Been there, done that TAG

Waar wil ik altijd nog eens naartoe? En waarom heb ik mijn leuke vakantie herinnering in Tunesië liggen? Yes, het is weer eens tijd voor een old school blog TAG. Op de blog van Vera kwam ik gisteren de Been there, done that TAG tegen, en voor ik het wist zat ik hem voor mijn eigen blog al in te vullen. Omdat, jawel, reizen mijn grootste passie is en blijft! 

 

Been there, done that TAG

 

Been there, done that tag, lifestyle by linda

 

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?

Australië
België
Duitsland
Engeland
Frankrijk
Gibraltar
 Griekenland
Hongarije
Hong Kong
 Italië
Maleisië
Marokko
Spanje
Thailand
Tunesië
Zuid-Korea
 Zweden
Zwitserland

 

Been there, done that tag, lifestyle by linda

 

Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen?

Ik vind het zo lastig om maar één bestemming te kiezen omdat er altijd meerdere bestemmingen door mijn hoofd vliegen. I know, wanderluster for sure. Peru en Indonesië staan nu wel op een gedeelde eerste plek.

 

Wat is jouw meest ideale vakantie? (strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.)

Een city trip vind ik enorm leuk, en zeker in combinatie met een culturele strandvakantie. Mijn ideale vakantie is een beetje van alles met een extra city trip om zo ieder jaar wat nieuws van de wereld te ontdekken.

 

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?

Ergens denk ik dat de mensen die mijn blog al wat langer volgen deze vraag al voor mij kunnen beantwoorden. En dat is zeker het land waar ik nog weleens zal willen wonen; Australië!

 

Been there, done that tag, lifestyle by linda

 

Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?

Hier kan ik héél kort over zijn, verder dan Texel kom ik niet, haha! Wat overigens ook heel erg leuk vind hoor. Maar van reizen je werk kunnen maken? Dat lijkt mij zo gaaf!

 

Met wie ga je meestal op reis?

Als jong meisje gingen wij altijd met het gezin op reis en hierna met wisselende vrienden (groepjes). Met familie reizen zal er altijd wel in blijven zitten. Zo heb ik de laatste jaren regelmatig een city trip met mijn nicht gemaakt en mijn jongste broertje en ben ik met mijn oudste broer laatst nog naar Australië en Zuid-Korea geweest.

De meeste trips heb ik de afgelopen jaren met Thomas gemaakt, en ik hoop dat er ieder jaar minstens één trip bij komt. Ik kan in ieder geval niet wachten tot hij klaar is met studeren en wij ons niet meer aan de school vakanties hoeven te houden.

 

Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in) of beroemd persoon)

Het liefst zal ik mijn moeder (en mijn vader als hij de trip nog een keer ziet zitten) meenemen naar haar broer in Australië.

 

Been there, done that tag, lifestyle by linda

 

Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

Thomas en een hamer! Dan kunnen we gaatjes in een kokosnoot maken en heel de dag kokosmelk drinken. Oh yeah!

-Deze techniek is zorgvuldig uitgedacht met mijn nichtje in Australië toen wij een manier zochten hoe wij het beste een kokosnoot open konden maken zonder melk te verspillen.-

 

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?

Gelukkig kan ik wel zeggen dat ik wat van eigen bodem heb gezien, naast een city trip naar Amsterdam (shoppen!) ben ik ook naar Zeeland, Limburg, Drenthe, Gelderland, Brabant en Texel geweest voor een weekendje of een midweek.

 

Been there, done that tag, lifestyle by linda

 

Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?

Als ik heel eerlijk ben ga ik liever voor een dierentuin dan voor een pretpark, maar bezoek ik beiden eigenlijk héél weinig.

 

Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?

Alhoewel een keer sneeuw zien wel op mijn lijstje staat, zal ik dit liever gaan bewonderen in IJsland. En ga ik eigenlijk standaard weer voor een zon vakantie. Cuba? Azië? Altijd goed!

