jane iredale – Triple Luxe Lipstick

Beauty producten met een verhaal, ik hou ervan. jane iredale is een minerale make-up merk en maakt gebruik van de fijnste natuurlijke ingrediënten die jouw natuurlijke schoonheid versterken. Het merk is pure luxe. Het feit dat het merk cruelty free is maakt het in mijn ogen nóg mooier. Sinds mijn eerste kennismaking heb ik het merk niet meer uit mijn dagelijkse routine gehaald. Binnenkort laat ik je een prachtige collectie zien die zeer geschikt is voor de feestdagen. Als cadeau of als cadeau voor jezelf. Want iedereen verdient het om zich mooi te voelen. Luxe producten gebruiken doen dat voor mij. Maar zeker ook omdat jane iredale een groot aanbod heeft voor vegans en vrij is van synthetische geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen.

 

jane iredale

Natalie

 

jane iredale lipstick Natalie review

jane iredale lipstick Natalie
jane iredale Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipstick Natalie
jane iredale Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipstick Natalie

jane iredale Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipstick Natalie

Natalie

by jane iredale

De producten van jane iredale zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook bijzonder vanwege de samenstelling van de producten. De minerale ingrediënten zorgen er namelijk voor dat jouw huid verzorgt en tegelijkertijd beschermd wordt. Juist ook omdat de huid na het aanbrengen nog kan ademen. Zelf had ik ook regelmatig last van pukkels op mijn wangen, door het gebruik van bronzer. Toen ik overstapte op de minerale bronzer en blush van jane iredale was die uitslag verleden tijd. En ben ik enorm blij dat ik dit mooie merk heb leren kennen.

De lipstick heeft een frisse roze tint. Een ware verademing voor de donkere en grijze november en decemberdagen die eraan gaan komen. Omdat de lipstick verrijkt is met natuurlijke ingrediënten en verzorgende ingrediënten als jojoba olie en Candelilla, het vegan alternatief voor bijenwas. Wat inhoudt dat deze lipstick lijn ook nog eens compleet vegan is. Een klein cadeautje aan de aarde!

De lipstick die ik review draagt de naam Nathalie, afkomstig uit de Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipstick lijn met 15 prachtige kleuren. De lipstick voelt door de voedende ingrediënten zacht en romig aan op de lippen. Laat zich makkelijk aanbrengen en vervaagt mooi. Een drankje overleeft deze lipstick prima, maar na een hapje is bijwerken wel een must. En door de magnetische dop kun je deze lipstick ook makkelijk in je tas meenemen en hoef jij je geen zorgen te maken dat hij onderweg open gaat.

De lipstick blijft een aantal uur heel mooi zitten op de lippen. Mijn lippen voelen zacht en verzorgt aan. Ik heb mijn feestelijke natuurlijke lipstick gevonden en kan niet wachten om enkele nude tinten aan mijn collectie toe te voegen. Vooral Gabby spreekt mij heel erg aan.

jane iredale Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipstick Natalie
jane iredale Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipstick Natalie

 

Home of the happy skin

jane iredale is o.a. verkrijgbaar bij de salons van Hélène V. (hier vind je o.a. meer informatie en verkooppunten). En is onderdeel van het ‘huis van de blije huid’. De visie van Hélène is namelijk duidelijk. Schoonheid komt van binnen, en zal de schoonheid van buiten versterken. Ze werkt met een ‘Advanced Nutrition Programme’ en natuurlijke huidverzorging van Environ. De minerale make-up van jane iredale zorgt ervoor dat de huidverzorging versterkt wordt en gedurende de dag doorwerkt. Ik ga hier nog het een en ander van testen in het nieuwe jaar! De review zal hierna volgen. Het lijkt mij namelijk een mooi initiatief om het nieuwe jaar mee af te trappen. Maar voor nu focussen wij ons vooral nog even op de Christmas Giftst, en daar is jane iredale een hele mooie aanvulling op.

