Rose Otto gezichtsverzorging – Dr. Organic (vegan)

Aanstaande zondag is het weer zover, de dag om onze moeders eens extra in het zonnetje te zetten. In aanloop naar deze dag kan een cadeau tip natuurlijk niet ontbreken. Afgelopen week verraste ik mijn moeder namelijk al met een heerlijk verwenpakket van Dr. Organic. Omdat ik het erg belangrijk vind dat ze naast een hectisch bestaan als moeder ook iedere dag 2 momentjes voor zichzelf verdient. En wat past er dan beter dan de Rose Otto lijn? Omdat een roos het ultieme symbool is van de liefde, en ook veel goede eigenschappen bevat voor de huid.

 

Rose Otto gezichtsverzorging

 

Dr Organic Rose Otto gezichtsverzorging veganDr Organic Rose Otto gezichtsverzorging

 

Dr. Organic – en wat je vooral niet krijgt

Onderlaatst liet ik jullie al kennismaken met enkele huidverzorgingsproducten van Dr. Organic. Het merk bevalt zo goed dat een artikel over gezichtsverzorging niet uit kan blijven. Ik laat jullie 5 toppers uit de Rose Otto lijn zien. Het fijne is dat alle producten vrij zijn van parabenen, vaseline, SLS, BHT (een organische verbinding wat wordt gebruikt als antioxidant). Vrij van kunstmatige kleurstoffen, DEA (geeft producten een ‘rijk’ gevoel maar wordt in verband gebracht met nare ziektes), ftalaten (parfumstoffen), glycolen (synthetische chemicaliën), isothiazolinone (conserveer middel), minerale oliën en siliconen.

 

 

Dr Organic Rose Otto gezichtsverzorging veganDr Organic Rose Otto gezichtsverzorging veganDr Organic Rose Otto gezichtsverzorging vegan

 

Dr. Organic Rose Otto Facial Serum

De waarde van een olie of een serum heb ik afgelopen winter leren kennen. En ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meer zonder kan. Het is namelijk een hele simpele stap om toe te voegen aan jouw huidverzorgingsroutine. En tegelijkertijd een hele rijke stap om jouw huid nog wat extra liefde te geven. Je brengt na het reinigen van je gezicht enkele druppels op je gezicht en hals aan.

Het serum bevat o.a. een mix van Rose Otto, Argan, Jojoba-, Rosa Mosqueta, Passiezaad-, en Calendula-olie. Deze zijn rijk aan Omega 3, 6, en 9, en dit herstelt de vochtbalans en verstevigt de huid intensief. Daarnaast verstevigt het de huid en vernieuwd het de elasticiteit. Het serum trekt snel in de opperhuid en houdt direct het vocht vast.

Het Dr. Organic Rose Otto Facial Serum is verkrijgbaar voor €18,99 (50 ml). 

 

Dr Organic Rose Otto gezichtsverzorging veganDr Organic Rose Otto gezichtsverzorging veganDr Organic Rose Otto gezichtsverzorging vegan

 

Dr. Organic Rose Otto Day Cream – vegan

Na het serum is het tijd om een heerlijke rijke dagcrème aan te brengen. De crème is verrijkt met de verkwikkende aromatische Rose Otto olie en kalmeert en verstevigt de huid. Het stimuleert namelijk de celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine. Dit zijn ingrediënten die na je 30ste onmisbaar zijn in je huidverzorging als je een mooie strakke en goed gehydrateerde huid wilt behouden.

De lichte textuur zorgt er ook voor dat de vochtbalans in de huid wordt hersteld. De Rose Otto olie zorgt samen met het rozenwater, Iers mos en kamille ervoor dat de huid stevig aanvoelt. Daarnaast heeft de dagcrème een heerlijke subtiele rozengeur.

De Dr. Organic Rose Otto Day Cream is verkrijgbaar voor €13,99 (50 ml). 