 

Been there, done that tag, lifestyle by linda

 

Wat is jouw leukste vakantie-herinnering?

Iedere vakantie heeft speciale herinneringen, mooie en de meest grappige. Maar wat nu toch wel écht bovenaan staat is de trip naar het witste strand van Australië met Thomas, mijn broertje en mijn nichtje. Die dag was zo onwijs leuk en het strand was zo onwijs mooi (check de foto hier boven).

 

Wat is jouw minst leuke vakantie-herinnering?

Hier hoef ik niet lang over na te denken, dat is mijn vakantie naar Tunesië waar ik 4 dagen zonder koffer (lees: telefoon oplader, kleding, toiletspullen, ondergoed, lenzenvloeistof en schoenen) gezeten heb (en ik met koorts van huis ging en dus ook alles behalve frisse kleding aan had). Mijn redding was dat ik mijn medicijnen in mijn handbagage had gedaan samen met één bikini die ik was vergeten in te pakken. Ik ga nooit meer weg zonder kleding, opladers en make-up in mijn handbagage te doen!

 

Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?

Het jaar is net begonnen en dat betekend dat wij nog volop aan het brainstormen zijn over de volgende vakantie die wij in de nazomer of herfst willen gaan maken. Waar wij aan zitten te denken zijn Indonesië (maar dat is ook weer zo verschrikkelijk dichtbij Australië), Cuba en Peru.

 

 Been there, done that tag, lifestyle by linda

 

Waar zou je nooit op vakantie gaan?

Eigenlijk wil ik de hele wereld gezien hebben, maar de landen waar het nu erg onrustig is sla ik voorlopig zeker even over.

 

Neem de TAG zeker over voor je eigen blog als je dat leuk vindt, laat je het mij dan even weten? 

 

Waar wil jij (dit jaar) graag naartoe op vakantie?

 

 

liefslinda2Bloglovin-button

 

Delen:

8 Reacties

 1. 20 februari 2016 / 18:27

  Je hebt al veel gezien! Mooie foto’s ook! Zonder spullen zitten lijkt me vervelend .. leuke tag!

  • 21 februari 2016 / 00:49

   Dat was hopelijk echt eens en nooit meer! Haha

 2. 20 februari 2016 / 08:26

  Die foto op het strand, dat jullie in de lucht springen met z’n vieren, die is echt geweldig!

  • 21 februari 2016 / 00:52

   Ik ben ook super blij met deze foto, vooral omdat het al een onvergetelijke dag was en de foto ook nog eens in 2 keer lukte haha! 🙂

 3. 20 februari 2016 / 08:09

  Linda, wat heb je toch al een hoop mooie plekken op de wereld bezocht, zo bijzonder om te lezen. En al die mooie foto’s maken mij stiekem wel een beetje jaloers hihi. Ik zou zo graag nog eens een rondreis willen maken en veel plekjes op de wereld willen ontdekken, maar eerst maar eens werken en wat centjes verdienen haha. Wat dat betreft zou het inderdaad geweldig zijn als je voor je werk zou kunnen reizen <3 Verder staan er voor dit jaar Ibiza en NY (mijn eerste reis buiten Europa) op de planning, zoveel zin in!

  • 21 februari 2016 / 00:51

   Wat een onwijs mooie reis planning hebben jullie gemaakt voor het aankomende jaar! NY staat zeker ook op mijn lijstje en Ibiza is ook super leuk. En vergeet niet dat het stands van Formentera, wat naast Ibiza ligt, uitgeroepen is tot het mooiste strand van Europa 😉

 4. 20 februari 2016 / 07:35

  Wat heb je al een hoop mooie reizen gemaakt he, prachtige lijst!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Gold Coast Surfers Paradise Queensland Australië travel blog reisverslag Lifestyle by Linda surfers
Het surfers hart van de Gold Coast | Surfers Paradise

Als klein kind droomde ik er al van, surfen op Hawaii. Het was dus erg voor de hand liggend dat...

Sluiten