Uit de oude doos | 5 leuke artikelen

Hi iedereen! Er zijn inmiddels alweer meer dan 550 artikelen online gekomen op Lifestyle by Linda. Wat een mijlpaal hè? Het zijn artikelen die vanaf dag 1 geplaatst zijn, waar ik met veel liefde en enthousiasme aan gewerkt heb. Nu iedereen met het zomerse weer en de vakanties meer tijd buiten doorbrengt dan achter een beeldscherm, leek het mij wel leuk om 5 leuke artikelen te delen, afkomstig uit de oude doos. Kijk mee en laat je (wie weet wel) verassen met wat leuk leesvoer.

Uit de oude doos | 5 leuke artikelen

toen ik begon met bloggen had ik nooit gedacht dat.. leuke blog weetjes

 

Toen ik begon met bloggen had ik nooit verwacht dat..

Artikelen over bloggen, welke blogger heeft ze niet geschreven? Ik ben geen expert, geen geleerde en geen deskundige. Wel blog ik met mijn hart, vanuit mijn passie en mijn liefde voor schrijven en fotografie. Van mijn kant geen 1001 tips om een succesvolle blog te runnen (mijn advies is en blijft simpel; blijf jezelf en doe wat je leuk vindt) maar wel een leuk artikel over wat het bloggen mij allemaal gebracht heeft. Via mijn hobby had ik nooit verwacht dat ik een site kon runnen, events kon bezoeken en…

Benieuwd? Je vindt het hele artikel hier terug.

B.LOVED shorts short Fierce & Chique zomer fashion outfit OOTD lifestyle by linda moderood love for fashion

Summer lookbook | Fierce & Chique

Een lookbook maken die anders is dan alle andere lookbooks was een idee dat al langer door mijn hoofd spookte. Tot ik de perfecte outfit gevonden had, het weer mooi was en de wind nog nét niet te sterk was om het luchtruim voor een drone dicht te gooien. Ik kleedde mij aan, nam leuk gezelschap mee en daar ontstond een van mijn leukste en meest originele (kuch, zeg ik dat zelf?) lookbooks! Fierce & Chique was geboren. Geschoten, met een drone!

De video die wij met de drone gemaakt hebben vind je hier terug.

The Big Summer kissed skin issue | huid verzorging in de zomer huidverzorging in de zomer blog lifestyle by linda

The Big Summer Kissed Skin Issue | Huidverzorging in de zomer

Onze huid vraagt ons het gehele jaar door verzorgd te worden. En ieder seizoen heeft zijn eigen kenmerken, puntjes die op de ‘i’ gezet moeten worden en producten. In dit artikel neem ik jou stap voor stap mee langs alle verzorgings- en make-up producten die ervoor zorgen dat jij een flawless summer skin krijgt!

Alle tips, trick’s, do’s en don’ts vind je hier terug.

Great barrier reef Australië Australia Queensland Cairns koraal vissen nemo onderwater wereld review blog reizen reis

Australië | The Great Barrier Reef

Er is één plek op de wereld waar ik geen genoeg van kan krijgen. Met stipt op de eerste plaats is dat toch wel het land Down Under. In dit artikel neem ik jullie mee op mijn zoektocht naar Nemo. En laat ik jullie de wonderschone onderwaterwereld zien, het Great Barrier Reef. Het grootste koraalrif ter wereld wat je gewoon gezien móét hebben. En dat je hiervoor niet hoeft te leren duiken laat ik jou aan de hand van mijn snorkel avonturen zien.

De onderwater pracht en praal kun je hier bekijken.

Beginnen met opmaken make-up beauty geheim basis basics begin bij een goede basis

Onmisbare make-up producten (voor de beginnende make-up dragers)

Waar moet je beginnen als je make-up wilt gaan dragen? In welke items is het handig om te investeren als je graag mooie merken aan wilt gaan schaffen? Zeker wanneer je Beauty Bloggers volg kan je het overzicht weleens kwijtraken. Daarom zette ik mijn basis tips op een rijtje! Wat resulteerde in een groot artikel waarin ik alles van foundations tot poeders en lipsticks bespreekbaar maak.

Alle tip’s en tricks over de basis van make-up lees je hier terug. 

Primark AW15 herfst winter 2015 home beauty fashion kleding nieuw nieuwe collectie Amsterdam The Vier Rokin 75 OONA Amsterdam PR bureau blogger lifestyle by linda

Primark brengt klasse en elegantie terug deze herfst & winter

Ik moet eerlijk gezegd nog niet aan de herfst en winter denken als we het over het weer hebben. Wat ik wel leuk vind is de komst van alle nieuwe kledingstukken en accessoires. Primark komt met een hele fijne nieuwe ruime herfst en winter collectie op de proppen. En deze ligt vanaf september in de winkels, en die datum lieve mensen, is dichterbij dan mij lief is.

Het is in ieder geval weer een reden voor een bezoekje aan de Primark!


 

Veel lees plezier!


 

liefslinda2Bloglovin' button


 

Fijnproevers gezocht!

Lijkt het jou leuk om gratis één Alpro Sojadrink Mild te testen? Meld je dan aan via onderstaande advertentie!

101250001-ALPRO_Banner_970x250_V1

 


 

Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Tai O fishing village vissersdorp op palen lantau eiland island HongKong Hong Kong HK Azië city trip dag trip reis travel blog lifestyle by linda
Tai O Fishing Village | Een wereld op palen in Hong Kong

Naast dat reizen een enorme ervaring is, (en dat doel ik natuurlijk niet op de all-inclusive vakanties waarbij mensen het...

Sluiten