 

Dr Organic Rose Otto gezichtsverzorging vegan

Dr Organic Rose Otto gezichtsverzorging vegan
Dr Organic Rose Otto gezichtsverzorging vegan
Dr Organic Rose Otto gezichtsverzorging vegan

 

Dr. Organic Rose Otto Eye Serum – vegan

De huid rondom de ogen kan vaak wel wat extra verzorging gebruiken. Zeker omdat de huid hier dunner en daardoor ook kwetsbaarder is. De Rose Otto olie zorgt er samen met het rozenwater voor dat de tere huid wordt verzacht en gehydrateerd. De toegevoegde Aloë vera, passiebloem, kamille en calendula helpen het ontstaan van fijne rimpels en donkere kringen te bestrijden. Waardoor je een frisse en wakkere blik zult hebben.

Het Dr. Organic Rose Otto Eye Serum is verkrijgbaar voor €15,99 (15 ml).

 

 

Gezichtsverzorging – nacht

 

Dr Organic Rose Otto gezichtsverzorging veganDr Organic Rose Otto gezichtsverzorging veganDr Organic Rose Otto gezichtsverzorging vegan

 

Dr. Organic Rose Otto Face Mask – vegan

Wie geniet er van tijd tot tijd nou niet van een heerlijk momentje voor jezelf? Dit Rose Otto Masker sluit hier perfect op aan. Het masker heeft door de toegevoegde China klei (Kaolien) namelijk een zuiverende werking en absorbeert overtollige talg, vuil en andere onzuiverheden. Daarnaast reinigt het de huid diep. De huid wordt tegelijkertijd gehydrateerd met toegevoegde ingrediënten als Aloë vera, kamille en passiebloem. Daarnaast stimuleert dit masker de bloedcirculatie tot diep in de haarvaten, zodat de huid verkwikt en super schoon aanvoelt.

Het Dr. Organic Rose Otto Face Mask is verkrijgbaar voor €9,99 (125 ml).

 

Dr Organic Rose Otto gezichtsverzorging veganDr Organic Rose Otto gezichtsverzorging veganDr Organic Rose Otto gezichtsverzorging vegan

 

Dr. Organic Rose Otto Night Cream – vegan

Ik sluit het artikel graag af met een heerlijke nachtcrème uit de Rose Otto lijn. Deze nachtcrème houdt rimpels namelijk op afstand. De luxe anti-ageformule bevat uiteraard ook de heerlijke aromatische Rose Otto olie, omdat deze o.a. rijk is aan antioxidanten en werkt als een schoonheidsslaapje. En dat wil je iedere moeder toch wel cadeau doen? De formule stimuleert het herstellen van de huid en de aanmaak van elastine en collageen. Je zult in de ochtend merken dat de huid er jeugdiger en steviger uitziet en zijdezacht aanvoelt.

De Dr. Organic Rose Otto Night Cream is verkrijgbaar voor €13,99 (50 ml).

 

Dr Organic Rose Otto gezichtsverzorging vegan

 

Dr. Organic Rose Otto

De gehele Rose Otto lijn van Dr. Organic vind je bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen). De prijzen variëren tussen de €8,59 en €18,99. Een mooi cadeau voor jezelf, voor Moederdag en de planeet, omdat de producten met veel respect voor de natuur worden gemaakt. En daar wordt iedereen blij van. Toch?

 

Weet jij al waar jij jouw (schoon/stief) moeder mee ga verrassen?

 

Liefs Linda voetnoot

 

 

 

 

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

21 Reacties

 1. 14 mei 2018 / 19:14

  Ik vind dit altijd een erg fijn merk wat een prachtige fotos heb je er trouwens van gemaakt

 2. 13 mei 2018 / 20:39

  Ik word wel heel blij van dit artikel! Prachtige foto’s en producten. Ik zou deze absoluut eens willen proberen. De geur van rozen vind ik ook zo lekker fris.

 3. 11 mei 2018 / 20:03

  Voor m’n moeder heb ik al wat leuks! Deze zijn lekker voor mij. Heb ik wel verdiend dacht ik zo. Ze zien er heerlijk uit en voor de prijs hoef je het ook niet te laten! Ik ben dan wel geen moeder van kinderen, maar ik heb wel een puppy dus vind dat ik toch ook wel een beetje moeder ben, haha!

