het helemaal af. Ook mijn kledingkast is eindelijk helemaal wit, deze heb ik ook helemaal uitgezocht en nu hangt mijn kleding er weer netjes en ruim bij. Alles is nu helemaal mijn smaak en stijl en dat maakt dat ik mij nog meer thuis voel. Naast dat het mijn creativiteit enorm goed doet en mijn appartement nu één grote Instagram feed is geworden haha. Boven de bank wil ik nog heel graag een dieren schedel met horens ophangen (zoals deze) en dan is het écht af.

 

 Giveaway

Ben jij nou ook geïnspireerd geraakt en heb je zin om je eigen handen uit de mouwen te steken? Maar weet je nog niet goed waar en hoe je wilt en kan beginnen? Of ga je verhuizen en kan je nieuwe paleisje wel een (flinke) opknap beurt gebruiken? Kom dan gezellig een dagje naar de Beurs eigen Huis van 4 t/m 6 maart in Utrecht. Hier vind je namelijk alle informatie onder één dak op de grootste (ver)bouwbeurs van Nederland. Uiteraard ga ik zelf ook een kijkje nemen en mag ik maar liefst vijf x twee kaarten weggeven. Wie weet kom ik jou daar gezellig tegen.

Wat moet je doen om kans te maken? Volg Lifestyle by Linda op Bloglovin’ of Facebook. En vergeet mij niet te vertellen wat jou (verbouw) plannen voor jou kamer, appartement of huis zijn.

De winactie loopt t/m 26 februari en de winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij. Vergeet dan ook zeker niet om een geldig e-mail adres achter te laten. De winactie is open voor Nederland & België. 

 

Hoe vind jij mijn nieuwe woonkamer geworden?

 

liefslinda2Bloglovin-button

Delen:

11 Reacties

 1. 17 februari 2016 / 23:35

  Ik doe graag mee!
  Momenteel heb ik een hoogslaper met daaronder een bureau. Dit heb ik al sinds ik 11 jaar ben en ik voel me nu wel te oud ervoor te voelen. Graag wil ik deze twee dingen dan ook “loskoppelen” van elkaar 🙂

  liefs, Zoë

 2. 17 februari 2016 / 15:51

  Ik vind je woonkamer heel tof geworden! De vloer is echt heel mooi en je accessoires geven het een chique touch!. een koperen ananas, omg, die wil ik ook! 🙂

  Ik heb op dit moment nog geen eigen plekje, maar dat zal met een paar maanden veranderen. wat inspiratie op een beurs kan ik zeker gebruiken!

 3. Maxime
  11 februari 2016 / 06:49

  Wij zijn druk bezig met het zoeken naar een huisje. Vaak zijn het oudere huizen waar mensen in hebben gezeten die ook aan de oude kant zijn, waardoor hun interieur ook (op zijn vriendelijkst gezegd) oud is. Hoe heerlijk als je hier goed doorheen kan kijken dmv heeeeel veel inspiratie!

 4. Cynthia
  10 februari 2016 / 18:53

  Wat onwijs leuk! m’n moeder is op dit moment het huis weer lekker aan het omgooien en weet niet zo goed wat ze nu nog wilt om het mooi af te maken, zou het heel leuk vinden met haar op de beurs inspiratie op te doen. en natuurlijk alvast kijken voor mijn eigen huisje die er hopelijk snel aan zit te komen!

  Liefs Cynthia

  • Linda
   Auteur
   10 februari 2016 / 20:02

   Dank je wel, ik ben er ook echt verliefd op!

 5. 10 februari 2016 / 11:23

  wat ziet de woonkamer er leuk uit en wat een leuke video! en wat een lieve foto met je vriend op de bank!

 6. 10 februari 2016 / 11:18

  Mooi woonkamer! Ik wil ook zo`n hoekbank hebben.

 7. John
  10 februari 2016 / 10:14

  Hi Linda.
  Wat een leuke blog en vlog is het weer geworden. Leuke winactie ook. Ja, dat blijft toch m’n droom ooit m’n eigen huis ontwerpen en bouwen. Dromen mag toch?

 8. 10 februari 2016 / 09:36

  Wat heb je een gezellig huisje! Bijzonder dat je bij je ouders een soort appartementje hebt, ideale situatie denk ik voor jou :). Zo heb je altijd steun binnen handbereik. Ik vind het heel mooi ingericht en witte muren mogen dan misschien een beetje afschrikken, het is wel heel zen :). Zelf heb ik wel een muur oudgroen geverfd, ik kan er namelijk ook niet zo goed tegen als alles wit is, haha. Maar je mag echt supertrots op het resultaat zijn!

 9. 10 februari 2016 / 07:54

  Wat een leuke vlog en wat is je woonkamer tof geworden! Deze winactie sla ik even over, maar wel een leuke giveaway zeg!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Netflix aanraders series waar je voor thuis blijft
Netflix drama series waar je voor thuis blijft

Het is als een verslaving. Als je er eenmaal aan begint kan je niet meer stoppen. De Netflix app staat...

Sluiten