Seahorse Plankton – Eye Lift & Lumination Serum

Als groot voorstander van natuurlijke cosmetica kan je niet om Beauty Kitchen heen. Het merk is speels en vrolijk. Net als de boodschap die ze uitdragen. Het serieuze werk zit hem in de samenstelling van de producten. En het gebruik van pre-cyclede verpakkingen. De Seahorse Plankton lijn is mijn favoriete lijn als het op skincare aankomt. Mede omdat ik richting de dertig ga vind ik het belangrijk als een lijn de huid ondersteunt en jong houdt. Hetzelfde geldt voor een frisse en heldere blik. Ik heb het Eye Lift & Lumination  Serum nu enkele weken in gebruik en het is tijd voor een review.

 

Seahorse Plankton

Eye Lift & Lumination Serum 

 

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Eye Lift & Lumination Serum

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Eye Lift & Lumination Serum

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Eye Lift & Lumination Serum

 

Eye Lift & Lumination Serum 

werking & ingrediënten

 

De Seahorse Plankton lijn is in principe geschikt voor alle huidtypen, maar de volwassen huid in het bijzonder. Het bestrijdt namelijk de eerste tekenen van het ouder worden, zoals fijne lijntjes en rimpeltjes. En wat dat betreft denk ik dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het pamperen van de huid.

Het Eye Lift & Lumination Serum bevat o.a. biologische microalgen en 100% natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de tere oogcontour intensief wordt gehydrateerd. En beschermt daarnaast ook tegen veroudering. Breng het serum één of tweemaal per dag aan op de huid rond de ogen nadat je jouw huid gereinigd hebt. Vergeet hierbij je bovenste ooglid niet. Op deze manier kan je de zwaartekracht hopelijk nog jaren de baas blijven!

Het serum voelt heel erg fris aan op de huid en irriteert niet. Dit komt mede door de kalmerende en zuiverende werking van groente thee, probiotica en dé Seahorse Plankton (lees hier meer over deze lijn). De microalgen zorgen er op hun beurt weer voor dat de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd wordt om zich te vernieuwen.

Het serum is vegan en voor €24,99 (30ml) verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Eye Lift & Lumination Serum 

 

Complete lijst met ingrediënten:
aqua (Water), prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond Oil), anthemis nobilis (Roman Chamomile) flower water, rosa damascena (Rose) flower water, caprylic/capric triglyceride (Coconut Oil), ***butyrospermum parkii (Shea Butter), glycerin (Vegetable), glyceryl stearate, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, cetearyl alcohol, cylindrotheca fusiformis (Seahorse Plankton), laminaria digitata (Kombu), fucus vesiculosus (Bladderwrack), himanthalia elongata (Thongweed), caffeine, guaiazulene (Blue Chamomile), amorphophallus (Konjac), cichorium intybus (Chicory), camellia sinensis (Green Tea), punica granatum (Pomegranate), caesalpinia spinosa gum (Spiny Holdback), chondrus crispus (Irish Moss), lactobacillus ferment lysate (Probiotic), lactobacillus ferment (Probiotic), coco caprylate (Coconut Oil), gluconolactone, calcium gluconate, sodium stearoyl lactylate, sodium benzoate, potassium sorbate, dehydroacetic acid, **benzyl alcohol, citric acid. **potential allergens ***certified organic ingredients. 

 

Linda's Wholesome Life herfst

 

Kopen of laten staan?

Ondanks dat ik een paar jaar geleden sceptisch was over het gebruik van een oogserum (zeker omdat er vaak een aardig prijskaartje aan hangt) gebruik ik het nu dagelijks met veel plezier. Zelf heb ik nog geen flinke rimpels. Maar wel wat overhangende oogleden, fijne lijntjes en wallen als ik mij een periode lichamelijk niet goed voel. Maar vooral ook door het gebruik van hormoon crèmes een hele dunne en tere huid.

