Sponge me | Natuurlijke Konjac reinigingssponge

Steeds meer Aziatische beauty trends vinden hun weg naar Nederland. Zo ook Sponge Me. Sponge Me is een natuurlijke reinigingspons die je zowel voor je gezicht als voor je lichaam kunt gebruiken. Het is de meest natuurlijke, duurzame en goedkope reiniger voor mijn ultra gevoelige huid die ik tegen ben gekomen. Handig voor thuis én op reis.

 

Sponge me | Natuurlijke Konjac sponge

 

Sponge Me Brighten tired/sensitive lifestyle by lindaSponge Me Brighten tired/sensitive lifestyle by linda

 

De Sponge Me spons komt in 6 verschillende uitvoeringen.

↠ baby én gevoelige huid (Gentle)
↠ gevoelige huid, rosacea huid en  eczeem huid (Brighten)
↠ acne huid, vette huid en voor mannen (Detox)
↠ gecombineerde en vette huid (Oil-Control)
↠ vochtarme en oudere huid (Renew)
↠ voor het lichaam en vochtarme huid (Hydrating)

Het fijne is dat in geen enkele fase van het maken van de Sponge Me het product op dieren is getest. Ze zijn vrij van parabenen, sulfaten en eftalaten omdat hij 100% natuurlijk is, én vegan. Een Sponge gaat 2 tot 3 maanden mee en is daarnaast ook 100% afbreekbaar.

 

Sponge Me Brighten tired/sensitive lifestyle by linda

 

Aziatische vrouwen hebben niet voor niets zo’n prachtige stralende huid en dat komt duidelijk niet alleen van de gezonde maaltijden. Deze Sponge Me vind zijn oorsprong op de Jeju eilanden in Zuid-Korea, een van de meest pure plaatsen op de wereld. Konjac is een wortelachtige groente die al eeuwen lang in Japan wordt gebruikt als voedsel, medicijn of in huidverzorging. Zeker omdat de Konjac een ontgiftende werking heeft.

 

De Sponge me spons die ik jullie vandaag ga laten zien is de Brighten spons, deze bestaat 100% uit Konjac poeder en is verrijkt met French Pink Clay. Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw vermoeide, gevoelige huid weer gaat stralen. Hij bestaat uit natuurlijke vitaminen (A, E, B1, B2, B6, B12 en C) en mineralen. Het PH gehalte van jouw huid wordt gebalanceerd en de spons heeft van nature een hydraterende werking. Is hierdoor ook ideaal voor wie een verbrande huid heeft (door de zon), een extreem doge huid heeft en zorgt ervoor dat de onzuivere huid zuiverder wordt.

 

Omdat de spons zo zacht is irriteert hij zelfs de eczeem gevoelige en beschadigde huid niet. Én gaat hij overtollige talg in de huid tegen. De natuurlijke Konjac poeder zorgt ervoor dat de huid niet alleen frisser word en er frisser uitziet, maar ook dat de elasticiteit verbeterd wordt. Zo worden donkere kringen onder de ogen ook minder omdat de spons tijdens het reinigen van jouw gezichtsluier ervoor zorgt dag de bloedcirculatie beter wordt. Het is allemaal heel wat voor zo’n klein natuurlijk sponsje vind je niet?

 

Sponge Me Brighten tired/sensitive lifestyle by lindaSponge Me Brighten tired/sensitive lifestyle by linda
Sponge Me Brighten tired/sensitive lifestyle by linda

 

De spons ligt lekker in de hand, maak hem voor gebruik nat en maak ronddraaiende bewegingen op de huid zonder al teveel druk te zetten. Geschikt voor zowel in de ochtend als in de avond. Wil je make-up verwijderen? Dan kan je jouw make-up remover aanbrengen op de spons. De spons is anti bacterieel en laat geen microben toe, hierdoor kun je hem na gebruik aan het touwtje ophangen en is hij zo weer droog. Spoel hem wel even af met lauw warm water en knijp het overtollige water eruit.

 

Sponge Me Brighten tired/sensitive lifestyle by linda

 

Dat zo’n klein sponsje zo’n grootst effect kan hebben op een huid kon ik zelf eerlijk gezegd niet geloven. Hij is zacht voor mijn huid, irriteert de gevoelige huid rondom mijn ogen niet, irriteert wondjes veroorzaakt door acne niet, en mijn huid voelde na de eerste reiniging al een stuk zachter aan.

 

Sponge Me Brighten tired/sensitive lifestyle by linda

 

Maar na twee weken merkte ik pas echt wat dit kleine lieve roze sponsje voor mijn huid doet. De huid rondom mijn ogen voelt steviger aan, onzuiverheden die normaal alleen door een behandeling (die ik krijg voor mijn ME klachten) minder worden zijn zelfs nu al voor zo’n 50% afgenomen. Mijn huid straalt meer, voelt zacht aan en ziet er gezonder uit. Dat mijn huid voor het gebruiken van een dagcrème of serum al zo zacht is, is écht jaren geleden. Ik ben enthousiast en ben vastberaden deze Sponge Me in zowel mijn ochtend- als avondroutine te blijven gebruiken.

 

Alle Sponge Me varianten zijn voor €9,95 verkrijgbaar bij Ici Paris XL. 

 

Ken jij de reiniginsspons al?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

9 Reacties

 1. 21 mei 2016 / 12:15

  Wauw, klinkt geweldig! Ga ik zeker eens proberen! Ook weer prachtige foto’s trouwens 🙂

 2. 21 mei 2016 / 09:27

  Ik kende deze spons nog niet. Klikt fijn je gezicht daarmee te reinigen.

 3. 20 mei 2016 / 23:19

  Een vriendin van mij vertelde mij laatst toevallig over deze sponge! Fijn dat hij zoveel goeds doet, nu ben ik nog meer benieuwd!

 4. 20 mei 2016 / 22:47

  Wauw, dit klinkt echt al een heerlijk product! Ik vind de prijs ook zeker een mooi bedrag. Je review maakt me heel erg nieuwsgierig.. Ik ben trouwens wederom verliefd op die prachtige foto’s van je.

 5. 20 mei 2016 / 20:51

  Dat zijn een hoop beloften was mijn eerste gedachte toen ik het eerste deel van jouw review las.. maar zo te zien worden ze allemaal waargemaakt. Fijn ook dat ie er in allerlei ‘op jouw huid afgestemde’ varianten is.

 6. 20 mei 2016 / 14:40

  Sinds ik dit ooit heb geprobeerd kan ik gewoon NIET meer zonder, het maakt zo’n groot verschil voor mijn onzuivere huid! Ik gebruik hem wel maar eens per dag, maar misschien is het effect nog beter als ik hem twee maal gebruik.

 7. 20 mei 2016 / 14:35

  Ik heb ‘m ook van een ander merk en het bevalt mij super goed! Fijne review:-)

 8. 20 mei 2016 / 11:22

  Doet me denken aan een soort beautyblender maar dan om mee te reinigen. Ziet er geinig uit, ik zie ze steeds vaker voorbij komen en ze werken dan volgens mij ook wel goed.

 9. 20 mei 2016 / 08:32

  Dit vind ik zo’n tof product! Fijn dat hij ook echt voor je werkt, ik wil dit heel graag proberen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Charlie + Mary True Fashion Show be an agent for change
Charlie + Mary | True Fashion Show

Niet zo heel lang geleden deelde ik met jullie dat ik iets groener wilde gaan leven. Naast meer groente en...

Sluiten