Role Play – Marc Jacobs

Een paar jaar geleden maakte ik kennis met de beauty producten van Marc Jacobs. Het was letterlijk liefde op het eerste gezicht. Dat Marc Jacobs mijn favoriete designer is kan hier misschien een kleine rol in spelen. Maar de kwaliteit van de producten stelt mij nou eenmaal nooit teleur. Het was na mijn eerste New Nudes lipsticks van Marc Jacobs tijd voor een nieuwe kleur. – You can never have to many nudes, right?- En ik voegde de prachtige Role Play toe aan mijn collectie.

 

Role Play – Marc Jacobs

 

Marc Jacobs Role PlayMarc Jacobs Role PlayMarc Jacobs Role Play

 

New Nudes Sheer Lip Gel

Zoals ik in de intro al aangaf ben ik een groot fan en een groot verbruiker van de New Nudes lipsticks van Marc Jacobs. De combinatie van de fijne formule, de kleuren en de mooie verpakkingen maak dat ik iedere keer weer als een blok voor deze mooie lipsticks val. Waar ik jaren terug graag gezien werd in een mooie rode of zelfs roze lipsticks, ben ik nu de neutrale kleuren meer gaan waarderen. Een look is dan ook niet af zonder een mooie neutrale lip tint.

 

 

MarcJacobs.com – Sephora

De lipsticks van Marc Jacobs zijn verkrijgbaar in verschillende Marc Jacobs boetiekjes. Voor ons als Europeanen is het simpelweg het makkelijkst om onze inkopen bij de Sephora te doen. Ook de Sephora die je tegenwoordig in de Galeria Kaufhof  in Duitsland vindt heeft een Marc Jacobs counter. Yay!

Een New Nudes Lipstick van Marc Jacobs is verkrijgbaar bij Sephora.fr voor €29,99. Waardoor een lipstick in het wat duurdere en chiquere segment valt.

 

Kleine disclaimer:
Wie net als ik veel waarde hecht aan dierproefvrije producten moet weten dat alleen de cosmetica producten van Marc Beauty cruelty free zijn. De parfums vallen onder een andere distributeur en zijn (tot mijn grote verdriet) niet vrij van dierproeven.

 

Marc Jacobs Role Play

Marc Jacobs Role Play
Marc Jacobs Role Play
Marc Jacobs Role Play

 

Role Play

De nieuwste telg in de familie is de prachtige Role Play. Het is een mooie subtiele nude kleur met een frisse oud roze ondertoon. Waardoor hij letterlijk de natuurlijke tinten van jouw lippen naar voren haalt. Al komt hij op de foto’s onder als een kleur met een oranje ondertoon, heeft hij in het echt toch net een tintje roze in zich.

De formule is fijn, laat zich gemakkelijk aanbrengen en blijft ook lang mooi zitten. Role Play laat een subtiel glansje achter op de lippen en verzorgt de lippen tegelijkertijd. De lipstick is namelijk verrijkt met Monoi boter, wat afkomstig is van de tropische Tiaré bloem. Manoi heeft als eigenschap dat het de huid kalmeert en hydrateert. Mirre (Myrrh) heeft dezelfde eigenschappen. Ook is er Hydrogenated Coconut Olie aan toegevoegd. Wat inhoud dat de vetverbindingen zijn veranderd zodat de olie in vaste vorm blijft op kamertemperatuur. Zodat de lipstick bij warmer weer niet uit de huls zal smelten. Ook is de lipstick rijk aan vitamine E wat huidveroudering helpt tegen te gaan.

 

De complete lijst met ingrediënten:
Octydodecanol, Polybutene, Pheylpropyldimethylsiloxysilicate, Polyglyceryl-2, Tetraisostearate, Ethylene/Propylene Copolymer, VP Eicosene Copolymer, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Ozokerite, Dicalcium Phosphate, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Hexyl Laurate, Stearalkonium Bentonite, Synthetic Fluorophlogopite, BHT, Propylene Carbonate, Methicone, Ethyl Vanillin, Hydrogenated Coconut Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Commiphora Myrrha Resin Extract, Tocopherol, Gardenia Tahitensis Flower, Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492), Blue 1 Lake (CI 42090), Red 7 Lake (CI 15850).