 4. 11 mei 2018 / 16:29

  Dat klinkt als een hele fijne lijn. Mijn moeder krijgt een mooie bos bloemen en een heerlijk setje van Kneipp! 🙂

 5. 11 mei 2018 / 14:32

  Kende het merk nog niet, maar het lijken me erg fijne producten in gebruik.

 6. 11 mei 2018 / 08:26

  Ik gebruik de handcrème van deze lijn altijd graag in de winter vanwege de hydraterende eigenschappen. De rest van de lijn ziet er ook goed uit zo te zien!

 7. 10 mei 2018 / 22:07

  Wauw, wat een mooie fotos’! En de producten zien er heerlijk fijn uit! 🙂

 8. 10 mei 2018 / 12:10

  Wat een prachtige foto’s en producten! Zelf heb ik een enorm droge huid en ben ik altijd op zoek naar nieuwe producten die mijn huid voeden. I love Holland & Barret en koop daar geregeld. Fijn!

 9. 10 mei 2018 / 10:42

  Wat een fijne producten lijken me dit! Ik denk dat je welke moeder dan ook hier blij mee kunt maken.

 10. 9 mei 2018 / 23:23

  Deze lijn van Dr. Organic ben ik heel erg benieuwd naar. Ze lijken mij een hele fijne lijn

 11. 9 mei 2018 / 22:09

  Ik vind het echt goed dat dit merk vegan is, want idd worden wij hier blij van! 😉 En ik vind echt nog beter dat het ook nog eens fijne producten zijn!

 12. 9 mei 2018 / 19:18

  Wat leuk dat je het pakketje ook ontvangen hebt voor je moeder! Ik had er ook een ontvangen. Mijn moeder was er helemaal happy mee! Mijn artikel volgt nog

 13. 9 mei 2018 / 19:14

  Oeh, dit klinkt zeker goed! Ik word met het blogartikel nieuwsgieriger naar dit merk en ook deze lijn klinkt zeker heel goed en fijn. Ik ben wel nieuwsgierig naar de dag- en nachtcrème. Zo te lezen doen ze goed werk 🙂 Ik verras mijn moeder dit jaar met bioscoopkaartjes, maar misschien verras ik mezelf binnenkort wel een keer met zo’n fijne crème 🙂

 14. Jet
  9 mei 2018 / 14:50

  Hier wordt iedere moeder blij van .
  Het is heerlijk XXX

 15. 9 mei 2018 / 10:56

  lijkt mij een hele mooie lijn
  die serum zegt mij wel wat, ik hou wel van serums
  moet ik eens bekijken!

 16. 9 mei 2018 / 10:37

  Ben ook fan van de producten van Dr. Organic, had nog geen moederdagcadeautje bedacht, maar dit is een goed idee! En mooie foto’s maakte je btw.

 17. 9 mei 2018 / 09:44

  Met zulke lekker ruikende producten scoor ik altijd bij m’n moeder. 🙂 Ook fijn dat het zo’n prachtig merk is, natuurlijk. Ik hou van Dr. Organic en zou bepaalde producten, zoals het Moroccan Argan Oil Hair Treatment Serum en de Charcoal Toothpaste, niet meer kunnen missen! ♥

  • Linda
   Auteur
   9 mei 2018 / 10:53

   Je maakt mij erg benieuwd naar het haar serum, ik ben namelijk nog opzoek naar een nieuwe fijne olie voor mijn lange lokken ☺️

 18. 9 mei 2018 / 08:51

  Dit lijken me echt heerlijke producten. Ik denk dat mijn moeder hier zeker blij van gaat worden! Zelf ben ik ook erg benieuwd naar het serum.

 19. 9 mei 2018 / 07:37

  Helemaal eens met je laatste zin 🙂 En het is een mooie lijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Marc Jacobs Role Play
Role Play – Marc Jacobs

[dropcap]E[/dropcap]en paar jaar geleden maakte ik kennis met de beauty producten van Marc Jacobs. Het was letterlijk liefde op het...

Sluiten