Het Seahorse Plankton oogserum is zacht voor mijn huid, voelt fris aan en al na enkele dagen merkte ik dat mijn huid steviger werd en aanvoelde. Dit merkte ik vooral met het aanbrengen van mijn oogmake-up. Daarnaast is het serum zó zacht dat ik al een hele tijd geen last meer heb gehad van eczeem rond mijn ogen. Het serum werkt ook erg goed in combinatie met de crème uit deze lijn. Make-up over de crème en het serum aanbrengen is geen enkel probleem.

Zelf ben ik zeer tevreden over deze lijn. Het is een redelijk prijzig serum, maar omdat hij zuinig in gebruik is (2 maal daags een klein pompje) doe je er ook vrij lang mee. Ik heb zelfs alweer een nieuwe flacon op voorraad staan (tip: houd de aabiedingen van H&B in de gaten). Mijn huid voelt strakker en mijn blik is fris en stralend. Dat niet alleen meer op de dagen dat ik mij goed voel. En dat is fijn!

 

Gebruik jij een oogserum?

 

 

Liefs Linda voetnoot

 

 

Pin op Pinterest

 

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Eye Lift & Lumination Serum review
Beauty Kitchen Seahorse Plankton Eye Lift & Lumination Serum review

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

14 Reacties

 1. Juliette
  27 november 2018 / 12:47

  Ik heb ook producten van deze lijn maar nog niet het eye serum. Door jouw review ga ik het zeker proberen!

 2. 26 november 2018 / 17:28

  Wat een mooi product zeg, prachtige verpakking. Ik gebruik af en toe van Dr. Hauscka, fijn troepvrij ook!

 3. 25 november 2018 / 08:41

  Ik ken dit merk nog niet, maar ziet er heel leuk uit! Ik smeer oogcreme als een malle en gebruik er momenteel eentje van Nuxe en origins!

 4. 24 november 2018 / 21:57

  De flacon ziet er mooi uit en wat heb je het weer mooi vastgelegd. Ik gebruik dit soort producten eigenlijk nooit, maar misschien moet ik daar wel eens mee beginnen.

 5. 24 november 2018 / 17:52

  Prijzig vind ik tegenwoordig niet meer zo erg, ik ga liever voor kwaliteit 🙂 Klinkt goed!

 6. 23 november 2018 / 16:59

  Dit merk klinkt zo goed, ik lees er vaker wat over. Fijn dat hij ook echt werkt. Ik ben 31 en wil echt nog niet aan de oogcrèmes, maar misschien toch wel een goeie tip..

 7. Lipstickencupcakes
  23 november 2018 / 12:03

  Wordt het serum ook shiny op je gezicht? Ik heb een serum van Paula’s Choice en die vind ik heel fijn, maar die gebruik ik alleen ’s nachts

  • Linda
   Auteur
   26 november 2018 / 15:05

   Nee hoor, hij trekt goed in de huid en laat een natuurlijke matte finish achter. Je ziet er dus zo goed als niets van haha!

 8. 23 november 2018 / 10:46

  ik vind alleen de verpakking al leuk en de moeite waard. Wat een mooie flesje. De prijs is ook nog redelijk te doen.

 9. 23 november 2018 / 10:35

  hij is inderdaad prijzig, maar als het werkt wil je daar natuurlijk best geld voor neerleggen!

 10. 23 november 2018 / 09:49

  Ik hen een keer oogserum gekregen en ben er ook enthousiast over. Ik vind het koele en frisse gevoel ook heel erg fijn en net als je zegt, deze is wel prijzig, maar je doet er zo lang mee. Dit merk ken ik trouwens niet.

 11. 23 november 2018 / 07:47

  Wat fijn dat dit oogserum je heel goed bevalt! Soms moet je gewoon iets meer neerleggen voor een product dat heel fijn is in gebruik en een mooi effect geeft. Dat doet me eraan denken dat ik mijn oogserum (eentje uit de Kruidvat-vegan lijn) er ook weer eens bij moet pakken.

  • Linda
   Auteur
   26 november 2018 / 15:05

   Die vind ik ook super fijn! Is een echte budget topper ??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
jane iredale lipstick Natalie
jane iredale – Triple Luxe Lipstick

[dropcap]B[/dropcap]eauty producten met een verhaal, ik hou ervan. jane iredale is een minerale make-up merk en maakt gebruik van de...

Sluiten