 

Marc Jacobs Role Play

Marc Jacobs Role Play
Marc Jacobs Role Play
Marc Jacobs Role Play

On a bad day there is always lipstick

Alhoewel veel mensen zullen denken dat een nude lipstick toch een gewone nude lipstick is, kan ik meerdere tinten goed waarderen. De lipsticks van Marc Jacobs zijn dan ook de enige lipsticks die ik daadwerkelijk helemaal op maak. En als dat gebeurd weet ik dat het goed zit. De kleuren passen goed bij mijn huid, blijven lang zitten en slijten na een hapje en een drankje netjes af, waardoor je geen vlekken of randjes krijgt. Wat het ook een hele veilige lipstick maakt, en dat hij ‘care free’ is, is stiekem ook wel heel erg lekker.

 

Wat is jouw favoriete lipstick?

 

 

Liefs Linda voetnoot

Delen:

19 Reacties

 1. 12 mei 2018 / 20:36

  Wat een prachtige lipstick! Qua vormgeving vind ik het al een beauty. Ik zou zeker ook voor deze kleur zijn gevallen, ik ben dol op oudroze tints en draag die ook veel naar mijn werk. Mijn favoriete lipstick is er een van Elf in de kleur ripe rose. Een golden oldie die ik laatst weer helemaal heb herontdekt en tot mijn spijt helaas niet meer verkocht wordt.

 2. 8 mei 2018 / 17:26

  Wauw, wat een prachtige kleur lipstick is dit! De prijs vind ik ook nog meevallen, had hem duurder verwacht.

 3. Hippiemeisje
  8 mei 2018 / 12:38

  mooie kleur, ik vind hetr ook positief dat hij dierproefvrrij is!

 4. 8 mei 2018 / 11:14

  Ik denk dat dit de mooiste lippenstift is die ik al gezien heb 😀 over de kleur was ik eerst niet zeker, maar toen ik de foto’s zag wanneer je hem op hebt, ben ik er ook aan verkocht!!

 5. 7 mei 2018 / 19:47

  Wat een mooie kleur en fijn dat je erbij vermeld dat het ook nog is een dierproefvrij product is.

 6. 7 mei 2018 / 15:09

  wat een mooie uitstraling heeft deze lipstick, de kleur vind ik ook mooi neutraal. mijn favoriet blijft mac mehr

 7. 7 mei 2018 / 14:06

  Wat een mooie tint! 🙂 Ik draag zelf eigenlijk nooit lipstick omdat ik het niet vind staan bij me, maar zo’n natuurlijke tint is misschien wel mooi 🙂

 8. 7 mei 2018 / 12:36

  Wat een prachtige kleur én huls. Ik ben al groot fan van de geuren, maar ik ben ook erg benieuwd naar de make-up.

 9. 7 mei 2018 / 12:12

  Wat een prachtige foto’s en een mooie kleur lippenstift! Het zou zomaar mijn nieuwe lievelingslippenstift worden

 10. Anja
  7 mei 2018 / 10:00

  De kleur staat je geweldig en wat fijn dat ten minste de make-up dierproefvrij is.

 11. 7 mei 2018 / 09:58

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt! De kleur staat je echt fantastisch zeg! En wat je zegt, als je hem opmaakt, dan weet je dat je een goede te pakken hebt.. ik heb er zoveel die nog niet eens halverwege op zijn…

 12. 7 mei 2018 / 07:10

  Dit klinkt als een ideale lipstick en wat staat deze kleur je ook prachtig! Ik word ook altijd erg enthousiast van lipsticks die op een natuurlijke manier slijten. Dat scheelt me de nodige stress over clownslippen als ik bijvoorbeeld een dagje op kantoor zit 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Bollenvelden Nederland tulpen tulip field Holland
Ik ben dankbaar voor..

[dropcap]O[/dropcap]p Bevrijdingsdag vieren wij ieder jaar weer het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het is een mooi moment om eens...

Sluiten