Recap November | Hoogtepunten & 5 jaar samen

 

Recap November ☾

 

Recap November Lifestyle by LindaRecap November Lifestyle by Linda

 

Recap November | Een kleine terugblik naar november 2016

Een recap schrijven is een mooi moment om weer even stil te staan bij de afgelopen maand. Wat heeft het mij gebracht en wat is er uiteindelijk allemaal gebeurd. Zeker omdat de tijd lijkt te vliegen is het extra fijn om bepaalde dingen even naar voren te halen. Om er met een glimlach op terug te kijken, of om het een plekje te kunnen geven. Zo markeert november alweer een mijlpaal dat het alweer een jaar geleden is dat ik afscheid heb moeten nemen van mijn opoes, en andere mensen uit mijn omgeving. En zijn het gelukkig vooral de fijne herinneringen die boven komen, zodat ze weer even gedeeld kunnen worden. En ondanks dat wij bij elkaar de deur niet plat liepen, is ze iedere dag wel even in mijn gedachten. Door een sieraad wat ik om doe, of een vallende ster die ik zie. Het zijn de kleine dingen die de herinneringen gelukkig levendig houden.

 

Recap November Lifestyle by LindaRecap November Lifestyle by Linda

 

Best gelezen artikelen op LifestylebyLinda.nl in november ♡

Moderne Netflix kostuumdrama’s die je moet zien
Louis Widmer – Verzorging voor de droge huid
5 x doen in Airlie Beach Australië
5 mooie citytrip bestemmingen in de winter
Lush Hair Issue | Curly Wurly & Big Shampoo

Ik vind het onwijs leuk om te zien hoe mensen op mijn blog terecht komen. Veel komen via een zoektocht op Google op mijn blog terecht, en zo worden zelfs wat oudere artikelen iedere dag nog goed gelezen. En dat brengt mij iedere keer weer even terug naar het begin, krijg ik soms de kriebels van oude foto’s en tovert het vooral een glimlach op mijn gezicht. Want wat staat er inmiddels al een reeks aan uiteenlopende artikelen online! En daardoor vraag ik mij het volgende af, welk artikel is jou het meest bijgebleven?

 

Recap November Lifestyle by LindaRecap November Lifestyle by Linda

 

5 jaar samen

Ik weet nog goed dat je als tiener, met een prille liefde, iedere dag en week nummerde. Dit werd dan vaak in je msn status gedeeld en je bleef ‘4 eVeR ToG3TH3R, en WJNMK. Op deze manier kon je jouw status lekker vol zetten en wist iedereen waar jij op dat moment aan dacht. Nu, heel wat jaren later is dat gelukkig wel anders. Ik ben dankbaar voor iedere dag die ik samen met Thomas doorbreng, maar stiekem worden alleen de grote mijlpalen echt gevierd.

Vandaag zijn wij alweer 5 jaar samen. En dat is toch wel een momentje om bij stil te staan. ♡

 

Recap November Lifestyle by LindaRecap November Lifestyle by Linda

 

 

Instagram Best 9 | November

Instagram Best 9 lindaswholesomelife.nl

@lifestylebylinda

 

Recap November Lifestyle by Linda Recap November Lifestyle by Linda

 

Doelen december

Waar ik in november met de kwast in de hand stond en mijn appartementje weer wat opfleurde en opnieuw aankleedde, hoop ik het in december op dat gebied wat rustiger aan te doen. Op dit moment geniet ik zelfs een paar dagen van de mooie Luxemburgse Ardenne! Er staan een aantal leuke kerst artikelen op de planning. En uiteraard laat ik jullie ook het eindresultaat zien van de mini makeover. Daarnaast wil ik in december heerlijk aan de slag gaan met de kerstversiering, genieten van het samenzijn en mij langzaam aan klaarstomen voor de feestdagen. Kerstinkopen doen en brainstormen over wat heerlijke vegan hapjes. Want dit zijn namelijk de eerste feestdagen die ik als vegan in ga.

 

Wat zijn jouw plannen voor de feestmaand?

 

 

 

 

Delen:

4 Reacties

 1. 3 december 2017 / 19:57

  Wat een mooie foto’s en van harte gefeliciteerd met jullie eerste lustrum! Veel plezier in de Ardenne, krijgen we vast nog wel wat mooie plaatjes van te zien ?. En wat betreft jouw vraag hoop ik het deze maand echt eens wat rustiger te krijgen en zie ik enorm uit naar de twee weken dat ik vrij ben deze maand en nog naar Antwerpen wil gaan.

 2. 1 december 2017 / 22:23

  Wat een mooie terugblik op een bijzondere maand. Gefeliciteerd met jullie 5-jarig jubileum! Ik moest lachen om de herinnering aan de foute MSN-statussen. Heel herkenbaar inderdaad! 😉 Mooi om te horen dat je het in december rustig aan wilt doen en jezelf niet te veel op de hals wilt halen. Geniet van deze maand en van je eerste vegan feestdagen 🙂

 3. 1 december 2017 / 10:32

  Wat een práchtige foto’s. Gefeliciteerd met jullie 5 jarige samenzijn. Wat een mooie mijlpaal. Wij zijn komende woensdag 1,5 jaar samen, nog veel korter maar we gaan het toch vieren hoor!

 4. 1 december 2017 / 08:38

  Gefeliciteerd met jullie jubileum 🙂 En geniet van je tripje !!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
The Body Shop Kerst Cadeaus House of Holland
The Body Shop | Kerstcadeaus

[dropcap]I[/dropcap]t's time to jump into the festive season! Het is bijna december, en dat betekent dat je straks ongegeneerd los...

Sluiten