 

De Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipsticks van jane iredale zijn eind oktober uitgebracht en zijn verkrijgbaar voor €24,00.

 

Ben jij team lipstick of team lipgloss?

 

 

Liefs Linda voetnoot

 

 

Pin op Pinterest

 

jane iredale Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipstick Natalie
jane iredale Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipstick Natalie

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

16 Reacties

 1. 28 november 2018 / 20:04

  Dat is inderdaad een hele mooie lipstick! Heb het merk weleens voorbij zien komen maar nog nooit iets van geprobeerd.

 2. 26 november 2018 / 22:52

  Wowww Linda. Wat staat deze lipstick je bizar mooi zeg! Love it. En je foto’s. Altijd mooi. Wauw. En wat komt dat tafeltje toch mooi van pas voor jouw foto’s.

 3. 23 november 2018 / 13:09

  Wat een mooie kleur! Ik ken dit merk wel, maar heb er niet echt iets van. Toch maar eens naar kijken ?

 4. 22 november 2018 / 20:04

  Wat een mooie kleur zeg! Vroeger droeg ik voornamelijk lipgloss. Nu is dat zo nu en dan eens lipstick. En als ik ga stappen wil ik het wel eens combineren.

 5. 22 november 2018 / 19:38

  Prachtig, prachtig, prachtig! Door deze foto’s wordt een ieder toch op slag verliefd. Ikzelf ben meer van de lipbalms, maar op speciale gelegenheden zoals Kerstmis trek ik wel graag een mooie lipstick uit de kast 🙂

 6. Mieke | mieksmind
  21 november 2018 / 19:07

  Ik ben ABSOLUUT team lipstick haha ik ben echt anti lipgloss, zo irritant buiten met dit weer en haren die blijven plakken. mooie kleur is dit! alleen zou ik het meer in de lente en zomer dragen.

 7. 21 november 2018 / 18:59

  Ik vind het een prachtige kleur lipstick, lijkt me ook erg fijn in gebruik!

 8. 21 november 2018 / 18:54

  Prachtig kleur en een hele luxe goudachtig huls.

 9. 21 november 2018 / 15:40

  Prachtige kleur! En een goede herkomst. Zo jammer dat goede producten altijd zo duur zijn.

 10. 21 november 2018 / 15:35

  Ik wil al lang iets proberen van het merk! Ik ben een echte lipstick lover en ook dit lijkt me wel een kleurtje voor mezelf!

 11. 21 november 2018 / 14:38

  Ik haaaat lipgloss, haha. Ik vind het verschrikkelijk dat m’n haar er dan in blijft plakken. Doe mij maar een matte liquid lip.
  Zo benieuwd naar dit merk. Ik heb er nog geen enkel product van gebruikt!

 12. 21 november 2018 / 12:32

  hij is heel mooi en wat een design. Vind hem op jouw lippen wel heel anders uitkomen dan ik verwacht had.

 13. 21 november 2018 / 12:05

  Hij ziet er heel mooi uit! 🙂 Leuke kleur. Ik vind lipstick altijd erg mooi om te zien, maar ben zelf eerlijk gezegd team ‘niks op je lippen’ want bij mij staat het helaas nooit zo fraai.

 14. 21 november 2018 / 09:03

  Ik ben absoluut team lipstick, zeker met zo’n mooie rode tint, wauw <3

 15. 21 november 2018 / 08:48

  Wat een prachtige lipstick en wat staat hij je ook mooi! Ik vind jane iredale ook een heel mooi en fijn merk. Zelfs de lipgloss van dit merk vind ik fijn, terwijl ik normaal absoluut team lipstick ben. Dat wil dus wel wat zeggen 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Self love onzekerheid
Onzekerheid, schoonheidsideaal en plastische chirurgie

[dropcap]M[/dropcap]ens, je bent mooi zoals je bent. We zeggen het eigenlijk te weinig tegen elkaar. Daarnaast worden wij  24/7 blootgesteld...

Sluiten