The Boho Western Vibes ☾

 

The Boho Western Vibes

 

Biesbosch OOTD The Boho Western trendBiesbosch OOTD The Boho Western trendBiesbosch OOTD The Boho Western trendBiesbosch OOTD The Boho Western trendBiesbosch OOTD The Boho Western trendBiesbosch OOTD The Boho Western trend

They say the western fashion is back. En ze hebben gelijk. De leren jasjes, fleece coat’s en mijn Deason Jacket zie je weer volop gedragen worden door modebewust Nederland. De camel kleurige jassen zie je nog steeds, maar mogen nu ook weer wat stoerder gedragen worden. Ik vind hem enorm leuk met een mooie jeans eronder, een effen trui of shirt, afgemaakt met mijn mooie zwarte enkellaarsjes. Thomas vind het iets te cowboy achtig. But who cares. The trend is back.

 
Met het zonnige weer van gisteren kon ik niet anders dan een jurkje uit de kast trekken. Om heel eerlijk te zijn heb ik deze vorige week uit mijn kast gehaald, om deze herfst en winter proof te maken. En het was dan ook een enorme verrassing dat hij gisteren toch weer en tevoorschijn gehaald kon worden. Het jasje is warm. Eigenlijk te warm voor het zonnige weer van gisteren. En past goed bij de bohemian vibes waar ik sinds dit jaar helemaal dol op ben. Boho jurkjes laten mij feminine voelen. Eigenlijk is het pas sinds kort dat ik ze echt durf te dragen. Ik heb mijn flaws en curves geaccepteerd, en sinds ik dat heb gedaan voel ik mij zoveel vrijer. Eerder had ik ze dus ook niet kunnen dragen zoals ik ze nu draag en stijl. Echte schoonheid komt van binnen uit, en wanneer jij je ergens niet lekker in voelt zul jij dit dus ook niet uitstralen.

 

OUTFIT DETAILS
Jacket | Vila (preloved)
Jurk | Primark
Enkellaarsjes | DUO

 

 Biesbosch OOTD The Boho Western trendBiesbosch OOTD The Boho Western trend

 

 Heb jij gisteren ook zo van het mooie weer genoten?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

7 Reacties

 1. 18 oktober 2016 / 11:48

  Wat een leuke outfit! Mooi gecombineerd zo.

 2. Jet
  17 oktober 2016 / 15:50

  Pracht foto serie.. tegekke outfit.

 3. 17 oktober 2016 / 12:02

  Ooooh wat zie je er toch weer tof uit Linda! Ik hou echt van deze stijl. Heel tof gecombineerd met het jasje, ook al was het iets te warm voor gisteren. Het was inderdaad super lekker weer en helemaal niet koud. Heb ik ook lekker van genoten door middel van een heerlijke wandeling door de duinen en het bos. 😀

 4. 17 oktober 2016 / 09:23

  Wauw, super mooie outfit Linda. Je jas ziet er heerlijk warm en cosy uit <3 Ik vond het trouwens ook heerlijk dat het zonnetje zo fijn scheen gister! Echt van die fijne geluksmomentjes.

 5. 17 oktober 2016 / 08:53

  Het staat je ontzettend goed 🙂 Ik denk dat het bij mij wat ‘grof’ zou staan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
biesbosch
Dingen die mij op dit moment bezig houden

Hi iedereen! Ik hoop dat iedereen een fijne zondag heeft en volop kan genieten van het mooie herfst weer dat...

Sluiten