Lifestyle Sunday | Blog planning & wanderlust

Lifestyle Sunday | Blog planning & wanderlust

Lieve mensen, ik ben vast niet de enige die het zegt, maar jeetje, is het alweer augustus? Dat betekend dat we alweer op de tweede helft van 2015 bivakkeren en er vele leuke dingen voor de deur staan. Ergens voel ik ook wat druk. Ik wil van het mooie weer genieten, het lichamelijk rustig aan doen, en toch zorgen dat er voor ruim 3 weken aan blogjes vooruit gewerkt word. Nu is mijn lichaam een beetje mijn persoonlijke blok aan mijn been. Ik ben medicijnen aan het opbouwen en die geven mij meer energie. Het gekke alleen is dat mijn lichaam niet weet wat het ermee aanmoet en mijn lichaam letterlijk als een stuiterbal aanvoelt. Nu heb ik al een extra behandeling gehad om de blokkades in de communicatie van mijn lichaam naar mijn hersenen aan te pakken, en dat lijkt langzaam aan wat vruchten af te werpen. Maar ik stuiter enorm in mijn energie en zo lig ik de ene dag plat op de bank te daten met Netflix (ik ben Love/Hate begonnen, wat een goede serie!) en de andere dag sta ik te popelen om aan de slag te gaan. En hoe gek het ook klinkt, is dit enorm wennen voor mij. En daarnaast is voor 3 weken vooruit werken ook enorm veel.

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is het zomerrooster op mijn blog al van start gegaan. Ik was niet van plan hieraan mee te doen, maar dit is de enige manier om het leuk te houden voor mijzelf. Zo verschijnen er iedere maandag, woensdag en vrijdag een artikel online, zondag een persoonlijk artikel. En mocht ik wat tijd over hebben, ook een artikel op zaterdag. Zo blijft het voor mij leuk én haalbaar, en verschijnt er toch om de dag nieuw leesvoer op mijn blog. Zeker omdat ik het zelf ook heerlijk vind om in het zonnetje nieuwe blogs te lezen, én omdat ik teveel leuke dingen heb die ik graag wil delen. De komende tijd zal mijn wanderlust de overhand nemen en komen er wat meer reis gerelateerde artikelen online dan normaal gesproken. Gedoseerd met de nodige dosis fashion en beauty, that I promise you.

Ook kleine lieve Jipje zat maandag samen met mij alweer op tijd bij de dierenarts. Hij heeft een kneuzing of een wervel verschuiving in zijn staart. Hoe het komt weten we niet goed, wat ik wel weet is dat hij veel pijn had en dat het met pijnstillers gelukkig weer beter gaat. Gisteren kreeg hij zijn laatste druppels en ik ben dan ook reuze benieuwd hoe het hem vandaag en morgen zal vergaan nu alles uit gaat werken. Mijn hartje breekt toch iedere keer weer als ik meneer met pijn zie.

Vandaag verblijf ik lekker op een strandje bij een grote plas ergens in het midden van het land. Mijn bruine kleur ophalen is dan ook een grote taak de aankomende dagen om niet met melkflessen het vliegtuig uit te hoeven stappen in Bangkok haha! Het was afgelopen week een flink gedoe met het plannen van onze vlucht naar Bangkok en de stoelverdeling. Het is namelijk zo dat vriendlief langer is dan twee meter en het reisbureau vergeten is om stoelen met extra beenruimte te boeken (pijnlijk). Met een upgrade zal hij voor zo’n €1100,- extra wel comfortabel kunnen zitten (nog pijnlijker!). Aankomende week hopen wij wat relaxter naar onze vakantie toe te kunnen leven haha! Maar nu eerst werken aan mijn bruine kleur en zorgen dat er voldoende materiaal online staat zodat jullie mij straks niet hoeven te missen (hihi!).


Hoe was jou afgelopen week?

liefslinda2

Bloglovin' button

 

 

Delen:

3 Reacties

 1. 6 augustus 2015 / 11:32

  Ohh hopelijk gaat ’t wat beter nu met Jipje!
  Zooo meid ik ben nu zooo erg benieuwd naar je wanderlust stories zodra je richting Azie gaat. Heerlijk! Een zomerrooster hebben is trouwens wel echt een goed idee. Nooit over nagedacht eigenlijk. Dit ga ik sowieso in gedachte houden!

  http://www.theycallmetrue.com

 2. 2 augustus 2015 / 23:04

  Wat een bizarre prijzen vragen ze voor die zitplekken zeg! Haha, lange benen zijn leuk maar een tikkeltje onhandig op z’n tijd! Vervelend dat je energie per dag zo verschilt. Hopen dat er snel een oplossing voor komt! Na de vakantie is van jouw melkflessen niks meer te zien.

 3. 2 augustus 2015 / 05:59

  Wat een slordigheid van het reisbureau. Ik hoop dat zij een deel van de kosten op zich nemen. Zou wel zo netjes zijn. Arme Jip. Gelukkig gaat het weer beter met hem. Fijn dat je meer energie krijgt van de medicijnen. Kan je wel gebruiken met de vakantie voor de deur. Vandaag en morgen mooi weer, dus hop, werken aan die melkflessen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
The Body Shop Super Soft Cleansing Brush lifestyle by linda review
Super Soft Cleansing Brush | The Body Shop

Cleansing brushes (reinigingsborstels voor het gezicht) zijn hot in beauty land. Waar je ook kijkt, haast iedereen lijkt aan het...

Sluiten